-Tibia 8.60 Festylia.myots.pl | Start 21.02.2014r. Serwer RPG!

Status
Zamknięty.
Odp: Festylia.myots.pl | Start 21.02.2014r. Serwer RPG!

?adny nick GM Administrator hahaha ots mo?e by? ale nie jako rpg :P

Eegipcka wieza? hahahaha padlem i kur*a leze XD i to GM Administrator xD Wiesz nie zachecilo mnie to wcale server bardzo przypomina ron otsa albo mam takie skrzywienie bo juz 6x ktos z silnikiem rona i mobami wyskakiwal tylko ze zaden server nie przekroczyl bariery 30 osob online na starcie i na kazdym po tygodniu biegaly 4000lvle (10 online ;x)

Ka?demu zdarza si? liter?wka... Ale ty, jako hejter tego nie zrozumiesz. Prosze Cie o nie udzielanie si? w moim w?tku.

Jako? bardziej do mnie przemawiaj? angielskie wersje nazw potwor?w i napis?w, Piekielny Wojownik a Hellfire Fighter to dla mnie kolosalna r??nica. Albo Jaszczur a Lizard Sentinel. Niepotrzebna fatyga. No ale nie jest to jaka? znacz?ca wada. Pracuj, masz jeszcze tydzie?. Jeszcze mo?esz wiele rzeczy poprawi? i troch? graczy nagromadzi?. Przede wszystkim, ?eby wi?kszo?? lokacji na mapie nie by?a pusta, zmniejsz ten exp i g?sto?? wyst?powania potwor?w, chyba ?e chcesz mie? samych tank knight?w na servie, bo sorce i druidzi popadaj? na utamie. Chyba ?e to jakie? questy to mo?e by?. A jak zostawiasz wszystko tak jak jest, to przynajmniej nie m?w ?e to rpg :D

Jak dla mnie kolejne zwyk?e evo, a nie "RPG" :P R?wnie? podzi?kuj?.

@Sir Arcelinio

Tak, te ssy co na nich jest du?o potwor?w to questy. A j?zyk mo?esz sobie zmieni? w grze komend? !lang - nazwy potwor?w wtedy te? si? zmieniaj?.

@Soulshyne

Jak dla mnie, to na EVO s? teleporty na respy i questy. Tutaj tego nie ma..

O boshe i co z tego, ?e napisa? RPG? Ka?dy mo?e Sobie pisa? co chc? liczy si? jako??.

Po za tym Vadisia tibia si? rozwija i graczy przyci?ga wygl?d. Nie rozumiem niekt?rych co m?wi?, ?e co? jest kwadratowe jak jest ?adne to nie ma to r??nicy.

ZAPAMI?TAJ SOBIE, ?E ILE W?O?YLE? W TO PRACY TO TYLE B?DZIE LUDZI GRA?O.

Wbij? zobaczy? ^^ - Og?lnie OTS zapowiada si? nie?le. Exp Stage mo?na troch? skorygowa?. Wielki plus, ?e Pacc jest darmowy, a OTS robiony jest z pasji ;) - To b?dzie m?j pierwszy serwer na kt?ry czekam, bo zwykle to gra?em kilka dni po starcie danego OTS'a, bo dowiadywa?em si? z otsservlist ;D

@mistrz440 Dobra wiec dam ci przyklad zeby cie nie obrazac za glupote bo moze zaspany byles i nie rozumiesz o co chodzi :)

Wyobraz sobie ze szukasz czegos do kupienia np no nie wiem zalozmy ze bedzie to kod aktywacyjny do jakiejs tam gry i wpisujesz w allegro nazwe gry z dopiskiem Key dobrze wszystko wybierasz i d*pa wyskakuje ci tysiac aukcji jakiegos badziewia ktore cie wgl nie interesuje teraz przekopujesz sie przez to i szukasz swojej rzeczy a gdyby ludzie normalnie opisywali aukcje to bys tego nie musial robic -.- chwytasz? To mam tak na tnp patrze RPG otwieram server a tu g*wno na ktorym beda biegaly 4000lvle i 10online bedzie oraz pograja z tydzien-dwa bo silnik z rona z nowa mapa i mysli ze jest super extra dla mnie to na jego serverze to co on sam zrobil to tylko ta kwadratowa mapa bo reszte pewnie mial z neta/kupil elo

