- Liczba reakcji
- 8
Fun - Old time - Classic
Siemanko. Z racji tego, ze w ko?cu nadszed? upragniony koniec sesji postanowi?em zabra? si? za zrobienie jakiego? OTS. Nie ma to by? jaki? wielki projekt, tylko najzwyklejszy OTS pod tibie 7.6. Od kilku dni robi? map? i my?l?, ?e za maksymalnie dwa tygodnie powinna by? zrobiona, czyli za 2.5 tygodnia server powinien ruszy?. Na pocz?tek nie mam zamiaru robi? du?ej mapy, bo na to szkoda czasu.
W sumie o samej rozgrywce nie ma co pisa? bo ma by? to zwyk?y OTS bez super wielkich dodatk?w, po prostu chcia?em pogra? na jakim? fajnym OTS a jak zobaczy?em to co jest aktualnie oferowane to stwierdzi?em ze jak sam sobie nie zrobi? to nie pogram
Exp chcia?bym, ?eby oscylowa? tak w granicy od x15-x3. Zapowiedz postanowi?em napisa? dlatego, ?e licz? na wasze porady jakie expy na mapie zrobi? i jakie questy na pocz?tek doda? poniewa? ju? troche zapomnia?em co i jak a mo?e znajdzie si? kto? ze stabilnym silnikiem pod 7.6
Na koniec dodam jaka jest moja grupa docelowa. Mam nadziej?, ?e server przypadnie do gustu starym wyjadacz?, kt?rzy lubili Tibie 7.6 i nie oczekuj? od OTS cud?w tylko dobrej rozrywki. Je?li uzbiera sie 40-60 os?b to b?de zadowolony. Prz takiej liczbie graczy mapa nie b?dzie sie wydawa?a pusta.
No i jaka? porcja zdj?? (zaznaczam ze mape robie od 2-3 dni) :