• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Flash w paru s?owach

Status
Zamknięty.
Odp: Flash w paru s?owach

@wujush

Zgadzam si? cz??ciowo z Tob?. Flashowy Client Tibii to czysta komercja, na kt?rej cipsoft zyska podczas pierwszego roku obecno?ci tego clienta.
Co si? stanie p??niej?
Odpowied? na to pytanie jest proste, to ten sam pow?d, dla kt?rego Cipsoft stworzy? co? takiego. Cipsoft bankrutowa?. Gdy powsta? client 8.6 firma zacz??a upada?. Z dnia na dzie? od tamtego czasu zmniejsza si? ilo?? graczy. Przez 1 rok "Flasha" Cipsoft b?dzie si? utrzymywa?, ale gdy ju? minie ten rok wszyscy gracze stwierdz?,?e "Tibia straci?a sens gry!".

Komentowa? dalej!

Ostatnia edycja:

Zrobi?a si? z tibii gra online, moim zdaniem dobre posuni?cie, bo wi?cej graczy b?dzie mia?o mo?liwo?? cz??ciej gra?.

tibia z post?pem idzie coraz bardziej do przodu ten flesh ma pokaza? ?e Tibia si? rozwija.

mi sie ten klient nie podoba, wymagania wzrosly ponad inne gry nawet 3d jak wow.
30 fps w momencie gdy sie nic na ekranie nie dzieje to poprostu przesada. nie chce myslec co by bylo podczas bitew
Noo tak od dzisiaj WOW to gra we flashu..ja pierdole....

Dzieci zanim zaczniecie por?wnywa?, to si? zastan?wcie. ?eby was zdo?owa? to powiem tak:
?ci?gnijcie Minecrafta,
Odkryjcie w chuj mapy,
i poczujcie lagi
to samo b?dzie z klientem tibii ; )

osobiscie nie znam nikogo kto gra na flashu jak dla mnie - jedno wielkie g***o i tyle

Wszyscy si? nie mogli doczeka? a co do czego przysz?o nikt na tym nie gra.Totalny niewypa? ;]

ten flash bez uzyteczny moim zdaniem....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry