Fireots.pl - Datapack

Status
Zamknięty.

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Sierpień 10, 2012
Liczba reakcji
113
Poprzez g?upot? administracji Fireots.pl wyciek? Datapack ich serwera! Wszystkie skrypty oraz mapa. Nie b?d? wrzuca? screenshot?w z mapy, poniewa? RME oraz SimeOne mi si? buntuj?. By?bym wdzi?czny, gdyby kto? z administracji, b?d? graczy wrzuci? kilka zdj?? z mapy.
Nie wiem czy skrypty s? jakie? innowacyjne, oryginalne itp. - nie znam si? na silnikach Tibii. Wrzucam tylko datapack, mo?e si? komu? przyda.
?ci?gn??em od nich jakie? dwie mapy... nie wiem czy s? one takie same, czy nie. Wrzuci?em je do .rar. Zobaczcie sobie.

Download: tutaj
Skan: niech wrzuci, kt?ry? z Moderator?w.

Czyste //Dziki~~

Odp: Fireots.pl - Datapack

A posiadasz mo?e silnik do tego?? Bardzo by? bym wdzi?czny :)

?ci?gasz jakiego? tfsa i masz silnik, w czym problem?

@up
Ale pszecierz fszyscy wedzom ze trzea miec specialny silnik do kazdego oteesa...

Nie dajcie sie nabrac datapack jest pusciutki bez niczego, nawet mapa jest forgotten...

Nie dajcie sie nabrac datapack jest pusciutki bez niczego, nawet mapa jest forgotten...

Mo?liwe. Nie sprawdza?em co jest tam w ?rodku.
#edit
O prosz?, prosz?. Administrator Fireots.pl.

Jest normalna mapa, a nie forgotten :D

Teraz zauwa?y?em, ?e ten komentarz napisa? administrator Fireots.pl. Wida?, ?e nie le?y mu to, ?e jego datapack si? tutaj znajduje.

Teraz zauwa?y?em, ?e ten komentarz napisa? administrator Fireots.pl. Wida?, ?e nie le?y mu to, ?e jego datapack si? tutaj znajduje.
Jak juz napisalem datapack nie zawiera ani jednego skryptu z mojego otsa, jest to czysty datapack z podstawowego serwera TFS.
Mapa jak mapa ile to zripowac ja online. Zreszta stara sprzed update.
A moze to ktorys z tych cudownych maperow co sie oferowal ze swoimi zdolnosciami maperskimi. Skad mi to wiedziec.... Bez skryptow to tylko mapa.
Powodzonka :)

Kod:
wget -m -np fireots.pl/svn
Co? tam ciekawego jest? Pobra?em 150mb danych i nie wiem czy zabiera? si? za przegl?danie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry