• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Experience Ticket

Status
Zamknięty.

Xafaso

Advanced User
Liczba reakcji
15
obrozkx8.jpg

Actions/Scripts:

expTicket.lua
function onUse(cid, item, fromPosition, itemEx, toPosition)
if getPlayerLevel(cid) >= 10 then
doCreatureSay(cid, "You Gained 1000 Experience!", TALKTYPE_ORANGE_1)
doPlayerAddExp(cid, 1000)
doSendMagicEffect(fromPosition, CONST_ME_GIFT_WRAPS)
doRemoveItem(item.uid)
return TRUE
else
doCreatureSay(cid, "You must be level 10 or above to use this ticket.", TALKTYPE_ORANGE_1)
end
end

Actions.xml
<action itemid="7491" script="expTicket.lua" />

Skrypcior nie m?j.

Kozakkk ! :rolleyes:
Ostatnio Zbieram same fajne skrypty ten tez napewno mi sie przyda ;)
WIELKIE DZIEKI !
Juz niewiem gdzie mam szukac fajnych skryptow bo mam juz na swoim silniku w huj tego mapce od 0 :cool:
REPUT ! wrzuc jeszcze jakies fajne bardzo skrypciki :D ;)

No no ?adny skrypcik u?ywam go na swoim ots ;p

@ Red Dragon
ten skrypt daje ci 1000 exp
@Xafaso
wielkie dzi?ki za skrypt ;)10/10

elo mam problem a mianowicie robie wszystko tak jak napisane a pisze podsczas gry You cannot use this object. Dlaczego ?? Nawet na otfans znalazlem ten skrypt i tam byla linijka aby dodac do items.xml ale to tez nic nie dalo prosze o pomoc.

Hm.. Mam pytanie.. Czy da?oby si? to jako? przerobi?? Mianowicie zamiast levela (1000 exp) dawa?oby magic level (np. 500 spalonej many)? Albo skile by dawa?o(np. 100 uderze? swordem, 50 u?y? w?dki)? Mo?e by? nawet 10 Ticket?w poszczeg?lnych xP. Np. ExpTicket, MagicTicket, SwordTicket itp... Da rad?? gg:2955261

Z tego co zrozumia?em ten ticket dodaje expa a je?eli nie powiedzcie co to robi :D:D:D:D:D:D

Odp: Experience Ticket

Juz ktos to wczesniej pisal i nikt mu nie odpowiedzial... Jak klikam na ten ticket to pisze You cannot use this object...a konsoli mi wywala pelno bledow ?? Mam Stigma2 z tego forum ;p

Bardzo fajny skrypcik, ale jak zrobi? zeby mo?na by?o u?y? tego tylko raz? Z gory thx!

no spoko skrypcik daje 10/10;)

Siemka :] Nie przetestuje tego na swoim OTS poniewa? nie obja?ni?e? co daje ten skrypt. Dopiero nasz kolega powiedzia? co robi :p Na moim OTS my?le ?e to sie nie przyda :]
Daje ocene 6/10 Mo?e by? zaaktualizowa? ten skrypt ? NP. daje 3 mln expa pod warunkiem ?e masz +150 lvl ?

mam problem z tym skryptem wklei?em wszystko ?adnie pi?knie ale gdy pr?buje go u?y? to dostaje the buga ;/ Prosze o pomoc

Dobre, ale Exp Runa wed?ug mnie lepsza.

Dzia?a o?y?em go na moim ots z g?ry dzi?kuje.

Status
Zamknięty.
Do góry