[film] 8 MILA - DUBBING PL

Status
Zamknięty.

Xivson

Active User
Luty 16, 2010
Liczba reakcji
2
siema poszukuje filmu 8 mila z 2002 roku z dubbingiem PL

tutaj macie opis

8 Mila - *2002*

Re?yseria: Curtis Hanson
Scenariusz: Scott Silver,Jesse Wigutow
zdj?cia: Rodrigo Prieto
Muzyka: Method Man,Eminem
produkcja: Niemcy,USA
gatunek: Dramat,Obyczajowy,Muzyczny
data premiery: 2003-01-17 (Polska) , 2002-09-08 (?wiat)
od lat: 15
czas trwania: 110 min.

Opis:

Film oparty na biografii kontrowersyjnego rapera - Eminema. Eminem dorasta? w Detroit i w Kansas City. Jego album "The Marshall Mathers LP", sprzeda? si? w nak?adzie ponad trzech milion?w egzemplarzy i otrzyma? nagrod? Grammy za najlepszy rapowy album w roku 2000. Eminem otrzyma? r?wnie? nagrod? MTV Music Video i dwie nagrody Billboard Music Video. Film opowiada o tygodniu z ?ycia muzyka Jamesa Smitha, Jr., kt?ry poszukuje swojej to?samo?ci i sensu ?ycia.

Obsada:

Eminem - Jimmy Smith, Jr
Mekhi Phifer - David Porter
Brittany Murphy - Alex
Kim Basinger - Stephanie Smith

Odp: [film] 8 MILA - DUBBING PL

ehh ale ja chce z dubbingiem to po pierwsze i chce ?ci?gn?c a nie obejrze? online

we? sobie zr?b konto na torrenty.pl jest du?y wyb?r film?w, wszystkie praktycznie z lektorem pl. ;)

ehh ale ja chce z dubbingiem to po pierwsze i chce ?ci?gn?c a nie obejrze? online
Po pierwsze nie ma 8Mili z Dublingiem (to nie pizzeria..).
Po drugie:

Lub torrent:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Po pierwsze nie ma 8Mili z Dublingiem (to nie pizzeria..)
Ch?opcze , jest 8 mila z polskim dubbingiem jak nie wiesz to nie wiem po co wpajasz komu? swoj? g?upote oraz niewiedze :confused: pod rabbita (tj.eminema) g?os podk?ada Borys Szyc , pozdrawiam i ssij skarpete.:lol:

Temat sam w sobie sprowadza si? do linkowania forami warezowymi, co wi??e si? z piractwem - a to jest tu zabronione, nie wiem czemu przedtem temat nie zosta? zamkni?ty, ale teraz zostanie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry