Exp, nightstalkery i krokodyle.

Status
Zamknięty.

Duzy SD

User
Luty 14, 2011
Liczba reakcji
2
Dzie? dobry, dobry wiecz?r

Tak o zaczn? gram 41pallem dobre eq vampirka, pall arm itd. PACC oczywi?cie.

1. Chcia?bym zrobi? taska wzi??em zadanie itd. Tylko jak doj?? do najlepszego respawnu owych krokodyli ?

2. Kto? mi powiedzia? abym szed? na nightstalkery to gdzie one s? i prosz? o drog? (zrobi?em misje na statek do yalahar bo chyba tam?)

3. Macie co? lepszego od nightstalker?w aby by? dobry zarobek i bez waste.

PS. 4. Jak anulowa? taska na rotwormy u danela steelsoula?

Odp: Exp, nightstalkery i krokodyle.

Miejsce w kt?rym wyst?puj?.

Moby wyst?puj?ce w dzielnicy Cmentarnej Yalahar
  • Nightstalker
  • Nekromanta
  • Lich
  • Zombie
  • Ghoul
  • Demon Skeleton
  • Crypt Shambler
  • Skeleton
  • Bonebeast
  • Giant Spider
  • Banshee
  • Braindeath
  • Muted Bat
  • Nightmare
  • Nightmare Scion
  • Grim Reaper
Miejsce wyst?powania Licha

Miejsce wyst?powania Frenrock

Fenrock ?artem Wyspa s?siaduj?c? z Yalahar . Znajduje si? tam NPC - Przewo?nik Maris , ktor? przyp?ynie tu z Nami z Dzielnicy Cudzoziem?w Yalaharu . Id?c w odnajdziesz zaginione miasto Podziemia Beregar.​
Crocodile r?wnie? znajduj? si? na Tiquanda,Laguna Islands oraz na Zao.
Ja ci polecam
Ice Golem

Drog? zaczynamy w Svargrond.
1
2
3
4
5 6
7
8
9
* Nightstalker Loot :0-105 gp, Stone Herb, Shadow Herb, Crystal Ring (rzadko), Protection Amulet (rzadko), Platinum Amulet (rzadko), Strong Mana Potion (rzadko), Spirit Cloak (rzadko), Haunted Blade (rzadko), Boots of Haste (bardzo rzadko), Chaos Mace (bardzo rzadko), Crystal of Balance (bardzo rzadko).
* Ice Golem Loot :0-38 gp, Ice Cube, Frosty Heart (rzadko), Black Pearl (rzadko), Shard (rzadko), Small Sapphire (rzadko), Strange Helmet (rzadko), Spike Sword (rzadko), Crystal Sword (rzadko), Ice Rapier (rzadko), Small Diamond (bardzo rzadko), Strong Health Potion (bardzo rzadko), Glacier Mask (bardzo rzadko).
* Crocodile Loot : 0-10 gp, 0-4 Ham, 0-4 Meat, Leather Legs, Leather Helmet, Piece of Crocodile Leather, Crocodile Boots (bardzo rzadko).
@Down
Crocodile s? w okolicach numeru 2 zaznaczy?em ci na mapce wy?ej dok?adniej znajduj? si? one w jaskiniach krokodyli pr?cz krokodyli s? tam r?wnie?
* Blood Crab​
* Crab​
* Tortoise
* Green Frog
Je?eli nie odpowiadaj? ci Ice Golemy dobre te? s? Zombie znajduj? si? one mi?dzy innymi w tym samym miejscu co Nightstalkery w Zachodnio-P??nocnej cz??ci cmentarnej dzielnicy Yalahar.

Tam gdzie jest zaznaczony Lich jest Lich ale w tych okolicach s? wszystkie potworki kt?re wymieni?em wy?ej jedne s? na powierzchni inne pod ziemi? je?eli masz jeszcze jakie? pytanie pisz postaram si? pom?c.

