Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eegipcka wieza? hahahaha padlem i kur*a leze XD i to GM Administrator xD Wiesz nie zachecilo mnie to wcale server bardzo przypomina ron otsa albo mam takie skrzywienie bo juz 6x ktos z silnikiem rona i mobami wyskakiwal tylko ze zaden server nie przekroczyl bariery 30 osob online na starcie i na kazdym po tygodniu biegaly 4000lvle (10 online ;x)

- To b?dzie m?j pierwszy serwer na kt?ry czekam, bo zwykle to gra?em kilka dni po starcie danego OTS'a, bo dowiadywa?em si? z otsservlist ;D
Oskar?enia nieuargumentowane, bez podania ?adnych dowod?w, czy chocia? rozs?dnego przedstawienia sprawy b?d? uznane za spam i, je?li za?yczy sobie tego autor tematu, zostan? usuni?te.
Dobra koniec spin i co z tego to nie wbijajcie jak Wam si? nie podoba. Po za tym zr?b lepiej sam to zobaczymy.
@Vadisia Wla?nie szukam czego? takiego jak @up jak takie items mie? w?asna grafa czy jaki? do Rme dodatek?
P??niej pododawa? je w RME.
16 kont zarejestrowanych, ale mam nadziej?, ?e przed startem b?dzie wi?cej.To reklamuj te? po innych forach. Jest pe?no takichAcc makera poprawimy t?? po starcie. Ja najbardziej si? boj? ilo?ci graczy online16 kont zarejestrowanych, ale mam nadziej?, ?e przed startem b?dzie wi?cej.