Expienie , Skilling , Magic lvl i Rook ! ZaPrAsZaM !

Status
Zamknięty.

Dziobek19

Senior User
Kwiecień 12, 2008
Liczba reakcji
32
9fw55e.png

qodkkp.png

Zapraszam do korzystania z moich us?ug ! W mojej ofercie mam - Expienie do 100 lvl , Trening skilli bez ogranicze? , Trening M-LVL'a i przechodzenie rooka !

OPIS I WYMAGANIA DO US?UG :​

• fe2bkj.png

Expie na Faccu jak i na paccu ! Na PaCCu robi? taski r?wnie? je?li jest tak potrzeba , ?eby ta us?uga przebiega?a sprawnie na postaci musi by? EQ w zale?no?ci jakie b?dzie na tym b?d? expi? ! do tego potrzeba kaske na fooda i poty ! chyba ze nie b?dzie to b?d? expic tak ?eby nie pa?? wiadome ! co do expienia to chyba tyle; ]

• 5tz8mc.png

A wi?c do tego r?wnie? potrzeba eq ?eby sprawnie skillic ale w tym przypadku zale?y od jakich skilli b?d? zaczyna? trening ;] oczywi?cie przy treningu skilli mog? robi? M-LVL ale potrzeba fooda i kase na fooda ;] je?li to palladyn to od 10/10 skilli do 40/40 wystarcza spiry do skillingu ;] p?zniej trzeba kamyczki lub kaske na nie :) to chyba tyle ;p wiec?j info na gg

• 6fthn6.png

Tutaj prosto jest ;] potrzeba kaske na fooda lub du?o rybek i w?dk? :) wi?cej info na gg !

• fjpzps.png

Robisz konto i wysy?asz mi passy na pw i gg ! tu i tu musz? by? ! Czas - od 2 do 5 h max ! Wi?cej info na gg !

idbxvc.png
- to SMS na onepay , przelew , do?adowanie , i CC na Celescie , Candi i Furora !​

WA?NE !! PASSY DO CHAR?W WYSY?ASZ NA PW I NA GG ! NIE TYLKO NA GG LUB TYLKO PW ! TU I TU MUSZ? BY? ! INACZEJ NIE BEDZIE ZACZ?TE SERVICE !​

2ujqrdc.png

8wgvhw.png

37315308​

Odp: Expienie , Skilling , Magic lvl i Rook ! ZaPrAsZaM !

Zam?wione wczoraj przechodzenie rooka i skillowanie do 50/50 knighta wykonane. Bardzo szybko i sprawnie, ?adnych problem?w, jako?? na najwy?szym poziomie, a cena... ; ) Naprawd? polecam, je?li serwis to tylko u Dziobka!

tak , wykonane , zap?acone przez lemiech :) wiec zapraszam innych do mojego service :) dzieki lemich za mila wspolprace

Ile kosztuje przej?cie rooka i wyskilowanie knighta do 60/60? w sms najlepiej ;) badz samo wyskilowanie gdyz z rookiem moge sobie poradzic..;)

pisz gg to sie dogadamy ;] lub pw ;]

tu znalaz?em Tw?j post z innego service -

"Powiem szczerze ze ja bym zadnych servisow z TNP nie bral..KAZDY Cie tu opierdoli..przyklad? Moderator Vendeto..ojebal tyle ludzi a zamkneli mu tylko temat..zadnego bana..nic..gdzie tu sprawiedliwosc?Na forum.tibia.org.pl jest Support Service..moze i drogo ale ejst 100% pewnosci. "
je?li tam masz 100% pewno?ci i nie chcesz na tnp bra? service to po co wogole do mnie piszesz? nabijasz sobie posty ?