Ostatnia edycja:

Ice Golem jest wytrzyma?y na obra?enia fizyczne i parali?uje. Co chyba dla pallka nie najlepiej? Mo?e tak jak doj?? do krokodyli na tiquandzie? Bo frenrock mnie nie interesuje. Tam gdzie lich jest zaznaczony to tam s? nightstalkery? Jak nabije 30posf?w to dam repfuta.

#edit jak usun?? taska u daniela steelsoula? i czy op?aca mi si? i?? na ice golemy czy nightstalkery/zombie?

Ostatnia edycja:

Nighstalkery masz r?wnie? na Liberty Bay, na g?rze Wyrm?w.
10idwe1.png

B?d? tam r?wnie? Earth Elementale oraz Giant Spidery (2).

Crocodyle na TIQ:
2cmoebd.png

Nighstalkery masz r?wnie? na Liberty Bay, na g?rze Wyrm?w.

B?d? tam r?wnie? Earth Elementale oraz Giant Spidery (2).
Earth Elementale + palek = epic fail, wi?c z w?asnego do?wiadczenia odradzam tej miejsc?wki. Na dzielnicy cmentarnej ca?kiem fajnie si? biega. Lich jest na samym koniuszku dzielnicy, wi?c pami?taj?c o miejscu jego respawnu nie powiniene? si? na niego natyka?. Problem w tym, ?e zazwyczaj jest tam w choler? ludu, ale miejsc?wka jest naprawd? fajna.

Ice Golem jest wytrzyma?y na obra?enia fizyczne i parali?uje. Co chyba dla pallka nie najlepiej? Mo?e tak jak doj?? do krokodyli na tiquandzie? Bo frenrock mnie nie interesuje. Tam gdzie lich jest zaznaczony to tam s? nightstalkery? Jak nabije 30posf?w to dam repfuta.
#edit jak usun?? taska u daniela steelsoula? i czy op?aca mi si? i?? na ice golemy czy nightstalkery/zombie?

Ja expi?em na crystal spiderach i ice golemach 50 erpekiem i bardzo przyjemnie mi by?o ^^ ice golem parali?uje rzadko, prawie nigdy ;d

Jak chcesz zarobek bez waste to por?b taski na tarantule, 4-5 hide ubijesz to jak Ci si? poszcz??ci to b?dziesz nawet o jakie? 50-60k do przodu ^^

Podsumujmy - Zombie Yalahar bardzo polecam, jak Meph wcze?niej powiedzia?, bardzo fajna miejsc?wka ^^ exp jest, kasa jest, a jak Ci si? poszcz??ci to i bohy Ci zdropi? ^^

poza tym polecam Dzielnic? alchemiczn? yalaharu (Mutated humany, mutated raty (max 2-3 na siebie bierz i nie pozw?l do siebie dobiec!)

Na upartego mo?na jeszcze ?redni barb camp, tam sporo spada hunting spear?w, wi?c jakby tak nie patrze?, to mo?na tam siedzie? ca?kiem d?ugo :d

Dragi yalahar s? te? ca?kiem dobre od 45-50lvla jak masz dobre skille ^^

Na ice golemach siedzia?em i 3czarne per?y i ice cuba oraz frosty heart(po ile to chodzi?) Powiadam wam ?e nawet nawet fajny exp na nich tylko ?e ja siedzia?em na 3 obrazku jak tam pokazane. Ni?ej zszed?em i 3 wyskoczy?y zablokowa?y i poty straci?em fee dalej nie szed?em. Id? teraz na nightstalkery. Co powiecie o mutanted ratach? One w dzielnicy ZOO w yalahar czy macie lepsz? miejsc?wk??

dzielnicacmentarnayalah.png
Ta miejsc?wka powiadacie.

#up z czego mi bohy polec??

#edit No w yalahar fajnie te? tylko boty !!! No to teraz tak :D Przyda?by si? lepszy respawn golem?w. P?jd? se na podelfowe dragi.

Ostatnia edycja:

Dobra sam wymy?li?em najlepiej <3 Poszed?em na piraty i teraz robi? questy na nagor. Teraz potrzebuj? pomocy. Jak zaczn? quest nagor to mog? pirate ouifta? Czy jak sko?cz?? Jak dostan? odp. kelner zamknij temat.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry