Fifa 08! Wgrywanie dodatk?w.?

Status
Zamknięty.

Pan Gwiazdor

Active User
Luty 21, 2010
Liczba reakcji
6
Witam :]

Ostatnio troch? grywam w Fife 08 i teraz bym chcia? co? nowego zrobi?.
I tu si? pojawia problem, bo pobra?em kilka dodatk?w jakie? twarze, aktualizacje sk?ad?w itp.
I nie wiem co dalej. :/
Potrzebuj? jakiego? poradnika jak to zrobi? ?eby np. zaktualizowa? sk?ady,
doda? nowe twarze czy nowych pi?karzy (Neymar , Lewandowski, Szcz?sny itp.)

Je?eli kto? wie jak to zrobi? to bardzo prosz? o pomoc :]

Odp: Fifa 08! Wgrywanie dodatk?w.?

Nieca?e dwie minuty szukania rozwi?zania do twojego problemu w google zaowocowa?o tym linkiem: KLIK
Daj zna? czy pomoglo :)

@down
Tego niestety nie jestem Ci w stanie powiedzie?. Mo?esz zrobi? kopie zapasow? i spr?bowa?.

Ostatnia edycja:

No to znalaz?em ale to do Fify 07 chyba? To nie ma r??nicy ?

Wydaje mi si? ?e to nie ma wi?kszej r??nicy, bo na innych portalach internetowych r?wnie? przedstawiaj? ten sam spos?b ;). Na tym samym portalu, kt?ry podes?a? nam Drags znajduje si? poradnik dot. Wgrywania twarzy (tylko), je?eli chcesz to mo?esz p?ki co spr?bowa? wgra? twarze, zapisa? gdzie? pliki osobno i kombinowa? z tym artyku?em (KLIK).

Da?em sobie rad? z instalacj? dodatk?w, ale jak musz? je sobie sam wgra? to ju? jest gorzej i zrobi?em Neymara wszystko tak jak jest pokazane http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?t=34999 - tutaj .. no to odpalam fife > graj > wybieram dru?yny > Santos vs Arsenal
i jest ustawienie sk?adu i nie mam ?adnego zawodnika :( jak wchodz? edytuj zawodnika wybieram ten zesp?? to mi wyskakuje ?e fifa nie odpowiada i si? wy??cza :( co to jest ?

Bior? szybki mecz i Fifa si? wy??cza...
Dla wiadomo?ci to sta?o si? po samodzielnym wgraniu pi?karza..

Wiem o co chodzi ju?.. :D
Jak kto? b?dzie potrzebowa? pomocy to pisa?.: )

Notka moderatorska:

Problem rozwi?zany zamykam.
~ Kondzio958

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry