• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Fluos2] K?cik mappera!

Status
Zamknięty.
Odp: [Fluos2] K?cik mappera!

pajeczanora.png

Jasna dupa! Ta mapa zaskoczy?a moje naj?mielsze oczekiwania, ogl?da?em Twoje mapy od pierwszej strony do ostatniej i w?a?nie ta doprowadzi?a mnie do stanu zaniem?wienia, najlepsza jak? kiedykolwiek zobaczy?em w tnetowskich galeriach.

Mapa jest cudowna. Jedyna rzecz, do kt?rej si? przyczepie, jest bagnisty wodospad. Kolor z lekka nie pasuje. Reszta jest ok. Gratuluj? wygranej, jak wida? nie mog?em si? z tob? r?wna?.

Sk?d bejbe masz sprity zielonego wodospadu?

#up
Beejbe, Adobe Photoshop CS3.
#down
Nie mia?em czasu.

Ostatnia edycja:

E tam, marudzicie z tym kolorem, przecie? stan ciek?y wody ma nieco inn? kolorystyk? ni? zwykle, tak? wyblak?? ale je?liby si? uczepi? to owszem, nie do ko?ca dobrze dobra?e? kolor co prawda wcze?niej nie zwr?ci?em na to uwagi, moja wina.

#Chris & Fluos
To, ?e jeste?cie/byli?cie w kadrze, to nie zwalnia Was od przestrzegania regulaminu. Dobrze wiecie o co chodzi.

#topic
Niestety, ale ta mapa jest chyba gorsza od twoich kilku poprzednich. Przyuwa?, ?e zn?w zaczynasz spamowa? ?mieciami po mapie. Dodatkowo w lewym g?rnym rogu strasznie do dupy wygl?daj? te symetryczne kamienie. Po tym co napisa?em kilka wyraz?w wcze?niej mog? si? doczepi? jeszcze tylko do tego wodospadu, bo ?le dobra?e? kolor (lenistwo ci? nie usprawiedliwia xD).

No ale poza tym chyba wiesz, ?e powalasz stylem (pozytywnie), no ale wrzu? do tej cholernej galerii co? innego ni? natura lub podziemia, bo a? g?owa mnie zaczyna bole? od tego spamu.

`Poka? architektur?

elo

Prace s? na doskona?ym poziomie, nie widzia?am tutaj lepszych i wydaje mi si?, ?e d?ugo nie zobacz?.

Og?lnie zawsze w tematach, kt?re komentowa?e? wydawa?o mi si?, ?e jeste? pozerem i krytykiem, ogl?daj?c Twoje prace mog? Ci teraz przyzna?, ?e masz do tego prawo - gratuluj?. Ka?da praca ma w sobie smak, ch?ci i wida? w?o?ony w ni? czas, naprawd? mnie pozytywnie zaskoczy?e?.

Czekam, a? w jakim? silniku pojawi si? Twoja mapa, ch?tnie tak? ugram i poogl?dam.

Gratuluj?, 10/10.

33289204553807418776.png

thanks Morit :*

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca bajeczna. I te wodospady, i ta katedra/wie?yczka pi?kne! W oczy kuje border zachodz?cy na wir. G?ry te? przesadnie proste, ale reszta cacy. Wi?cej takich mapek. : )

Oczywi?cie nie napiszesz kto Ci pom?g?:D
Praca naprawd? pomys?owa, wykonanie jest jak najbardziej wporz?dku. Ca?o?? mi si? bardzo podoba.

ciekawy motyw z tym a'la stawem; fajna wierza, dobrze zrobiona ; og?lnie zar?bi?cie nic do zarzucenia 9/10 (nie doko?czona dlatego -1 :P )

Pi?knie mappujesz, najbardziej spodoba?a mi si? ta katedra :) Reszta te? super. Mappuj dalej. My?l? ?e to nie ostatnia twoja praca. Pozdrawiam!

Pierwsza praca w klimacie elfickim :o
51182554823112165643.png

Ostatnia praca mia?a by? na nasz pojedynek.. szkoda ?e zrezygnowa?e? z niej mo?e bym mia? minimalne szanse wygranej ;P, co do pracy, ?adna podoba mi si? wodospad (naucz mnie xd) Mappuj dalej a mo?e kiedy? b?dziesz tu? obok *Abc* Chauza czy kogos innego.

Pierwsza i mi si? nie podoba. Ka?dy z tych czterech budynk?w ssie. Jedyne co mi si? podoba to ten wodospad i niekt?re po??czenia budowli.

@Up Jak dla mnie Fluos ju? od dawna jest ko?o takich postaci. Niekt?re jego mapy s? nawet lepsze.

Status
Zamknięty.
Do góry