Fala ban?w

Status
Zamknięty.

Dziki Johnson

Kafar
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
188
Na Tibia.com pojawi?a si? informacja:
5390 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted.
T?umaczenie:
U 5390 Tibijskich kont wykryli?my u?ywanie nieoficjalnych program?w podczas gry przez kilka ostatnich tygodni. Te konta zosta?y dzi? usuni?te.
T?umaczenie by DzikiJohnson​

Odp: Fala ban?w

Witam moje konto zostalo usuni?te chod? nie u?ywa?em bota, napisa?em wiadomo?? o tym do cipsoftu i otzyma?em tak? wiadomo??.

Dear Tibia player,

Thank you for your request. It will be processed as soon as possible. We kindly ask you not to write again concerning this problem until you have received a reply.

Note: If you have a problem with a Tibia account, we always need to know the name of one of the characters on it. If you have not included this information in your previous email, please contact us again and tell us the name of one of the characters on your account.

Thank you for your patience.

Kind regards,
Tibia Customer Support

Do tej pory od godzinny 11:04 nic si? nie dzieje. Na konto nie moge sie zalogowa? na http://www.tibia.com i moja posta? znikne?a z characters.
Jest mo?lwie zeby moje konto zosta?o przywr?cone do gry ?? Mialem 53 Master Sorcerera z premium account.
Czy by? ktos w podobnej sytuacji ?? Jestem zaskoczonym tym faktem bardzo nie mi?o ;/

Wi?c prawdopodobnie Twoja posta? zosta?a usuni?ta, a je?li tak si? sta?o to ju? nie ma odwo?a?.
Poczekaj na odpowied? ^^

Pozdrawiam

Ja te? dosta?em bana, ale nie gra?em od 2 tygodni , a bota nie u?ywa?em nigdy . Jak mog? do nich napisa?? Gdzie trzeba si? zwr?ci??

support@tibia.com //Dziki~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

E tam CipSoft wykazuje sie niekompetencj? ka?e tylko za ma?e przewinienia jak np. Ja dosta?em upomnienie za wulgaryzmy. Kt?rych ma?o u?ywa?em. A Boty jak latal?y tak lataj?. Masa pomy?ek Cipsoftu.... Na mnie nic nie robi taki news ;p

Istniej? tzw. boty niewykrywalne ^^ //Dziki~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A moich 17 mc zbierajacych bear pawy na ibocie nie usuneli ;d

?mieszna ich ta maszynka jest do banowania, dobrze ustawiony bot i nie ma co sie ba?

@UP:

no w uj ?mieszna... =.= W poprzedniej fali usun?li mi msa na kt?rym wyboci?em tylko rooka... ale kur** cash maker 2-g? fale przetrwa? boc?c 24/7.. pozdro

no to w?a?nie dlatego ?mieszna, bo kumplowi usuneli oba chary, a na 1 tylko boci?

Usun?li mu obie postacie, poniewa? to Ci sprawdza IP i po IP banuje, nie wa?ne, czy bocisz Ty, czy brat na innym koncie.

Mi jako? nic nie usun?li i koledze tak samo a na bocie jad? od 5lvl a ju? mam 64

Tym co nie usun?li postaci to maj? szcz??cie. ja tam nie boce i nie toleruje botterstwa bo co to za frajda jak program za ciebie gra? u mnie na candi to sie ?adnie zrobi?o po?owa tych bot?w ju? nie ma lub boj? sie botowa?. Oby tak dalej cipsoft musi wyt?pi? te g.wno aby normalnym graczom gra?o si? lepiej:)

Ja boc? i b?d? boci? dop?ki z t? gr? czego? nie zrobi?, ju? nic tu nie ma z RPG, trainery offline, rowery, nied?ugo samochody wprowadz? i karabiny, kiedy gra zacz??a upada?, tzn. zacz??y powstawa? nowe gry, gracze poodchodzili to oni zamiast podnie?? Tibi?, wed?ug mnie zacz?li depta? to, co zrobili wcze?niej.

Usun?li mu obie postacie, poniewa? to Ci sprawdza IP i po IP banuje, nie wa?ne, czy bocisz Ty, czy brat na innym koncie.

Co ty za przeproszeniem pier*olisz? Na jakiej zasadzie to mia?oby banowa? mnie po IP? W?ama?bym si? na WiFi do s?siada kt?ry te? gra i obydwoje dostaliby?my bana bo ja boci?em korzystaj?c z jego IP? Piszesz g?upoty kt?re ni jak si? maj? do rzeczywisto?ci.

no to w?a?nie dlatego ?mieszna, bo kumplowi usuneli oba chary, a na 1 tylko boci?
A ty kolego wyra?aj si? ja?niej bo mo?na mie? dwa chary na jednym koncie a nie dostaje si? delete postaci tylko konta, w tym przypadku zdziwienie jest nie na miejscu.

A ty kolego wyra?aj si? ja?niej bo mo?na mie? dwa chary na jednym koncie a nie dostaje si? delete postaci tylko konta, w tym przypadku zdziwienie jest nie na miejscu.

Fakt, ?le si? wyrazi?em(chodzi?o mi o 2 acc), lecz Twoim "koleg?" nie jestem. Po drugie si? nie dziwie, ?e banuj?, tylko o maszynke, wi?c my?lenie te? sprawia problem.

tumblr_ls0heig2x31qat88z.gif

Status
Zamknięty.
Back
Do góry