Witam , to znowu ja , chce zamowic tym razem wbicie od 8 do 30 lvla druidem bez pacc , prosze podac cene.
pozdro. :D

Zapraszam na GG :) dogadamy si? ;]

edycja - ok po sprawie ;] zap?acone i w trakcje realizacji :) pozdro

P>S zapraszam dalej na m?j service ! najlepszy na tym forum ! :P

Pod jakim wzgledem niby najlepszy? Bo zrobiles cos w grafice na start? To i tak o niczym nie swiadczy prosze o sprawdzenie ip dziobaka i dniela chociaz mi tu cos smierdzi.

skill 99-100?

nie nabijaj sobie post?w pojdzie raport zaraz ! czemu ? juz ten uzytkownik bral u mnie usluge iw starym temacie gdzie zostaly posty usuniete juz ktos kaza? sprawdzic ... wiec prosze nie nabijaj sobie postow

Przywracam wypowiadaj?cych si? w tym temacie do porz?dku.
Bezpodstawne oskar?enia b?d? ko?czy?y si? warnami.

Dziobek19 i Daniel, posiadaj? 2 r??ne IP.

REF !!! zapraszam na service dziobek ! :P

zamawiam skillowanie 43 knighta,od 64 sworda do 75 place sms'em

przyjete do realizacji

zaplacic ma jutro do 18 :) zobaczymy ;p

ed- 18 godzina minela -uztykownik kacper120 ! nie dokona? wp?aty ! wiec realizacja cofnieta ! zamyka z nim us?uge .... chcia? zebym mu skillowal a on wieczorem zaplaci ;/ i tak bym dostal kase za niego ... ! nie polecam

wiec,tak nie polecam nie polecam jeszcze raz nie polecam napisalem mu ze jutro do 19 zaplace,po 20 wszedlem na gadu zalogowalem si? na tibie 0 itemek,nic pusto,oszust i zlodziej screeny wlasnie hostuje,udowodnie wam ze to oszust

co jakie screeny? to ze pisalem ze bylem na postaci a nie skillilem ? no bo bylem i co z tego ? nie zaplaciles nie bylo service ! a haknac cie nie haknelem ! czemu innych nie haknelem tylko ciebie ? no pomysl ! i nie spamuj w moim temacie ! bo grozi warnami !

innych? narazie 1 osoba zadowolona + to moze byc kolega i raczej dlatego go haknales bo moze cie rozczarowal? a potrzebowales cc/items? proste

@
ile wyskillowanie 0 knight 57/47 do 75/70 ? w sms

przelew 25 z? , sms 2x po 25 zl , to ze 1 zadowolona na forum to nie znaczy ze tylko 1 :) nie oceniaj ludzi :) i po 2 nie mia?bym co robic tylko na 100k kogo? okrada? -.- i to na swiecie gdzie nie gram

No no kolego a wymowki jak tatha i tak dostal bana. Rowniez nie polecam bo widac juz po ilosci pkt reputacji i postow ze to nie zaufany uzytkownik tego forum. Po co bys mial okradac? To proste ! Bys wszystko sprzedal i wyslal sobie na WT kase na swiat na ktorym grasz. Myslisz ze wszyscy ludzie sa az tak glupi? A i jeszcze jedno jezeli nie zaplacil to nie powinienes w ogole wbijac na postac. To tyle z mojej strony, dziekuje i zycze bana dla autora i dla innych uzytkownikow zeby nie dali sie mu oszukac ;).

@topic
skill 4 rooksayera do 60/60 fist? place doladowaniem

a ty masz 14 post?w i 1 pkt repu ? i co ? nie masz prawa mnie nie polecac bo nie znasz mnie ani nie probowales u mnie us?ugi ! wiec , zostaniesz surowo ukarany za tego posta ! dziekuje dowidzenia !

dziobek,gnoju mam Ci ch?? przekopa? dupe,ne polecam nikomu jego us?ug stracilem przez niego ponad 500k~~ chcecie dowody? piszcie gg 10102429 nie moge za?adowa? skrin?w ;<

Notka moderatorska:

Dodajesz w za??cznik albo wrzucasz na np. imageshack.us

Status
Zamknięty.
Back
Do góry