-Tibia 10.90 Faleria.eu - W?asna mapa [10.90+] - Ju? wkr?tce!

Status
Zamknięty.

Mix Dem

Advanced User
Listopad 23, 2010
Liczba reakcji
31
Witam wszystkich.

Chcia?bym wam zaprezentowa? unikalny projekt jakim jest Faleria.
Jest to serwer, kt?ry zaoferuje wam nowoczesne i najciekawsze przygody w Tibi, dzi?ki kt?rym wci?gniecie si? w gr? jak nigdy dot?d.

Wr??my jednak do pocz?tku. Faleria - nazwa mo?e niekt?rym ju? znana, istnia?a kiedy? edycja owego serwera. Lecz by?a to jedynie namiastka tego, co nadchodzi du?ymi krokami. A dok?adniej nowa ods?ona serwera w bardzo zaawansowanym wykonaniu przez nasz zesp??.

Aktualny stan prac przebiega bardzo pomy?lnie. Z ka?dym dniem, serwer si? rozwija pod wieloma punktami. Praca idzie sprawnie przez du?y wk?ad zespo?u. Jeste?my ju? dawno za p??metkiem i wraz z dru?yn? planujemy testy serwera kt?re odb?d? si? ju? w maju tego roku.

Nie przed?u?aj?c wst?pu, kilka wa?nych informacji oraz zdj?? prezentuj?cych serwer.

2dsjvxv.png

Co oferujemy graczom:

• Wspania?? zabaw?
• Mas? misji
• Mas? obszaru, kt?ry czeka na odwiedzenie
• Ciekaw? fabu??
• Innowacyjny styl
• Konkursy
• ...

2dsjvxv.png

Co znajdziecie:

Darmow? gr?
Wszystkie aktualne dodatki 10.90 m.in. Mounty, Questy, Bossy, Potwory
Olbrzymi? unikaln? w?asn? map? tworzon? od zera
Najnowszy klient gry
• Stale aktualizowany serwer
• Stabiln? gr?
• Nowe wyzwania, przygody
• Wszystkie popularne Questy z wersji <10.90
• Historie gry Quest Log
• Mo?liwo?? osi?gni?cia wszystkiego, bez potrzeby wydawania got?wki!

2dsjvxv.png

Podstawowe:

• IP: Faleria.eu
• Klient 10.90
• Map: W?asna
• Typ: RPG [Medium]

2dsjvxv.png

Exp i inne:

• Exp stage:

1 - 29 - 50x
30 - 49 - 40x
50 - 69 - 35x
70 - 99 - 30x
100 - 124 - 25x
125 - 149 - 15x
150 - 179 - 10x
180 - 219 - 5x
220 - 269 - 3x
270+ - 2x

• Loot rate: 2.0x
• Magic rate: 7.0x
• Skill rate: 15.0x
• Spawn rate: 2.0x

Wielu z was, po przeczytaniu wst?pnym informacji mo?e nabra? w?tpliwo?ci co do grywalno?ci. Jednak chcieliby?my podkre?li?, ?e nikt z was chyba nie chce poci? si? nad gr? miesi?cami ?eby do czego? doj??. U nas, b?dzie to mo?liwe szybciej, chcemy aby gracze osi?gali szybkie wyniki w grze, przez co b?d? mogli w pe?ni wykorzysta? i pozna? ca?y ?wiat Falerii.

2dsjvxv.png

sHty9zI.png

x2uRZwF.png

IAAaR0j.png

us8hJHY.png

MRMbCUy.png

mIcxEuK.png

B0wCwmo.png

OnVbdfQ.png

Nm81JOx.png

lbDO1qu.png

4OnoPFN.png

B?d? na bie??co, obserwuj temat i oczekuj test?w oraz dodatkowych informacji!

Faleria.eu

Odp: Faleria.eu - W?asna mapa [10.90] - Lato 2016

Ch?tnie zawitam na start :p Mam tylko ma?e pytanko: jak b?dzie wygl?da?a sytuacja z PACC/FACC? jest co? takiego czy ca?kowicie z tego zrezygnowali?cie?

PS.
"Co oferujemy graczom/co znajdziecie" - przecie? to na jedno wychodzi :)

---------- Tre?? dodana o 16:07 ----------

Ch?tnie zawitam na start :p Mam tylko ma?e pytanko: jak b?dzie wygl?da?a sytuacja z PACC/FACC? jest co? takiego czy ca?kowicie z tego zrezygnowali?cie?

PS.
"Co oferujemy graczom/co znajdziecie" - przecie? to na jedno wychodzi :)

Jeszcze my?limy nad kwesti? premium account

Od?wie?am

Kopalnie:

kzZiJZ2.png

Ostatnia edycja:

Wg mojej opini pacc niech b?dzie darmowy, ale zrobi? co? w stylu p?atny vip, b?dzie to polega? na tym ?e te vipy b?d? mie? dost?p do r??nych teren?w, podr??owania statkami itd. Je?li w?asna mapa questy itd, to warto wcze?niej i to du?o wcze?niej odpali? te testy, ludzie sobie poogl?daj? co gdzie i jak, b?dzie to okazja ?eby gracze sami stworzyli kilka poradnik?w dotycz?cych quest?w itp. Mo?ecie na pocz?tek gry doda? poradnik mo?e dwa, jak wykona? lub doj?? na jaki? quest z broni?, szczeg?lnie dla rycerzy i paladyn?w bo oni maj? najci??ej ze zdobyciem broni, szczeg?lnie rycerz. Z ch?ci? wbij? i trzymam kciuki za serwer :)

@Up, du?o do przemy?lenia...

Przygotowania do test?w serwera.

Rg0EgRr.png

eHwj4DU.png

HC716o3.png

6zuVyYa.png

Ju? za kilka dni b?dzie dost?pna strona oraz otwarta mo?liwo?? zapisania si? na Testy Serwera

Obserwuj temat i b?d? na bie??co!

Zapisy na test serwer? To nie stare lata gdzie ja mia?em okazj? gra? na dobrych serwerach poni?ej client 8, teraz jest ma?e zainteresowanie tibi? co nawet mnie nie kr?ci, cho? w zesz?ym roku bym r?k? odda? ?eby zagra? na czym? fajnym, polecam test serwer dla wszystkich, dzi?kuje :)

Zapisy, mia?em na my?li rejestracj? konta i za?o?enie postaci... :P

Og?lnie z w?asnego do?wiadczenia wiem ?e serwery stawiane z mapami upi?kszanymi przez mapper?w z zajebistym do?wiadczeniem nie maj? zbyt du?ego powodzenia a to dlatego ?e ludzie lubi? proste rzeczy :) Ale z tych ss co wida? fajnie si? zapowiada nie jest na syfione elementami kt?re ju? psuj? gr?. Ch?tnie zagram :)

Wg mojej opini pacc niech b?dzie darmowy, ale zrobi? co? w stylu p?atny vip, b?dzie to polega? na tym ?e te vipy b?d? mie? dost?p do r??nych teren?w, podr??owania statkami itd. Je?li w?asna mapa questy itd, to warto wcze?niej i to du?o wcze?niej odpali? te testy, ludzie sobie poogl?daj? co gdzie i jak, b?dzie to okazja ?eby gracze sami stworzyli kilka poradnik?w dotycz?cych quest?w itp. Mo?ecie na pocz?tek gry doda? poradnik mo?e dwa, jak wykona? lub doj?? na jaki? quest z broni?, szczeg?lnie dla rycerzy i paladyn?w bo oni maj? najci??ej ze zdobyciem broni, szczeg?lnie rycerz. Z ch?ci? wbij? i trzymam kciuki za serwer :)

Nonsens... To ma by? RPG a nie evo z expami vip. Ludziom w dupach si? poprzewraca?o widz? i zapomnieli na czym polega RPG czyli serwer na kt?rym trzeba ostro loocic i expi? aby co? osi?gn??, bez pomocy z zewnatrz, PACC to rzecz oczywista i ka?dy grcz predzej czy p??niej bedzie musia? go kupic, tak wiec szanse bed? r?wne. Nie sta? Cie na smsa? Graj na FACC, lub kup premium za golda, proste jak budowa cepa.. Odno?nie serwera, raty s? do?? spore, ka?dy nawet ?rednio zaawansowany gracz szybko podbije lvl na expie nawet 5 czy 10. W dzisiejszych czasach na rl tibii 100+ lvl to nie problem wiec tym bardziej na ots. Polecam jakiego? rodzaju wywiad odno?nie expa na serwerach rpg. Tyle ode mnie pozdrawiam.

PS. Na serwer naturalnie wbij? :)

Ostatnia edycja:

Nonsens... To ma by? RPG a nie evo z expami vip. Ludziom w dupach si? poprzewraca?o widz? i zapomnieli na czym polega RPG czyli serwer na kt?rym trzeba ostro loocic i expi? aby co? osi?gn??, bez pomocy z zewnatrz, PACC to rzecz oczywista i ka?dy grcz predzej czy p??niej bedzie musia? go kupic, tak wiec szanse bed? r?wne. Nie sta? Cie na smsa? Graj na FACC, lub kup premium za golda, proste jak budowa cepa.. Odno?nie serwera, raty s? do?? spore, ka?dy nawet ?rednio zaawansowany gracz szybko podbije lvl na expie nawet 5 czy 10. W dzisiejszych czasach na rl tibii 100+ lvl to nie problem wiec tym bardziej na ots. Polecam jakiego? rodzaju wywiad odno?nie expa na serwerach rpg. Tyle ode mnie pozdrawiam.

Mo?na przecie? po??czy? VIPa z klimatem RPG, ale musia?by by? inny spos?b na jego zdobycie ni? SMS Shop.

Nie rozumiesz o co mi chodzi, ja sobie pacc mog? kupi? ale co z innymi? Ka?dy zawsze pierdoli? ?e nie b?dzie wydawa? kasy na g?upi? gr? w kt?r? i tak gra, pacc mo?e by? darmowy a je?li chodzi o vip to ma by? takim innym premium account, nie jakie? kurwa teleporty czy inne g?wna tylko takie zast?pstwo za normalnego pacca czaisz?

Mo?e wystarczy ju? tych k??tni drodzy Panowie, spraw? premium account jeszcze omawiamy w zespole tak?e nic nie mog? potwierdzi?.
Co do rate, my?limy ?e jest odpowiedni, nie chcemy aby gra nudzi?a si? i sta?a si? monotonna, chodzi g??wnie o zdobywanie poziomu. Jest masa serwer?w na kt?rych niski rate po prostu si? nie sprawdzi?. ?aden z nas chyba nie chce traci? mas? czasu ?eby do czego? doj??, ?yjemy w ?wiecie gdzie wszystko dzieje si? bardzo szybko, wi?c niech i gra u nas nie spowalnia, lecz idzie stanowczo do przodu!

KxktMen.png

Wydaje mi si?, ?e w dzisiejszych czasach to nie przejdzie, jest naprawd? du?o dobrych server?w, kt?rych online si?ga od 500 os?b plus i oferuj? system pacc za darmo,
nawet je?eli jest to nowa mapa i w?o?yli?cie w to du?o wysi?ku, wydaj? mi si?, ?e SMS Shop z itemami, kt?re s? trudno dost?pne w grze jakie? rune swordy itp., softy
do tego Vip konto zrobi?bym na zasadzie takiej, ?e nie daje mo?liwo?? podr??owania statkami, bo jak wy?ej wspomnia?em to jest ju? standardem. W dzisiejszych czasach
nikt za to nie zap?aci, ale my?l?, ?e gdyby Vip Konto zwi?ksza?o EXP, ew. Skills/M lvl to by?by dobry pomys?.

Po co s? strefy Shop/Vip? Po to ?eby gracze, kt?rzy nie maj? czasu ?eby robi? posta? expi? j?, chodzi? na bossy zbiera? itemy itp. mog?y te? pogra? w dan? gr?,
takim ludziom chodzi g??wnie o PvP, a osoby kt?re maj? czas niech zdobywaj? to wszystko normalnie.
Dlatego wydaje mi si?, ?e np takie zwi?kszenie expa na vip koncie by?oby lepszym pomys?em.

1 - 29 - 50x+25xVip
30 - 49 - 40x+20xVip
50 - 69 - 35x+15xVip
70 - 99 - 30x+13xVip
100 - 124 - 25x+10xVip
125 - 149 - 15x+5xVip
150 - 179 - 10x+3xVip
180 - 219 - 5x+2xVip
220 - 269 - 3x+1xVip
270+ - 2x+1xVip

To by?oby ciekawe, tak mi si? wydaj? aczkolwiek zawsze znajd? si? przeciwnicy tej teorii jak i zwolennicy.

[MENTION=338302]House32[/MENTION]

Poka? mi serwer z w?asn? map? co ma 500 graczy online, chwalisz serwery ale to jebane kopie rl map i inne g?wna co nic nie znacz? bo s? zwyk?ym gotowcem.

Premium account z bonusem, zastanawiamy si? nad tym.

skQIoJB.png

UmhKMgF.png

cYSiL8q.png

Ja te? uwa?am, ?e pacc powinien by? darmowy podr??owanie statkiem, dywanem czy u?ywanie wszystkich czar?w to standard na ka?dym serwie. Wed?ug mnie ten vip je?eli ju? chcesz go doda? to proponuj?:

Facc: potiony, runy w normalnej cenie
Vip: potiony, runy 20% ta?sze

Facc: dost?pna tylko cz??? outfit?w i mount?w
Vip: mo?liwo?? zdobycia ka?dego outfita i mounta

Facc: brak mo?liwo?ci zrobienia wszystkich quest?w
Vip: mo?liwo?? zrobienia wszystkich quest?w

Facc: podstawowi npc
Vip: mo?liwo?? sprzeda?y/kupna przedmiot?w u specjalnych npc w lepszej cenie / lub mo?liwo?? wykonania dodatkowych misji nagrody to (mounty, exp, itemy, outfity)

Facc: podstawowe czary
Vip: podstawowe czary + jeden specjalny do kupienia (jakie? ue, leczniczy, cokolwiek)

Facc: normalna stamina
Vip: normalna stamina + dwie godziny dodatkowego expu x2

Facc: tylko training monki
Vip: training monki + trening offline

Status
Zamknięty.
Back
Do góry