- Liczba reakcji
- 32
Zapraszam do korzystania z moich us?ug ! W mojej ofercie mam - Expienie do 100 lvl , Trening skilli bez ogranicze? , Trening M-LVL'a i przechodzenie rooka !
OPIS I WYMAGANIA DO US?UG :
Expie na Faccu jak i na paccu ! Na PaCCu robi? taski r?wnie? je?li jest tak potrzeba , ?eby ta us?uga przebiega?a sprawnie na postaci musi by? EQ w zale?no?ci jakie b?dzie na tym b?d? expi? ! do tego potrzeba kaske na fooda i poty ! chyba ze nie b?dzie to b?d? expic tak ?eby nie pa?? wiadome ! co do expienia to chyba tyle; ]
A wi?c do tego r?wnie? potrzeba eq ?eby sprawnie skillic ale w tym przypadku zale?y od jakich skilli b?d? zaczyna? trening ;] oczywi?cie przy treningu skilli mog? robi? M-LVL ale potrzeba fooda i kase na fooda ;] je?li to palladyn to od 10/10 skilli do 40/40 wystarcza spiry do skillingu ;] p?zniej trzeba kamyczki lub kaske na nie
to chyba tyle ;p wiec?j info na gg
to chyba tyle ;p wiec?j info na gg
Tutaj prosto jest ;] potrzeba kaske na fooda lub du?o rybek i w?dk?
wi?cej info na gg !
wi?cej info na gg !
Robisz konto i wysy?asz mi passy na pw i gg ! tu i tu musz? by? ! Czas - od 2 do 5 h max ! Wi?cej info na gg !
WA?NE !! PASSY DO CHAR?W WYSY?ASZ NA PW I NA GG ! NIE TYLKO NA GG LUB TYLKO PW ! TU I TU MUSZ? BY? ! INACZEJ NIE BEDZIE ZACZ?TE SERVICE !
37315308
badz samo wyskilowanie gdyz z rookiem moge sobie poradzic..