-Tibia 8.60 Farmia.net | Real RPG Server! 8.60

Status
Zamknięty.
Odp: Farmia.net | Real RPG Server! 8.60

A jest jakas pewnosc ze za chwile nie bedzie trzeba grac od 0 ?:P

Do startu :

0 dni, 0 godzin, 59 minut oraz 31 sekund!
Zobaczymy co z tego wyjdzie.Od siebie dodam,?e z poprzedniej edycji 'uciek?em' tylko dlatego,?e ilo?? graczy gwa?townie z dnia na dzie? mala?a,ale og?lne wra?enie bardzo dobre.Mile sp?dzony czas na serwerze. :)
POLECAM !

Niewypa?. Jak by? nie robi? restart?w co tydzie? i nie startowa? ponownie za 3 dni po restarcie to mo?e i by kto? Ci wbi?.

Polecam, super serwer, mi?a atmosfera ! wbijaj !

Nareszcie OTS na kt?rym mozna pogra? z g?ow? a nie inny ch?am evo 100x ze w jeden dzien masz 300lvl i nieskonczone poty. Ten OTs jest tylko dla wytrwalych , wi?c nie ma tu NOOB?w

Zapraszam gor?co!

Farmia.net

Zbugowany syf... Serdecznie NIE polecam!!!

@UP
hahah sam jestes zbugowany. OTS nie jest m?j , lecz tym mnie zaskoczy? ?e wszystko jest dopi?te na ostatni guzik. :)

Wbija?!!!!!

Fajny serw, przybywa os?b, dzisiaj rekord 244 osoby online !!

Rekord ur?s? do 264 os?b :- )

Silnik sci?gni?ty z neta nawet b??d?w nie poprawi?e? mapa tak samo respy porozwalane
Ms i ed z sd bij? na 100 levelu w ludzi po 190 brawo z ue bij?po 250,
natomiast ek bije bu?e na 100 levelu 500 +
Rp to ju? konkret nieporozumienie
nie polecam nikomu ots w zapowiedziach zawsze dopracowany ju? 10 edycja i b??dy nie poprawione, ten god to jaki? zgrywus.
Jak kto? nie ma poj?cia o ots to si? ich nie stawia, nie dziwi? si? ?e nie gra tu ?adna ekipa.
UP powiedzcie mi Co jest takiego fajnego w tym serwerze, postawie Ci takiego w tydzie?. bo to ?ci?gni?ty tfs z neta z rl map?. NIE MA PRAWA SI? TO NAZYWA? RPG.
ZA TAKIE NAZYWANIE TEGO CH?AMU POWNIEN BY? BAN.

@UP
hahah sam jestes zbugowany. OTS nie jest m?j , lecz tym mnie zaskoczy? ?e wszystko jest dopi?te na ostatni guzik. :)
sorry za duble posta, stary mog? Ci wymieni? ca?? liste bug?w, bo tak si? sk?ada ?e mam ten sam silnik i mape na kompie i wiem co jest z ni? nie tak.
To ?e poustawia? exhaust na obracanie si? i kupowanie worm?w to nie znaczy ?e jest nie zbugowany.
Nawet fire elementale tu s? zbugowane, wi?c nie wiem czy jest sens o czymkolwiek rozmawia?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry