• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Faxoria OTS #1

Status
Zamknięty.
Odp: Faxoria OTS #1

No mam nadziej?, ?e serwer wypali i nied?ugo b?dziemy mogli na nim spokojnie pogrywa? je?eli tak b?d? bardzo wdzi?czny tym kt?rzy go za?o?yli ; ).
Bardzo fajnie robiona mapa bo powiedzia?e? to jasno mapa jest z tp wi?c rozumiem.

Szukuje si? niez?y projekt, poczekam na opinie u?ytkownik?w tnetu i mo?e zagram ;>

Zapowiada si? ca?kiem nie?le, lecz serwer ten potrzebuje jeszcze du?o czasu do po?wi?cenia.
Co do mapy to wg. mnie najlepszy jest 1 screen, reszta nie podoba mi si?...
Poczekamy, zobaczymy co si? zmieni.

//Barbossa

dobrze si? zapowiada ots, nie podoba mi si? 1 ss:/ reszta jest og??em dobrze
fajnie si? czyta?o legend? :D
jestem r?wnie? ciekaw jakie b?d? fajne skrypty na otsie :)

Pozdrawiam,
Aali

Tak wogole... ;) Micki to... coz... NOOB! Znam go z innych otsow ( nie mowcie ze moze byc inny micki bo to on ^^) Zapewneots powstanie i predko micki go zjebie...

@up

Troch? ortografii prosz?...

Wida? twoj? inteligencj?. Nie m?wi?c ju? o OTS'ach, powyzywa?e? mnie na OTS'ach i cie Pekowa?em z 100lvl na 8 lvl. To znaczy ?e jestem jak ty to powiedzia?e? ,,Nobem" spad?em z krzes?a ze ?miechu... Najpierw wyzywa mnie a potem si? dziwi ?e go pekuj?, nie no szczyt inteligencji... Ja przynajmniej si? nie chwale 100 lvl na OTS z expem 999999999x (nie mowie tutaj o forum) jednym s?owem GZ inteligencji.

@down

Tak, Sms-Shop b?dzie b?dzie tam Vip medal, Frags remove Book, i par? innych duperelk?w xD
W ko?cu ots musi zarabia? na siebie... ;]

PoZdro

Ostatnia edycja:

Ots nie?le si? zapowiada mapka niez?a, ale zawsze mo?esz troch? dopracowa? ;]]
Jak ots wystartuje to napewno si? zjawi?.B?dzie sms shop?

No no ?adnie si? zapowiada ?adna mapka czekam kiedy bedzie mo?na wej?? :)

Fajnie si? zapowiada ! Mapa mi si? podoba... Tylko daj wi?cej ss. Jak wystartuje OTS na pewno zagram!

Bardzo fajny serwer polecam. Przyjemna atmosfera. Mam nadzieje, ?e b?d? update.

Pozdrawiam:D

@up

O co ci chodzi ??? :D OTS jest jeszcze offline to jest zapowied? OTS a nie reklama xD...

PoZdro

Prez?tuje si? ?adnie :>
A dasz ss'y z expowisk?!

Na pewno b?d? gra?!

No to tak:
Pomys? do?? fajny
(...) jest robiona z my?l? o prawdziwej magii oraz sztuce teleportacji. Mapa b?dzie polega? na prastarej tradycji teleportowania si? (...)
<--- hmm wyr??nienie postaci magicznych, a co z np. Knightem (Chyba ?e macie to na uwadze)
Po screenach, mapa jak dla mnie jaka? taka "standardowa". Dajcie wi?cej ss prosz?. A tak og??em widz?, ?e co? niez?ego mo?e z tego wszystkiego wyj??. ?ycz? wam aby wasza dotychczasowa praca nie posz?a na marne, z pewno?ci? wybijecie si? nieco nad tych wszystkich "wyjadaczy" OTS.
A i jak dla mnie przyda?o by si? zmniejszy? nieco Rates, nie wiem jak innym, ale mi si? OTS'y z du?ym exp, skill rates szybko nudz?.

Ostatnia edycja:

Fajnie si? to wszystko zapowiada , ale nie pasuje mi mapka. Jest tam za du?o kwadrat?w. Znajd? dobrego mappera.

@up 2

Nie zapomnieli?my o knightach... Druid?w wspieramy w pvp dodaj?c im nowe czary za? knight?w dodaj?c nowe bronie... Wi?c ka?da profesja ma swoje plusy i minusy, profesje s? wyr?wnane i ka?d? mo?na gra? tak samo. Sorcerom dodamy par? nowych czar?w i 1-2 r??d?ki dla sorca i druida. palldynom natomiast 1-3 nowe spelle nie za mocne ale wspieraj?ce je w pvp.

@down

O to si? nie b?j, nie trzeba b?dzie ?mudnie zbiera? items addonowych z monsters, b?dzie wiele quest?w na same addony albo na itemki addonowe, w tym ju? g?owa naszych mapper?w...

PoZdro

Ostatnia edycja:

A wi?c tak, mam pomys? aby nie robi? rl addon system lub podobne lecz zrobi? statuetki/kapliczki kt?rych by si? u?ywa?o po czym otrzymywa?o by si? addony danego outfitu.

Przyk?ad:
Robisz POI, przechodzisz do price room'u, zabierasz nagrody a przy wyj?ciu stoi statuetka, kt?rej u?ywasz i otrzymujesz addony assassin outfitu.

Ch?tnie zagram, ots wydaje si? bardzo udoskonalony (jak dla mnie)
Og. bardzo ciekawie... Powodzenia wszystkim graczom Foxori

mam nadzieje ze ots bedzie tak dobry jak jego zapowiedz

Kiedy OTS ruszy? :mad:
Wi?cej ss?w i b?dzie OK,bo widz? ze mapka fajna to ludzie b?d? grali :)

Status
Zamknięty.
Do góry