• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Farmia.net | Real RPG Server! 8.60

Status
Zamknięty.

To tylko ja

User
Marzec 19, 2012
Liczba reakcji
0
buLQu.png

Data startu: 28 kwietnia, sobota, godzina 15:00.

Farmia.net jest serwerem skupiaj?cym si? g??wnie w ok?? klimatu RPG, po??czonego z globaln? map? gry. Oferujemy Ci prawdopodobnie jeden z najlepiej odwzorowanych serwer?w w Polsce. Niski mno?nik do?wiadczenia, masa odwzorowanych quest?w, wiele autorskich rozwi?za?, to wszystko i wiele wi?cej mo?emy Ci zaoferowa?.

Informacje

Oddajemy w wasze r?ce gotowy serwer, odwzorowan? map? oraz mas? skrypt?w. Farmia oferuje Ci oko?o 90% w pe?ni odwzorowanych quest?w, w ca?o?ci odwzorowany system task?w, achievements system oraz wiele, wiele wi?cej.

Aktualizacje b?d? odbywa?y si? co kilka dni, czynny w nich udzia? b?d? mieli sami gracze, a do?wiadczony support b?dzie starannie uczestniczy? w ?yciu serwera. B?dziemy starali si? zbudowa? ogromn? spo?eczno??, nie skupiaj?c? si? tylko na samym serwerze, dlatego te? na dniach udost?pnione zostanie forum na kt?rym b?dziecie mogli wymieni? kilka zda?.

• cotygodniowe op?aty czynszowe za domek
  • globalny zapis serwera ( 7 rano, ka?dego dnia)
  • darmowy Premium Account
  • unikaln?, odwzorowan? globaln? map?
  • ca?? mas? unikalnych skrypt?w
  • stabilny serwer, wolny od b??d?w

Mno?niki

- 01 to 25 - 16x

- 26 to 50 - 13x

- 51 to 80 - 10x

- 81 to 100 - 5x

- 101 to ... - 3x

Skills: 12x

Magic: 5x

Loot: 2x

Wi?cej w zak?adce - Server Informations .

2aeyn.png

jZiQk.png

LIkMJ.png

WgDfB.png

J75Nx.png

Odp: Farmia.net | Real RPG Server! 8.60

Z pewno?ci? wbije jak na ka?da wczesniejsza edycje bardzo dobry otsik ;) polecam ;)

Chuj z otsem, admin g?wno robi. Nie wbijac na otsa............

Bot na bocie ... nie da sie grac .. Nie Polecam !!!

Napisze to tak .. Ots Og?lnie fajny .. Ale co z tego ze Fajny jak Administracja wog?le sie nim nie zajmuje . Ots powienien byc ogarniety pilnowany a nie ze ludzie stawiaja bota a gm ma to gdzies i po 3 dniach na help ani na trade nie ma nikogo widac .. Dla tego boty powinny byc zabronione banowane .. No to tyle co mia?em do napisania Pozdrawiam Inferialis :)

DObra. Spokojnie... Ots zobaczymy... zagram na nim pierwszy raz i go wam ocenie... B?de z adminem pisa? tak?e spokojnie...

Gowno nie ots nie wchodzic to juz 10000 edycja i prze ostanie 3 edycje pisali (bez restarow 100% ) jak sie okazalo oszukuja i naciogaja . Nie wlazic

Sami idioci wychodzicie z otsa a potem p?acz, ?e ots upad?. Chyba jeste? nie pe?nosprawny umys?owo skoro my?lisz, ?e Admin b?dzie op?aca? z w?asnej kieszeni dedyka dla 10 os?b online np. A teraz jest taka kolej rzeczy, ?e otsy stoj? kr?tko. Jeste? kurwa m?dry 1 z drugim to postaw otsa, kup dedyka i hostuj ots dla 10 os?b, tak Ci si? to b?dzie op?aca?, ?e wi?cej stracisz ni? zarobisz, wkurwia mnie takie gadanie idiot?w. Boty ? a na rl tibi ich nie ma ? otsy 8.6 si? robi bo najbardziej si? op?aca bo nikt m?dry nie b?dzie expi? recznie na otsie bez bota. ?e wy jacy? jebni?ci jeste?cie to wasz problem, teraz jest 20+ stopni na dworzu, i nie wyobra?am sobie napierdala? p?? dnia w hotkete, ?eby lvl wbi?. NA nastepny raz pomy?lcie bezm?zgi zanim co? napiszecie. Ots og?lnie jest dobry, exp stage te?, brakuje tylko gildi troche.

faa, dobrze gadasz pola? mu! Ots b?dzie zawsze otsem i tam boty mog? by? :)
Co do mojej oceny to ots jest dobry pod wzgl?dem rpg, ale je?eli chodzi o poprawy b??d?w to ci??ko z tym... W tej edycji napisa?, ?e ma poszerzy? administracj? wi?c zobaczymy co wymodzi.
Tylko chcia?bym na tym ots dobrze dzia?aj?ce poi! Zebym nie musia? latac bohami piec tygow albo cos w tym stylu :)
Ots upad? przez sam? administracj? (forum wy??czone kilka dni), brak poprawek to spowodowa?o, ?e ludzie przestali gra?. Je?eli administacja naprawd? zajmie si? tym ots to jestem pewien, ?e zajdzie daleko :)))) Takie jest moje zdanie xd

Boty ? a na rl tibi ich nie ma ? otsy 8.6 si? robi bo najbardziej si? op?aca bo nikt m?dry nie b?dzie expi? recznie na otsie bez bota. ?e wy jacy? jebni?ci jeste?cie to wasz problem, teraz jest 20+ stopni na dworzu, i nie wyobra?am sobie napierdala? p?? dnia w hotkete, ?eby lvl wbi?. NA nastepny raz pomy?lcie bezm?zgi zanim co? napiszecie.

No to chyba ty jestes " jeb****y ". nikt madry nie bedzie expil recznie? Mi sie wydaje ze same kaleki expia na bocie bo bez tego nic by na otsie nie osiagnely.. o rl nie wspomne... I nikt cie nie zmusza zebys " nap*******l " pol dnia w hotkeye, mozna to robic w wolnym czasie, ale nieeee... bo Wy wolicie postawic bota naj***c lvl i sie nap*******c a potem i tak isc na inny serwer... Wydaje mi sie ze poziom wiekszosci dzisiejszych serwerow nie moze byc juz nizszy... tyczy sie to takze graczy... upadli na samo dno wedlug mnie. Teraz liczy sie tylko kto szybciej wbije lvl, i kto na****ie wiecej fragow... I przez to kazdy gra na bocie, i dziwicie sie ze wiekszosc serwerow ktore nadawalyby sie do gry na dluzej, upada po tygodniu...
?al mi takich ludzi....

Dziekuje, dobranoc.

fajny otek ;d mozna spedzic mile czas na nim xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry