Exura na Rooku...?

Status
Zamknięty.
Odp: Exura na Rooku...?

?ni?o ci si? albo po prostu zbyt bardzo marzy?e? o tym i ci odwali?o do g?owy co? ^^

P.s jak by by?a exura na rooku to by by?a masakra,wtedy to by w og?le zniszczy?o urok rookgaardu ;(

OMG JESTE?CIE DEBILAMI ?? ? Artin ju? 2 razy m?wi? ?e to sko?czony temat i po co udowadnia? dalej ?e to fake.Po co nabijacie sobie posty Z TEMATEM KONIEC TO FAKE

jesli tylko exura moze byc uzywana przez novocation, i jesli ktos ma 9 lvl i sie nauczyl tego czaru - to jest mozliwe,
tylko czy jak ktos jest rookowany, to nie ma deleteAllSpells?

sorry, ale KURWA NIE M?Wcie MI ?E BY?EM ?PI?CY!!! WIEM CO M?WI?!!!

Exura na rooku mo?e jest mo?liwa lecz w?tpi? ..
Kiedy? rook i main by? potoczone i czary by?y jak by to nazwa? "by?y w zwojach"
By? te? taki co pozwala? przenie? 1 rzecz na rooka w tibi 5.0 lub starszej !!!!...
Lecz Cipowie by to wykryli i to jest ma?o prawdopodobne .....
Bardziej si? sk?aniam ?e to jest fake ....

@Up.
Tak, czary by?y w zwojach, bo niekt?rzy palladyni maj? czary np. utevo res.
Ale te zwoje mo?na by?o zdoby? na mainie, a przej?cie z rooka na maina nigdy nie istnia?o. Temat zosta? ju? potr?jnie wyja?niony, jednak nadal ludzie si? trudz?. Zamkn??, bo jeszcze chwila, i b?d? nast?pne dwie strony spamu.
Ka?dy musi przyj?? do wiadomo?ci ?e Exura na rooku nie istnieje. Wystarczy wpisa?: Exura Roogagaard" w google.

@edit
http://www.youtube.com/watch?v=0u3thm0_Z3E
Pisze Exura z kropk?, i leczy si? potem. Ten rzekomy 13 rookstayer, albo r?wnie? u?y? kropki, albo u?y? sposobu opisanego przez Artina.

@2x down
Ale mo?na da? krop? na ko?cu ;).

Ostatnia edycja:

Taa super :) Mo?na nabra? tych pocz?tkuj?cych :D
Troch? niemo?liwe a jednak.

Powiem tak hahahahahahahahah :D wiesz co on robi? ?? pisa? exura i leczy? si? potkiem.Ja tak si? bawie jak niemam co robi? ide na poh (jestem palkiem :D) i pisze exori frigo i wale z icelice a go?cie mnie pytaj? jak ja to robie przecie? to niemo?liwe a ja na to ?e to wy tak niemo?ecie :D i mam z nich pizgawe :D
Fajna zabawa XD Nabieranie noobk?w, ?e jest si? kul xp
@Topic
Ja tak?e uwa?am tak, jak inni, ?e uleczy? si? potionem i wpisa? exura, albo w og?le ci si? przewidzia?o. W hu** ci? zrobi?! Sprawa rozwi?zana. Robi si? spam. Radz? zamkn?? temat, bo si? robi niepotrzebny syf.

Fajna zabawa XD Nabieranie noobk?w, ?e jest si? kul xp
@Topic
Ja tak?e uwa?am tak, jak inni, ?e uleczy? si? potionem i wpisa? exura, albo w og?le ci si? przewidzia?o. W hu** ci? zrobi?! Sprawa rozwi?zana. Robi si? spam. Radz? zamkn?? temat, bo si? robi niepotrzebny syf.
nie mogl tak, bo jak sie pisze exura to albo pusci czar, ale pusci baka (czyt: dymek) xd
nawet jak napisze ex ura to to samo, bo mozna poczotki czarow pisac osobno

Moderator?w na forum od groma,ale widz?,?e nie znalaz? si? jeszcze jaki? ogarni?ty,kt?ry by ju? zamkn?? temat.
Smutne...

Potwierdzam co napisa? kolega :up:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry