• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Feel]Czy lubicie?

Status
Zamknięty.
S? spoko fajnie komponuj? i dobrze ?piewaj? nic doda? nic uj?? ale kolejny bezsensowny temat :|

Zesp?? nawet spoko nic tam do nich niemam, ale niekt?re ich songi s? do bani...

Gdy by moj wujek ich nie znal to bym powiedzial ze sa do ani ale jak piotrek przewiozl mnie na motorze to stwierdzilem ze sa fajni xD

Jak zobaczy?em t? jego min? to pomy?la?em, ?e to hardkorowcy graj?cy grindkor na skakankach, potem mama w??czy?a g?o?niki.

Ja zdanie na temat tego zespo?u mam takie, ?e nie s? oni ani ?li ani dobzi.
Jedna piosenka mi si? od nich podoba, a mianowicie:
"Jak anio?a g?os" czy jako? tak.

Strasznie nie lubi?.
"Jak anio?a g?os" -> jak j? s?ysz? ludzie innej narodowo?ci to mowi? o "polish gey song"

Osobi?cie preferuje inny rodzaj muzyki, ale musze powiedzie?, ?e nawet mi si? podobaj? (tzn. nie mam ich na odtwarzaczu), ale jak si? w??czy gdzie? to idzie pos?ucha?. Ale osobi?cie polecam Kabaret Skecz?w m?cz?chych - Piosenka trenera. S? tam 3 piosenki feel tylko s?owa troch? zmienione :D

zgadzam si? z Frox-em banda peda??w lepszy rap

Szkoda s??w.

Zesp?? FEEL to m?j ulubiony zesp??. Tak, ?miejcie si? ; ) Ka?dy ma swoje gusta ; ) Ale autora takiego komentarza jak wy?ej b?d? my?lach obra?a?. Na forum nie warto, bo moderatorzy s? tacy, ?e lubi? porz?dzi? i na pewno by mnie ukarali ; )

Lubi? feel fajnie graj? i s? normalni w przeciwie?stwie do innych piosenkarzy polskich. ;]

Ja za nimi nie przepadam lecz podobami si? ich piosenka "anio?".

Odp: [Feel]Czy lubicie?

Ja tam Feela lubie,szczeg?lnie "Pokonaj siebie" oraz "To jest taka gra" & "A gdy jest ju? ciemno"
@frox
Ju? dawno po modzie powinienie? mie? za obraz? innych u?ytkownik?w.

Wokalista Feel'a ma inspiruj?cy g?os.
Inspiruj?cy? Jak dla mnie wku****j?cy...

@topic:

Dla mnie to nie jest muzyka, tylko zlepek d?wi?k?w, jakie chomik wydaje podczas agonii... -.- Ta muzyka po pierwsze jest ?a?osna, po drugie to plagiat... Niedawno s?ysza?em piosenki o takiej samej muzyce i s?owach, tylko po angielsku. Jak w og?le mo?na tego s?ucha?? :confused: Nie cierpi?, nie znosz?, nienawidz?... :mad:

Pozdrowienia, LPpl!

Proponowa?bym dla niekt?rych u?ytkownik?w aby uzasadnili sw?j wyb?r ^^

Mi si? nie podoba - sam nie wiem czemu ale piosenki tego typu nie przypadaj? mi do gustu, tak jakby to by? "be?kot pseudopoetycki". Piosenki s? zno?ne, lecz nie mam ich ani na kom?rce, ani na komputerze.

Status
Zamknięty.
Do góry