Fatal Error - Aramiszon moderatorem!

Status
Zamknięty.
Odp: Fatal Error - Aramiszon moderatorem!

A ja si? z wami nie zgodz?. Aramiszon to r?wny go?? i wie na czym polega jego praca. Gra?em z nim na realu i pami?tam jak by? zaj?ty robieniem tutoriali w?a?nie dla forum tnet.pl mimo to stara? mi si? zawsze pom?c.

P.S Najlepiej narzeka? na mod?w, a jak przychodzi co do czego to wymi?kacie wszyscy.

To tyle na ten temat, pozdro!

A ja si? z wami nie zgodz?. Aramiszon to r?wny go?? i wie na czym polega jego praca. Gra?em z nim na realu i pami?tam jak by? zaj?ty robieniem tutoriali w?a?nie dla forum tnet.pl mimo to stara? mi si? zawsze pom?c.

P.S Najlepiej narzeka? na mod?w, a jak przychodzi co do czego to wymi?kacie wszyscy.

To tyle na ten temat, pozdro!
Co jebane tutoriale maj? do tego co ja napisa?em?
G?wno, bo wtedy to on je robi? ?eby si? dosta? na moda.
Teraz nie robi nic, a jak robi to ?le.
G?wno kolego wiesz, nie masz ?adnych argument?w, wi?c si? nie udzielaj.
Domy?lam si?, ?e nawet nie przeczyta?e? g??wnego posta.

@Marcin
Sam wylecia?e? z kadry, jak mi to napisa?e? na gg "za pajacowanie".Daj si? wykaza? innym, je?li nie podo?a?e? zadaniu jakie mia?e? na Forum.Pracowa?e? dobrze, sam pami?tam kradzie? Vendeto i to jak w tym przypadku mi pomog?e?, ale Tw?j czas jak wida? min??(albo jest to etap przej?ciowy, nie wiem, nie znam si?).Nie opisuj kadry w ten spos?b, bo co Ci to mo?e da? ? Satysfakcj? na 5 minut, bo obrazi?e? ludzi odpowiedzialnych za og?lnopolskie forum ? W?tpi?, ?eby by?o to wiele, szczeg?lnie, ?e chcesz do kadry wr?ci? jak mi to sam przyznajesz w osobistych rozmowach, nieprawda? ?

Lubi? Ci?, ale to nie zmienia faktu, ?e teraz przekr?casz kota ogonem. Nie wylecia?em z kadry za pajacowanie, tylko z fioletu, to po pierwsze. Je?eli poczu?e? si? ura?ony faktem, ?e kadra przemienia si? w dziwk?(jak o kiedy? Kazia wspomina?a) to wida? uwa?asz, ?e jeste? niedo?wiadczony i pr?bujesz na si?? hejtowa?, nie t?dy droga, w?a?nie tutaj moderator pokazuje swoj? dojrza?o??, nie przejmuj?c si? tym co mu kto? napisa? tylko robi?c dalej swoje, a nie rzuca? si? z pazurami na u?ytkownika, bo tak Cie nazwa?. Na moderatora to ju? raczej wr?ci? nie mog?, skoro moderuj? konkurencyjne forum, na dwa baty to raczej nie wypada.
Zielony powinien by? przyk?adem jak to jest wa?kowane, a teraz udowadniacie, kt?rzy z Was si? na to stanowisko nadaj?.

Kolejny flame war ze strony u?ytkownik?w, tylko Wam pogratulowa?. Do odwo?a? s?u?y inny dzia?, zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry