-Tibia 8.60 Fermia.pl - RL RPG Server

Status
Zamknięty.

Fermia

User
Luty 12, 2011
Liczba reakcji
0
Fermia to ponad 650 dzia?aj?cych NPC, kilka MB skrypt?w oraz olbrzymia, dok?adnie odwzorowana mapa. To pierwszy tak odwzorowany oraz wolny od b??d?w serwer RPG, kt?ry dostarczy Ci zabawy na kolejne miesi?ce.

Rate

1 to 50 - 55x
51 to 70 - 45x
71 to 90 - 35x
91 to 110 - 25x
111 to 130 - 15x
131 to 150 - 7x
151+ - 3x

Loot - 2.5x
Magic - 7x
Skills - 20x

Kilka tygodni pracy, wiele nieprzespanych nocy i mn?stwo napotkanych problem?w. W ko?cu jednak wszystko zosta?o dopi?te na ostatni guzik i przygotowane tak, aby w jak najwi?kszym stopniu odwzorowa? serwery CipSoftu.

Informacje

- usuni?te znane b??dy powoduj?ce obci??enia maszyny
- brak restart?w
- dok?adnie odwzorowana mapa + Farmine/ ZAO
- serwer dedykowany zlokalizowany w Polsce
- 80% dzia?aj?cych quest?w, stale dodawane
- darmowy Premium Account
- aktywny Support

Serwer wystartuje - Sobota, 19.02.2011! Wi?cej na - Fermia.pl

sQ4Oe.png

EOBzQ.png

0R6fG.png

dVuFv.png

qLK49.png

9kFNa.png

quXR6.png

Odp: Fermia.pl - RL RPG Server

wbije napewno ;)

R?wnie? wbije z kolegami ;p

Nadzieja , ?e potwory rpg b?d? ! >S

No ju? czekam. My?l? ?e nie b?dzie to kolejny lipny ot's bo z wielk? ch?ci? bym na nim pogra?. Pozdrawiam i licz? na wielu graczy....

Liczba graczy to nie wszystko. :) Serwer b?dzie sta? mimo wszystkich przeciwno?ci, a serwer dedykowany jest op?acony na kilka miesi?cy z g?ry.

W ko?cu co? czego oczekiwa?em. Ju? konto mam oraz guild za?o?y?em.
Zapraszam na serwer i mam nadziej?, ?e b?dzie wart ;]

Szczelam Sd
Fransu Le Zelafo

1 godzina do startu.

No to lecimy z ots'em. Nie chcia? bym ?eby to by? kolejny nie wypa?, licz? na wiele ludzi i pozdrawiam. Moj nick: Pacze Kontem Oka

Server Status
Currently 5 players are online on Fermia.pl.

S?aba reklama, s?aba prezentacja, ma?o zdj??, s?aby opis (n/c).
Za s??bo si? postara?e?, o serwerze praktycznie nic nie wiemy. W Informacjach napisa?e? rzeczy, kt?re s? na ka?dym Standardowym Serwerze ?ci?gni?tym z neta, po prostu niewypa?. Teraz Serwery RPG ciesz? si? niesamowit? grywalno?ci?, maksymalnie 20 os?b. Szkoda...

No i nie wypa?.... Bardzo mi przykro z tego powodu ale ludzie jednak wol? grac na real tibi je?eli maj? grac bynajmniej na takich serwerach RPG. To chyba tyle z mojej strony i licz? na to ze kiedy? postawie takie serwer jak eloth, mowie o starszych jego edycjach...

Cytuj?:
Do gry wprowadzony zosta? system nagradzania za zdobywane poziomy do?wiadczenia. System automatycznie za zdobyty 30, 50, 80 oraz 120 poziom, nagrodzi was drobn? pomoc? finansow?, jednocze?nie zachowuj?c klimat gry.
Ponadto pierwszy 3 osoby osi?gaj?ce 160 poziom do?wiadczenia, otrzymaj? mo?liwo?? wyboru jedno z 3 unikalnych przedmiot?w, kt?ry nigdy wi?cej nie zostanie udost?pniony w grze.

a ja polecam, milo sie gra ...

za malo graczy ; s
za slaba reklama

Status
Zamknięty.
Back
Do góry