Extra Exp [Pro Edition]

Status
Zamknięty.

Mr David

Advanced User
Listopad 9, 2009
Liczba reakcji
42
Witam,
dzisiaj mam dla was silniczek z du?ym expem pod protok?? 7.6.

Co takiego posiada?
  • 30 nowych czarow (exevo gran mas mort, exevo gran mas bubble, exori max tiny, exori max, exorano, exora, exori max blood, exevo gran mas life)
  • 20 nowych NPC (Typu Helper, ktory pomoze kazdemu nowemu graczowi, npc od eq itd)
  • 30 nowych run typu: Killer, Bomba Atomowa, Manarune, Super Manarune, Magic Trap, Hay Long Trap, Stone Trap, UE RUNE, Sonar RUNE, Utamo Vita Rune, Haloween RUne, Ultra FB
  • 40 nowych potwor?w (W tym bossy)
  • Masa nowych questow, typu arena svargrond jak z nowszych tibii, demon oak, poi, 2 stadiony pvp
  • Oraz wiele wiecej, wszystko znajdziesz tutaj

Autorzy
  • Autorem serwera jest Areal

Screeny

552189599561.jpg

c56cde1292c4.jpg

Mam pare pomys??w zeby ulepszyc ten silnik, i tak?e postaram si? to zrobi?. Za jaki? tydzie? (d?ugo bo czasu niemam) udost?pni? silnik z zabezpieczeniami, kt?ry b?dzie dopasowany do tego serwera. Potem b?d? si? stara? ulepsza? silnik, tutaj lista pomys??w
  • Przesiadka na silnik TFS pod 7.6 z dodatkami (powoli pracuje nad tym)
  • Wlasny reborn system (Wbijemy np 20klvl idziemy do NPC i dostajemy nowa profesje, czyli lepsze czary, wiecej many itd) [Cos typu rebornu na wypasie)
  • Ulepszyc mapke, lepszy wyglad
  • Dorobic expowiska, nowe potworki
  • Cos w stylu Vip systemu, znanego z 8.5, mozna zdobyc w grze lub kupic przez sms (Trzeba przemyslec)

A teraz ?apcie silnik
#Download
#Skan

Odp: Extra Exp [Pro Edition]

dzi?ki za silnik na pewno si? przyda

jaki exp jest tu najlepszy??

Silnik mojego kumpla ale dobra, i nie gadaj ze to niby twoj

jaki exp jest tu najlepszy??

Najlepiej ustawi? sobie co? w granicach Extra 45000x - 6000x, lecz osobi?cie uwa?am, ze 8000x b?dzie idealnie. Nie za szybko, lecz tak?e nie za powoli

Silnik mojego kumpla ale dobra, i nie gadaj ze to niby twoj

Brawo, panu ju? dzi?kujemy. Jak mi poka?esz gdzie napisa?em ze to jest m?j silnik to normalnie dostaniesz wszystko co tylko b?dziesz chcia?.
Sam wiem ze tak nie jest, wiec proponuje czytanie ze zrozumieniem.
A tak czy siak, skoro ju? napisa?e? to dostaniesz nagrod? pocieszenia, czyli z mojej strony wys?anie raportu :)

#Od?nie?am
Zapraszam do komentowania, poniewa? jest co. Wiele ludzi poszukiwa?o tego silnika, wiec teraz go macie.

O lol to co? ju? dawno podawa?em wszystkim Linki na tibia.net Ale mapa mi sie pOdObA ;]
I jeszce co? xD Najleprzy silnik to jest United Engine v4 By Dramen PoZdRo dla [Dramen] jego silnik jest stabilny i dzia?a wszystko jak na [Apo] to wszystko silnik moge wam da? jak napiszecie na numer gg :25118101
Notka moderatorska:
??cz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Mr David ZAL MI CIE NOOOBIE TY chyba nie umisz czytac To jest silnik areala ktory on sprzedaje na tym forum za rl kase dokladnie 20 zl I JEST WYRAZNIE NAPISANE ZE ZAKAZ WRZUCANIA GO DO DOWNLOANDU !!!

Ps. Prosze o bana dla tego pana
\

@Mr David ZAL MI CIE NOOOBIE TY chyba nie umisz czytac To jest silnik areala ktory on sprzedaje na tym forum za rl kase dokladnie 20 zl I JEST WYRAZNIE NAPISANE ZE ZAKAZ WRZUCANIA GO DO DOWNLOANDU !!!
\

Brawo, wiesz czemu ten silnik zosta? udost?pniony? W?a?nie przez takich ludzi jak ty, wystarczy tutaj zobaczy?. Dostali dzieci od kolegow silniki, i teraz sobie wymieniaja i sprzedaja, a co za tym idzie? Sobie zarabiaja. Wiec dlatego zostal udostepniony, jak sie nie podoba oficjalnemu autorowi na tym forum, to niech napisze

#Tak czy siak, na otsoft ju? silnik by? 2 tyg. temu udost?pniony przez Szturo

Tak wiec, zapraszam do komentowania, a nie do pierdolenia. Dziekuje

\

No co? P?aczesz ?e ju? konta na apo nie dostaniesz? ...

Silnik git nowe czary nowe expy itp. hostowa?em go przez jaki? tydzien nawet po 30 os?b gra?o 10/10 .. Nie wiem czemu ale teraz chyba 3/4 serwer?w 7.6 ma t? mapk? hehe ;p

Przyda? by si? MAP EDITOR do tej mapki​
.
Mapka hmm. 7/10. Silnik ma?o stabilny.​

Bardzo fajna mapka w?a?nie szuka?em ots z takimi opcjami.

Bardzo podoba mi si? mapka 9/10. Czymu 9? Te cc w ?cianach s? nie potrzebne! Pozdro i dzi?ki za wystawienie.

Mapka spoko tylko mam 1 problem z silnikiem... Mianowicie chodzi o to, ?e jak gram na tym silniku i co? zrobie np. przywo?am sobie monstera jakiegos to pokazuje mi sie ze extraexp.exe b??d i nie wysy?aj itp. i mi sie wy?acza :( jak wiecie co zrobi? to piszcie z g?ry dzieki ;)

Du?a mapa. Jak narazie nie znalaz?em wi?kszych b??d?w.

Pozdrawiam
YoZ

Nie hostawa?em go ale gra?em na tym servie przez chyba 2 tygodnie i wy??czyli ots'a :D
Pozdrawiam
Maxxie.

pragn? zauwa?y? ?e to silnik servera megaenfo i o ile si? nie myl? hosterem megaenfo ani tw?rc? nie by? areal

plagiat proste

A ja wam powiem ze ta mapka bardzo mi sie podoba. Wiec dlatetego Postanowilem jo troche przerobic a wiec sa new quety monsters i tp Jezeli chcesz mnie na mapera na 7.6 Pisz na gg 16147617 a Teraz lapcie silnik Jezeli pomoglem daj reputa Prosze silnik:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry