• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Fibula War

Status
Zamknięty.

KirQ

Active User
Liczba reakcji
2
Witam chcia?bym przedstawi? swoj? map? fibula war 7.6 :)
mapy robi? ju? od dawna tylko nie dodawa?em ich na strony. Prosz? o Oceny mojej pracy
:)

SS:
Miasto, Temple
1.
2.
3.
Expowiska
1.
2.
3.
4.
Dwa wi?zienia i trzy Questy
1.

Potwory maj? taki wygl?d w map editiorze, inaczej wygl?daj? na ots. :) Oceniajcie

Odp: Fibula War

Mnie nie Doda?e?.. a robi?em z tob? :PP Pozdro for u:hah::confused::p:ops::ops:

Te mapy to koszmar. Nie mog? na to patrze? bo mi si? zbiera na wymioty. Wszystko kwadratowe i wykonane bez sensu. Od kiedy si? drzewa pal? i nadal maj? li?cie ; O Wszystko robione bez sensu, bez przemy?lenia itd. 1/10

Szuka?em OTS?w pod 8.42-8.50 Ale nie mog?em znale?? OTSa kt?rego szuka?em mia? b??dy w konsoli lub jakie? debugi ;//
Tobie chodzi o Wersje tibi?
Te mapy to koszmar. Nie mog? na to patrze? bo mi si? zbiera na wymioty.
Czy tylko o te drzewa ??

to nie twoja mapa widzialem to juz na 7.6 a gm niekasuje takiego g?wna tylko kasuje czerwonego kapturka kt?ry podobal sie ludziom a nie ta ?a?osna Mapa tego nooba kt?ry pobie doda troche bat?w 1 hydre i kox pfff

Czytaj ze zrozumieniem na samym dole ... Te expowiska s? te? dalej

Od kiedy si? drzewa pal? i nadal maj? li?cie ; O

od kiedy si? je dopiero co zapali.
kurwa no alanov jeste? niez?ym mapperem a popisa?e? si? zerow? wyobra?ni?.

co do innej cz?sci twojej wypowiedzi to si? w ca?o?ci zgadzam, mapy s? ?enuj?ce.

jedyne co mnie przera?a to fakt ?e ludzie wol? gra? na tego typu mapach, ni? na jakich? ?adnie i starannie zrobionych, 90% ludzi graj?cych w tibie nie zwraca wog?le uwagi na otoczenie, byle by by?o po czym i??, reszta nie wa?na.

Od kiedy si? drzewa pal? i nadal maj? li?cie ; O

A od kiedy to m?drzy ludzie por?wnuj? Tibi? do realnego ?wiata? Chyba ?e uwa?asz si? za debila.

@Topic.
Szczerze? To jest straszne. Kwadrat?w zliczy? si? nie da, brak jakiejkolwiek natury, mapa zrobiona bez przemy?lenia, na odwal si?.

Typowe evo x99999999 hot13.

Okropie?stwo!
To si? nie nadaje nawet na FUN anie ?aden WAR.
Bardziej bym si? ba? otoczenia, ni? goni?cych mnie PK ;o
Nienawidz? takich mapek "Nie realnych".
Te "expowiska" (je?li mo?na je tak nazwa?) to zero!
Ucz si?, ale nie na takich mapach!
2/10 za ch?ci.
Pozdro

Moim zdaniem, przedobrzy?e? z map? i to ostro... mog?e? si? do tego przy?o?y? bardziej, i obmy?le? co? lepszego... To mi si? nie podoba. :) Ale krytyka ma uczy?, a nie poni?a?...

Status
Zamknięty.
Do góry