Ten filmik jest The Best^^ Go?cie maj? talent, mo?e si? za?api? do "Jak oni ?piewaj?" hehe Pozdro
Fron Advanced User Joined Jun 5, 2008 Messages 203 Reaction score 8 Aug 14, 2008 #21 Ten filmik jest The Best^^ Go?cie maj? talent, mo?e si? za?api? do "Jak oni ?piewaj?" hehe Pozdro
dawid.fr User Joined Apr 20, 2008 Messages 17 Reaction score 0 Aug 14, 2008 #22 Rybol said: Nie no rozwali?y mnie ich teksty" we? manasy id? na demodrasy " Click to expand... mnie to samo xD hehe xP
Rybol said: Nie no rozwali?y mnie ich teksty" we? manasy id? na demodrasy " Click to expand... mnie to samo xD hehe xP
hubertjan13 New User Joined Aug 14, 2008 Messages 8 Reaction score 0 Aug 14, 2008 #23 Dobre teksty , ale chyba troch? filmu jest z OTs, np. ta mumia chodz?ca po takiej jakby lawie, ale jest spox
Dobre teksty , ale chyba troch? filmu jest z OTs, np. ta mumia chodz?ca po takiej jakby lawie, ale jest spox
V Viketo User Joined Aug 27, 2008 Messages 11 Reaction score 0 Aug 29, 2008 #24 Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Huhu, kilka minut temu ogladalem to na ftp [forumtibiapl] Polecam&Pozdro.
Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Huhu, kilka minut temu ogladalem to na ftp [forumtibiapl] Polecam&Pozdro.
Akordis123 Active User Joined May 18, 2008 Messages 97 Reaction score 2 Sep 3, 2008 #25 Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Ale jajca z tego filmiku.Graty Graty i to wielkie graty dla tych kt?rzy go zrobili.Ocenka moja to 10/10.Ale si? usmia?em.
Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Ale jajca z tego filmiku.Graty Graty i to wielkie graty dla tych kt?rzy go zrobili.Ocenka moja to 10/10.Ale si? usmia?em.
P ppp255 User Joined Aug 14, 2008 Messages 19 Reaction score 0 Sep 13, 2008 #26 Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Kariery nie zrobi? ale bardzo fajne
Simivar Senior User Joined Jul 7, 2008 Messages 1,200 Reaction score 129 Sep 13, 2008 #27 Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Piosenka wymiata ;d Filmik z reszt? te? ^^ Nigdy wcze?niej czego? takiego nie widzia?em Code: Mamy Da?na i jest nam dobrze No mo?e You do not have permission to view link please Log in or Register jeszcze mo?e konkurowa? z tym xD @Edit: Carlin to po??czone inne miasta takie jak edron etc. Last edited: Sep 13, 2008
Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Piosenka wymiata ;d Filmik z reszt? te? ^^ Nigdy wcze?niej czego? takiego nie widzia?em Code: Mamy Da?na i jest nam dobrze No mo?e You do not have permission to view link please Log in or Register jeszcze mo?e konkurowa? z tym xD @Edit: Carlin to po??czone inne miasta takie jak edron etc.
Olszak Advanced User Joined Apr 10, 2008 Messages 183 Reaction score 12 Sep 13, 2008 #28 Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Utalentowani ch?opcy wymiataj? xD A carlin mnie rozbroi?o
S Shadow Senior User Joined Jul 22, 2008 Messages 685 Reaction score 64 Sep 13, 2008 #29 Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Filmik godny uwagi Ch?opcy mieli wen? tw?rcz? kiedy tworzyli ten filmik. Pozdrawiam.
Odp: [film]"W tibii jest ju? ciemno" Filmik godny uwagi Ch?opcy mieli wen? tw?rcz? kiedy tworzyli ten filmik. Pozdrawiam.