• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Expo na zam?wienie

Status
Zamknięty.
Odp: Expo na zam?wienie

/Deer-
27e949e77c387e18.jpg

Enjoy!
Nikt nic nie m?wi? ?e dobrze, cze ?e ?le? Czy cokolwiek?
ps. Prace mo?na kra?c do woli.

Aaa krucjata!
Za grosz ?adu i wiedzy o ?yciu, ?wiecie fantasy a tak?e czucia klimatu. Jak wyobra?asz sobi? jelenie po?o?one po?r?d zimnej krainy?, mission impossible. Widze, ?e starasz si? robi? te mapy, ale one s? naprawde, naprawde s?abe bez ?adnych sk?ama? i bajd.

Pozdrawiam
Fluos!

..Deer?w w klimacie zimowym...
I po co si? tak unosisz? ;p
Zreszt? chcia?bym zauwa?yc ?e jelenie ?YJ? w mro?nym klimacie, a wi?c to ty sie mylisz.. A moja wiedza o ?yciu jest wi?ksza ;p
Po moim podpisie mo?esz zasugerowac si? ?e czytam te? du?o ksi??ek fantasy (pratchett- m?wi ci to cos? Mam ca?y discoworld). Twoje zarzuty s? g?upie i bezpodstawne. Co? jeszcze? Nie?
Wi?c pieklisz sie chyba tylko z zazdrosci....

A mapy chyba nie s? takie z?e skoro tyle os?b zamawia...
^^

Ps. Co do klimatu- u mnie niejaki Thrak poprosi? o expo, a ciebie skrytykowa? za brak klimatu...

Geckon, wielkie dzi?ki, orki dobre ;d My?la?em, ?e b?d? gorsze, ale s? ?adnie. :p

Dzi?ki ^^ ale na przysz?o?c macie nauczke ?eby we mnie wierzyc ^^

Geckon, z ca?ym szacunkiem zwracam honor, nie doczyta?em. Nie zmienia to faktu, ?e Twoje mapy s? brzydkie i naprawde nie mam Ci czego zazdro?ci?. Zauwa?, ?e zamawiaj? to same osoby nie znaj?ce si? na mappingu.
Je?eli chcesz si? spisa? to wykonaj to :

Nazwa : Skarbiec krasnolud?w
Dodatkowe : Osadzony w krypcie nr. 2E3, dosta? mo?na si? tylko kolejk?.

Pozdrawiam
Fluos!

Heh, to twoje mape s? przeci?tne, i burzysz si? do ka?dego na forum. A zamawiaj? te? u mnie ludzie lepsi ni? ty- (w?a?ciwie tak?e ni? ja;p) np Thrak.
A mapy ci nie zrobie, masz du?o przyk?ad?w mojej pracy w tym?e temacie.

@up
Wykonaj dla mnie O?tarz ?mierci twojego pomys?u w klimacie mrocznym, jak co? Tibia 8.5

/skeletony
8145110e181ce5f8.jpg

Sie zap?dzi?em i ca?y rookgard zrobi?em ^^

@Zastrzerzenia
Na " jelonkach " jest zbyt du?o nawalone drzewek, dawaj 2-3 ss a nie 1, uzywaj innych wykonczen nie tylko z tibi 8.5 ( flagi na orkach ), ?adniejsze bordery, troche amatorskie... r?b d?u?ej a dok?adniej x) 6/10
@zam?wienia
Frosty, 1 wyspa, jb pare expow ?eby, tzn ?e mo?na robi? k??ka i sie zrespi? frosty, czaisz ? - najlepiej co? typu svargrond, ale tylko okolnir : )

2Up
Jest du?o, ale s? w formie labiryntu (puste przestrzenie mi?dzy nimi). U?ywam wielu urozmaice? (w??sciwie jakie tylko znajde w danej chwili).
A co do ab- dlaczego noobskie?
Ps. Dzi?ki za ocene ;p

To teraz moja kolej...

Poprosz? o Expowisko z istotami nieumar?ymi(?) - skeletony, ghoule, vampiry. Wszystko ma si? znajdowa? pod ziemi? (1-3 poziomy w d??), lecz uwa?aj?c na to, ?e wy?ej jest rzeka (zr?b malutkie kana?y przep?ywaj?ce obok).

Alle, alee... Wszystko ma by? pod Tibie 7.6. Postaraj si?, je?eli mi si? spodoba, to wyko?ystam Twoj? prac? do wielkiego projektu Shadow Destiny!

Mo?esz to robi? d?u?szy czas, ale zr?b to dok?adnie. Reput poleci...

Pozdrawiam
Goweg

Cze??
Geckon dzi?ki za mape.
Bardzo mi si? podoba :cool:
Nie mog?em zkomentowa? wcze?niej bo internet mi siad? :S

Heh, to twoje mape s? przeci?tne, i burzysz si? do ka?dego na forum. A zamawiaj? te? u mnie ludzie lepsi ni? ty- (w?a?ciwie tak?e ni? ja;p) np Thrak.
Cholera! Ludzie czy wy nie rozumiecie, ?e krytyka jest podstaw? sukcesu, naprawde boicie si? us?ysze? kilka s??w prawdy o swoim mappingu?. Twoje ostatnie zdanie s?dzi, ?e jeste? lepszy ni? ja, mo?e si? przekonajmy?. Thrak - by? dobry, ale si? skur*** i chyba ju? nie mappuje.

Pozdrawiam
Fluos!

1ja chcem krajobraz ma by? labirynt z drzew i jakes ?adne miejsca
2jakie? du?e ?adne expowisko na demony ma to by? w podziemiach
ps:te 2 prace maj? by? oddzielne
jak ci wyjdzie dam reputa

Cholera! Ludzie czy wy nie rozumiecie, ?e krytyka jest podstaw? sukcesu, naprawde boicie si? us?ysze? kilka s??w prawdy o swoim mappingu?. Twoje ostatnie zdanie s?dzi, ?e jeste? lepszy ni? ja, mo?e si? przekonajmy?. Thrak - by? dobry, ale si? skur*** i chyba ju? nie mappuje.
Pozdrawiam
Fluos!

Cholera!!11oeneonone
Fluos czy ty nie rozumiesz ?e to nie jest showroom? Zrozumia?bym krytyk? w jednym po?cie, ale ty pierdolisz o jego mapach ju? od drugiej strony. Dajesz mu zlecenie do "spisania si?", po kiego groma? Je?li nie macie wi?kszych potrzeb jak dowarto?ciowa? si? i napisa? co? w stylu: "Sprawdze Ci?" to wypad z tematu. Zreszt? jak sama nazwa wskazuje s? to expowiska na zam?wienia a nie temat od sprawdzania czy showroom.

Dodatkowo:

?eby nie by?o.

Poprosz? o map? 1sqm na 1sqm z groundem trawy.

Ta trawa na dragach to jest lekko dziwna, taka jest ko?o dp carlin, to jest do miasta jako zadbany trawnik a nie jakie? tam na expo, 5/10 ( kwadraty ; x)
Doczekam si? frost?w ?

Status
Zamknięty.
Do góry