Nadchodz?cy update!

mz70kw.jpg

a5086h.jpg

sdp2g5.jpg

c2ti.jpg

Dobra koniec spin i co z tego to nie wbijajcie jak Wam si? nie podoba. Po za tym zr?b lepiej sam to zobaczymy.

@Vadisia Wla?nie szukam czego? takiego jak @up jak takie items mie? w?asna grafa czy jaki? do Rme dodatek?

Jak te moby i itemy sa na ronie normalnie pewnie kupil silnik i wszystko tylko robi kwadratowa mape i dodaje moby gotowe -.- wiec sie w ch*j napracowal zakladam ze to co on sam zrobil bedzie konkretnie pobugowane a mapa kwadratowa wiec dziekuje postoje i niech usunie to rpg bo w oczy kole

//Niech to b?dzie dla ciebie upomnienie. Jeszcze jedno bezpodstawne i nie uzasadnione ?adnymi argumentami oskar?enie i leci warn za nieprzestrzeganie regulaminu dzia?u. ~I Won't Dance
btw. pewien cytacik z regulaminu:
Oskar?enia nieuargumentowane, bez podania ?adnych dowod?w, czy chocia? rozs?dnego przedstawienia sprawy b?d? uznane za spam i, je?li za?yczy sobie tego autor tematu, zostan? usuni?te.

@edit lol przeciez te systemy ulepszania przedmiotow/kontrolowania summonow/ogladania innych graczy TV/system aktow wlasnych (sellanie postaci) Przeciez to kur*a jest na ronie i sie tak samo nazywa! Ascalogan (boss smokow) Jest taki sam zapewne jak na ronie! Nazwy mobow kur*a wszystko! Tylko mape zrobil kwadratowa i wstawia na nie gotowe potwory po co to argumentowac skoro kazdy to widzi?

Ostatnia edycja:

Dobra koniec spin i co z tego to nie wbijajcie jak Wam si? nie podoba. Po za tym zr?b lepiej sam to zobaczymy.

@Vadisia Wla?nie szukam czego? takiego jak @up jak takie items mie? w?asna grafa czy jaki? do Rme dodatek?

Trzeba doda? sprite do tibia.spr i tibia.dat w kliencie :P P??niej pododawa? je w RME.

Od?wie?am.

Od?wie?am.

Od?wie?am.

Buump! Start ju? jutro!!! Zapraszam wszystkich!

Z tego co wida?, ze screen?w, og?lnie z tre??i wynika, ?e server b?dzie "fajny". Ale nie nudz? Wam si? te ci?gle niewypa?y, lub servy stoj?ce max miecha? Nie chce obra?a? w ?aden spos?b servera, ale my?le, ?e to b?dzie next niewypa?.
#edit dodam jeszcz?, ?e zobacz? jak losy servera si? potocz?, mo?e wbij?, tylko exp m?g?by by? mniejszy, bo server ma by? RPG, a stage tego nie pokazuje.
~Andzej.

Ostatnia edycja:

Ja te? wbij?. Zobaczymy co z tego b?dzie. Niepokoj? si? tylko bo, gdzie nie nacisn? co? na stronie to wsz?dzie error :/

Acc makera poprawimy t?? po starcie. Ja najbardziej si? boj? ilo?ci graczy online :( 16 kont zarejestrowanych, ale mam nadziej?, ?e przed startem b?dzie wi?cej.

Acc makera poprawimy t?? po starcie. Ja najbardziej si? boj? ilo?ci graczy online :( 16 kont zarejestrowanych, ale mam nadziej?, ?e przed startem b?dzie wi?cej.
To reklamuj te? po innych forach. Jest pe?no takich ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry