• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Feel]Czy lubicie?

Status
Zamknięty.
Odp: [Feel]Czy lubicie?

Nie s?ucha?em ale ch?tnie pos?ucham... M?j tato Polak s?ucham JAM ze mn? :p!!!

Lubi? najbardziej z JAM "Moja Victorio" ale zdaje mi si?, ?e "Moja Wiktorio"!!! :D

Dla mnie Feel jest jednym s?owem pedalskim zespo?em co zrobili maj?tek na tym ?e mieli chwyt marketingowy, Ja uwielbiam Video ni? Feel.

Jak s?ysz? dziewczyny piszcz?ce "Ooo, fiiil" to mi si? niedobrze robi.

Potwierdzam wypowied? Slythii, proste teksty, melodia "s?yszalna", a w dodatku nic nadzwyczajnego.

Co jak co, najpopularniejszy zesp?? w Polsce, maj?cy niesamowit? liczb? fan?w...

Dla mnie wokalista powinien si? zdecydowa? jakim g?osem chce ?piewa?, bo si? robi pl?tanina, nuda, nic ciekawego.

Nie nienawidz? (bo za co?!) ale nie przepadam.

hmm.. muzyka jest nawet spoko.. ale co do zespo?u nie podoba mi si? ich podej?cie do fan?w.. Robi? z siebie za du?ych gwiazdor?w ;) To jest moje zdanie na ten temat :P

Miny to p?? biedy, jak on j?czy to masakra, az mnie ciarki przechodza.Ten zesp?? jest dla zniewiescia?ych peda?kowatych ch?opczyk?w.

Odezwa? si? za?pany nic nie s?ysz?cy peda?ek to ?e s?uchasz najgorszej muzyki na ?wiecie (Srap) to nie znaczy ?e inne s? jeszcze gorsze na przeciw s? lepsze!

#Tops

Nawet mi tam wchodzi w ucho w Feel ale nie s?ucham tego specjalnie chyba ?e w radiu leci czy co?.

Odezwa? si? za?pany nic nie s?ysz?cy peda?ek to ?e s?uchasz najgorszej muzyki na ?wiecie (Srap) to nie znaczy ?e inne s? jeszcze gorsze na przeciw s? lepsze!
#Tops
Nawet mi tam wchodzi w ucho w Feel ale nie s?ucham tego specjalnie chyba ?e w radiu leci czy co?.
Wiesz, Twoje niepowodzenia zyciowe ukajasz muzyka Feel to powodzenia w zyciu.
Srapem mozesz nazywac tego wylansowanego fircyka z Feela.
Wyjec jebany, wylansowana pop gwiazdeczka.
S?owa, wersy, zwrotka, teksty, stopa, werbli trzask to nasz jezyk.

Nie, nie lubie takiego czego?, w pustej szklance pomara?cze, to odbytek m?j. O co w og?le chodzi w tym zdaniu? Reasumuj?c, nie przepadam za takimi jak kto? wy?ej nazwa, wyjcami.

Feel ci?gni gil xd hah ale rym ja osobiscie za nim nie przepadam bo nie lubie tego typu muzyki co on spiewa wole Grammatika xD

Nie lubi? go... Z niego ?piewak jak i ze mnie kucharz xD On pr?dzej ?piewaczk? b?dzie,bo ma taki g?os. Taki typ muzyki wyprowadzam mnie z r?wnowagi to piszczenie itp. Znam lepszych od Feela ...

A ja nie mam nic przeciwko Feel. Piosenki ma pozytywne i budujace, czesto motywujace i dla tego ludzie go lubia.
Podoba mi sie 'Pokonaj siebie'.

Regards
Pioss

ludzie po co te tematy :confused: przeciez wiadomo ze kazdy lubi cos innego ;| temat - do nabicia posta (oO nawet dla mnie, Thx)

@Topic
A zeby nie bylo, to ja tam ich lubie...

Szczerze to ja nienawidz? Fell ,ale ka?dy ma sw?j gust wi?c nie mam zamiaru nikogo obra?a? ja na przyk?ad s?ucham Hardstyle... :D

Feel? Nie....
Mo?e kiedy?, ale teraz przesta?y mi si? podoba? jego piosenki.

50% na 50% Nie kt?re ma fajne piosenki ale niekt?re to kompletne dno.

Mi si? podoba tylko jedna piosenka "No poka? na co Ci? sta?", reszta jest do DUPY!! Nie umiem poj?? co niekt?rzy widz? w tym zespole...
Ale ka?dy ma inny gust, wi?c nie b?d? si? z nikim k??ci?...

Pozdrawiam,
DRE

@up
M?wisz,?e podoba Ci sie jedna piosenka,ale nie mo?esz zrozumie? co ludzie widz? w tym zespole.Ty te? musisz co? w nim widzie? skoro jedna z ich piosenek Ci sie podoba.
@topic
Prawie wszystkie piosenki s? warte pos?uchania,lecz nie polecam "Jak Anio?a G?os".
Pozdro ^^

Moim zdaniem on ma smieszny glos. Nie nie podobaja mi sie jego piosenki. Slucham tylko rapu -.^

Status
Zamknięty.
Do góry