• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Fluos2] K?cik mappera!

Status
Zamknięty.
Odp: [Fluos2] K?cik mappera!

Nawet nawet ;) Dobrze zrobione g?ry i dobrze wykopa?a? te pomieszczenia :P Jednak wyposa?enie ju? gorzej...W ka?dym pokoju takie samo ustawienie ;/ Mog?a? czym? zaskoczy?!I co tam robi trawa z d?ungli?:P Ostateczna ocenka 8/10 mi?o patrze? na Twoje prace ;)

Jestem ch?opakiem...

Ustawienie w ka?dym pokoju jest takie same, poniewa? to jest wi??ienie, ka?dy skazany jest r?wny i ma tak? sam? cele.
Trawa d?ungli nadaje klimatu, zawsze to co? nowego w Tej zasyfia?em dziedzinie mappingu.
Pozdrawiam!

Wszystkie prace s? profesjonalne!

Widac, ?e znasz si? na mapperstwie i siedzisz w tym do?c d?ugo.
Nie zauwa?am ?adnych b??d?w, podoba mi si? detalizacja,a w szczeg?lno?ci pomy??owo?c jak? tu wk?adasz, prace s? na bardzoo wysokim poziomie, jeste? naprawd? dobry.
Niestety nie potrafi? wybrac najlepszej pracy, poniewa? wszystkie s? r?wnie pi?kne, a? mi?o patrzec, masz naprawd? du?y talent!

10/10.

Jestem ch?opakiem...
Ustawienie w ka?dym pokoju jest takie same, poniewa? to jest wi??ienie, ka?dy skazany jest r?wny i ma tak? sam? cele.
Trawa d?ungli nadaje klimatu, zawsze to co? nowego w Tej zasyfia?em dziedzinie mappingu.
Pozdrawiam!

To przez ten avatar :P Je?li to wi?zienie to ok ;) Praca mi si? naprawde podoba.Czekam na dalsze prace ;) Za chwil? robi? w?asn? galeri? i chcia?bym by? mi j? oceni? gdy? ja dopiero zaczynam.
Pozdrawiam.

Brawo. To jest genialne. Szkoda ?e niekiedy robisz prace w takiej ma?ej skali ale musze przyzna? ?e mapy i tak s? ?wietne, schludne i przykuwaj? wzrok ; )

motm9999.png

Drogi Fluosie2 xD.
Masz ?wietne prace.Ale w niekt?rych miejscach wida? czarne miejsca. ostatni ss te schody bambusowe na dach.
oceniam wszystkie twoje prace na 9/10 gdy? jak powiedzia? moj mistrz "zawsze mo?e by? lepiej :)

P.S dasz mi linka do swojego map editora? plxplxpxlpxlpxlx

Stare, dla od?wie?enia. Od dzisiaj zaczynam czynny mapping w praktyce, nie tylko w s?owach :
bf47d3.png

msiw7n.png

Pozdrawiam!

W tym "ogr?dku" po prawej stronie tej ?wi?tyni jest ground bug :P

Od dzisiaj zaczynam czynny mapping w praktyce, nie tylko w s?owach

Zobaczymy jak ci ta praktyka wyjdzie ; )
Co do map temple ?adne ale sam kszta?t tego temple nie jest za specjalny. Wykonanie dobre. Te podziemne lochy czy co to jest r?wnie? ?adne, fajny kszta?t border?w br?zowych g?r. Powodzenia ; )

Mapy s? bardzo dobrze dopracowane wida? ?e znasz si? na rzeczy.
Nie ma w nich ?adnych niedoci?gni?? ani przesady w ozdobach.
?ycz? dalszej pracy jako mapper.

Stare, dla od?wie?enia. Od dzisiaj zaczynam czynny mapping w praktyce, nie tylko w s?owach :
Pozdrawiam!

Zobaczymy ;p Mam nadzieje, ?e codziennie co? pieknego zobacze w tej galerii. :] Oceniajac ostatnie pracki, no c??, to co zwykle, pi?knie wykonane, z pomys?em, mimo, i? ta ?wiatynia jest prosta, tak jak to uj?? blackq mi si? podoba. Ma to co? w sobie, co ma prawie ka?da twoja praca.

Widz?, ?e na tibia.net.pl jest wiele wspania?ych mapper?w, podobaj? mi si? bardzo twoje prace i styl, w kt?rym je wykonujesz maj? sw?j klimat RPG, kt?ry mi si? bardzo podoba. Bardzo fajnie wygl?da ta osada drewniana czy tam miasteczko, bardzo dobry pomys? i wykonanie perfect. Fajnie tak?e wygl?da ss in game z tego wi?zienia i sam pomys? te? jest dobry.
10/10

Bardzo dobrze ,?e wracasz bo masz do tego talent. Pracuj dalej a b?dziesz lepszy ni? Neon :) Wszystkie prace 10/10 :) Mo?e kiedy? bd mapowa? jak ty; d

Super prace.
Widac, ?e jeste? naprawd? do?wiadczonym mapperem.Wszystkie twoje prace bardzo mi si? podobaj?, nie mam ?adnych zastrze?e?, nie zauwa?am b??d?w.
Jest wprost idealnie, patrz?c na twoje mapy stwierdzam, ?e masz bardzo du?y talent, wi?c go nie marnuj i mappuj jak najwi?cej, bo naprawd? ?wietnie Ci to wychodzi.

Prace s? dobre a wi?c to twoj? zalet? jest to,?e du?o pracy sp?dza?e? w mappingu i widzimy,?e teraz jeste? profesjonalist? ocena 9/10.
Pozdrawiam

Ostatnia praca do?? ciekawa lecz troch? nie spodoba?o mi si? to ?e u?y?e? tego bordery trawy na ?cianie, dziwnie to wygl?da a zarazem nie za ciekawie. Tak du?o detali, wydaj? si? nawet ?e zbyt du?o, ale praca ca?kiem nie?le si? prezentuj?.

No Dawidzie, prac? s? ?adne i idziesz w bardzo dobrym kierunku, aby si? sta? profesjonalist?.Przed ostatnia praca jest ?adnie zrobiona, nie widz? tam wszelkich b??d?w.
Za? ostatnia twoja praca te? jest ?adnie zrobiona, u?y?e? do niej sporo szczeg???w.Og??em nie ma nic do zarzucenia, je?li chodzi o twoj? ostatni? prac?.Czekam na nast?pne prace.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry