Forum na ktorym nikt nie chce pomoc!

Status
Zamknięty.

GergoHiste

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
12
Witam.

Coraz bardziej mnie wnerwia te forum, nikt pom?c nie chce, nikt nie odpisuje, ocb?
P?? tego forum to Moderatorzy i tego typu ludzi z rangami, chyba do 3/4 pisa?em pro?b? o pomoc a wszyscy nie odpisuj?, co wy za ludzi przyjmujecie ?e w og?le nie ucz?szczaj? na forum, pom?c nie chc?, i daj? warny za nic ? Ostatnio dosta?em ostrze?enie za to ?e nie pisze polskich znak?w... Wy ludzi przyjmujeci? w sensie aby byli, czy aby pomagali, odpowiadali, i ucz?szczali cz?sto na forum. Je?eli nic si? nie zmieni niestety u?ytkownicy b?d? rzadziej ucz?szcza? b?d? w og?le. Sam zamiar mam tutaj ju? nie przebywa?. Jak zn?? ?ycie teraz super dzieci b?d? robili protest ?e jest inaczej, i je?eli si? nie podoba to wypad ale zauwa?y?em ?e na innych forach jest zupe?nie inna atmosfera; ka?dy cz?sto bywa, pomaga, zawsze odpisuj? na dan? pro?b? b?d? pomoc. Ju? zauwa?y?em ?e coraz mniej ludzi przebywa na tym forum , rozumiem ?e s? wakacje itp, ale z por?wnaniem z tamtym rokiem by?o zupe?nie inaczej. Tak?e prosz? Adm?w o przeanalizowanie sytuacji.

Pozdrawiam.

Odp: Forum na ktorym nikt nie chce pomoc!

Bo kiedy? OTSy robilo si? z przyjemno?ci, a teraz ka?dy debil chce zarobi? na OTSie, poka? mi OTSa bez sms shopa ?!
S? ludzie kt?rzy pisz? "dajcie to dajcie tamto" - sam se kurwa znajd?, na forum jest praktycznie wszystko, jak ja widz? ?e osoba szukala czego?, poda link do tematu ?e czego? tam nie rozumie, to pomagam, ale jak widz? "jak postawi? ots" to kurwa krew mnie zalewa, je?eli chcesz zarobi?, to zapla? za pomoc ;)

BioHazard94
Temat dotyczy aktywno?ci kadry a nie twojego pogl?du w stosunku do
dzisiejszych serwer?w.

No wiesz, moderator nie jest aktywny ca?? dob?.
Wys?a?e? mu prywatn? wiadomo??, dobrze! Przecie? j? odczyta..
Kadra jest ci?gle aktywna, nie musz? przecie? si? wsz?dzie wypowiada?, odbieraj? raporty i wgl..

Akurat najaktywniejszymi dzialami sa pomoc z ot, pomoc z tibia i boty(glownie elf).
I z tego co widze caly czas to ciagle sa jakies tematy i zawsze jest jakas pomoc, chyba, ze nie znajdzie sie nikt kto nie moze rozwiazac problemu. Tak wiec jesli o to chodzi to w sumie nie jest zle. Poza tym, ze wkurza tez tak jak pisal BioHazard94, jak ktos pisze 10 temat w ciagu paru dni o tym samym, a nawet nie zobaczy, ze nizej jest dzial z poradnikami...
Co nie zmienia faktu, ze atmosfera jest jaka jest, czesciowo z powodu zbyt rygorystycznego przestrzegania zasad chyba. Ktos napisze posta ktory delikatnie odbiega od tematu, albo bedzie troche za malo wartosciowy i koniec. Dyskusji nie da sie prowadzic normalnie, tylko suche tematy pytanie odpowiedz.

Co nie zmienia faktu tez, ze moderatorzy nawet jak juz maja ten swoj dzial to zamiast go moderowac wchodza na forum po 3 razy dziennie no o godzinie 11, 14 i 19 a temat akcpetuja dopiero nastepnego dnia... Mimo ze jeszcze dzien wczesniej i tak dostali pw zeby go zaakceptowac... A zajmuja sie czym? No ja to juz nie wiem...
Warnowaniem za glupoty, bo wszyscy mysla, ze to wazniejsze niz co innego?

Nie oczerniajmy si?, ale to nie zmieni problemu, bo tak by?o i b?dzie, i tego i tak nie zmienicie. Ka?dy z moderator?w w miar? swoich mo?liwo?ci sprawdz? te dzia?y, ale to nie zmieni faktu, ?e ten problemik zniknie.

Co nie zmienia faktu tez, ze moderatorzy nawet jak juz maja ten swoj dzial to zamiast go moderowac wchodza na forum po 3 razy dziennie no o godzinie 11, 14 i 19 a temat akcpetuja dopiero nastepnego dnia...
Wal z nick?w do ich prze?o?onych.

BioHazard94
Temat dotyczy aktywno?ci kadry a nie twojego pogl?du w stosunku do
dzisiejszych serwer?w.
Przeczytaj jeszcze raz ca?e dwa pierwsze posty, zrozumiesz powi?zanie.

Co do g??wnego tematu, to chodzi Ci o to, ?e nadal potrzebujesz odpowiedzi? po to jest ten w?tek? moderatorzy te? s? lud?mi, mog? r?wnie? nie zna? owego rozwi?zania, ale pode?lij link do tematu, zobaczymy co da si? zrobi?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry