• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Feel]Czy lubicie?

Status
Zamknięty.
Odp: [Feel]Czy lubicie?

Feel ;D Nie lubie ;D Ale jedna piioseneczka wpadla w ucho ;D
I oczywiscie "Jak Anio?a g?os" :D:D Mozna Posluchac ;D Iinne Ich piosenki NIeee ;D:D

Wiecie wcale z?y nie jest xD
By?em na jego koncercie ale nie po to by go s?ucha? ^^
Pare pioseneczek ma nawet nawet

He...te? by?em na koncercie ,ale ne dlatego ,?e cicia?em ,ale kots mnie prosi?. Obecnie za du?o jak dla mine tego. Ca?y czas tylko s?yszymy Fiiiil Filll....

Ehh... Szkoda gada? xD Zesp?? nie najgorszy... Podobaj? mi si? tylko 2 piosenki, reszta jest do dupy, nie wiem czemu wszyscy tak za nim szalej?...

Pozdrawiam,
P@trick

Mi si? z reszt? Fiil nie podoba :/ tacy jacy? zbulwersowani i ze z?amanymi sercami i z kup? kasy $ aj jajaj s?uchaj... lipa;/

Nie przepadam, ale by?em na koncercie i nie by?o najgorzej. Wykonanie na ?ywo o wiele lepsze ni? te z tv ;x

Nie lubi?, og?lnie to nie m?j rodzaj muzyki. Nie cierpi? tego, poniewa? moja mama ca?y czas s?ucha ich repertuar?w i ?yga? si? chce ; x

#down
chyba s?ucha, a nie "s?uha".

Ostatnia edycja:

Zesp?? kiedy? by? bardzo modny(nie dla mnie:) ) teraz ma?o kto go s?uha

Nie lubi?, og?lnie to nie m?j rodzaj muzyki. Nie cierpi? tego, poniewa? moja mama ca?y czas s?ucha ich repertuar?w i ?yga? si? chce ; x
#down
chyba s?ucha, a nie "s?uha".

Dos?ownie, wk***rwiaj? mnie oni, moja matka ich lovvcia, nie jestem zazdrosny ale to s? cio?ki jak dla mnie i nic wi?cej, denerwuje mnie to gdy chc?c si? zrelaksowa? w??czam sobie Viv?, a na dzie?dobry ?piewaj?: Jaaak anio?a g?os wysmarka?em nos...

Ja tam nie przepadam ale niez?e jest jak anio?a g?os i pokonaj siebie wpada w ucho

nie lubi? feel, jako? mi nie podchodzi

Lubi?? Raczej nie ale jak si? s?ucha to ju? dos?ucham do ko?ca (nie jest a? taki z?y ale mi nie podchodzi)
Fajne s? liczne parodie feel'a :)

Nie Feel sux nie wiem na czym zrobili taka duza kariere nic nie spiewaja;?

Nienawidz? Feela Czemu?

1.Nie wiadomo jaki typ muzyki
2.Ten go?ciu on nie ?piewa tylko piszczy
3.Maj? denn? muzyk?

Byl kiedys ich koncert niedaleko mnie.. .darmowy to pojechalem. spoznili sie pol godziny, ale wyszli na scene. zagrali 2 pisoenki i ludzie zaczeli wychodzic:D

Delikatnie ujmuj?c, nie lubi? ich. Feel jest przyk?adem polskiej jednosezonowej gwiazdki. Graj? s?odk?, prost?, wpadaj?c? w ucho muzyk? bez ?adnych walor?w artystycznych. Ich teksty s? banalne, za? muzyka - lekko ?ci?gni?ta od innych tw?rc?w. Wiem, ?e plagiat nie zosta? im udowodniony, lecz, wed?ug mnie, linia melodyczna w tych dw?ch utworach jest prawie taka sama...
Wokalista za?... wydaje si? by? zapatrzonym w siebie cz?owiekiem bez jakiego? genialnego g?osu. Umiej?tno?ci pozosta?ych cz?onk?w zespo?u tak?e pozostawiaj? wiele do ?yczenia... Pozwol? sobie tak?e zacytowa? wypowied? :

- Obejrza?em ich podczas koncertu, na kt?rym wr?cza?em jak?? nagrod? i by?em zasmucony. Gdybym tak ?le gra? na instrumentach, nie za?o?y?bym zespo?u. Niestety ch?? zarobienia pieni?dzy spowodowa?a, ?e nieudacznicy sami komponuj? i pisz? teksty, a dyrektorzy muzycznych stacji radiowych, kt?rzy nadaj? ton polskiej muzyce, s? lud?mi wyzbytymi dobrego smaku. To oni dokonuj? wyboru, kt?ry polega na tym, ?e na anten? trafia ch?opak uczesany na ?el, ale tylko pod warunkiem, ?e komu? naubli?a?.

Ja r?wnie? nie przepadam za tym zespo?em, w por?wnaniu do mojej mamy. Ona uwielbia ten zesp??, jak jeszcze "Jak anio?a g?os" by? na topie, to ci?gle go nuci?a. Nie by?em na ?adnym ich koncercie, a by? w moim mie?cie i wst?p na koncert by? darmowy.

Utw?r "List.....", nie pami?tam dok?adnie tytu?u, uwa?am, ?e jest to beznadziejna piosenka. Co w niej zachwycaj?cego? ?e ci?gle ?piewa ten sam tekst... Bo nie wiem kim naprawd? jeste? [...] I tak ci?gle :/

nienawidze feela wed?ug mnie ma g?upie piosenki i wed?ug mnie i mojej szko?y (opr?cz kilku) :eek:

co? tam lubie
ale najbardzie to linking park
########^^^^^^^^^^^^^^^^^^^######### />
####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#### />
####^^######^^^^^#############^^#### />
####^^######^^^######^^^######^^#### />
####^^######^^######^^^^######^^#### />
####^^######^^^######^^^######^^#### />
####^^######^^^^######^^######^^#### />
####^^######^^^^^^############^^#### />
####^^######^^^^^^^^^^^^######^^#### />