• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Frags] Troch? amatorszczyzny

Status
Zamknięty.

Frags

Mechaniczna pomara?cza
Liczba reakcji
138
?ladem wszystkich kt?rzy ju? za?o?yli swoje galerie, postanawiam zrobi? to samo. Na pocz?tek ?apcie co? starego, robionego wy??cznie pod show-off. W przysz?o?ci postaram si? zmalowa? co? wi?kszego ale p?ki co brak czasu mi to uniemo?liwia. Autografy rozdaje po reklamach, trzeba tylko zg?osi? si? mi na prv i rzuci? groszem na cele dobroczynne (kupno nowego kompa).

Jaki? malutki most:
wrns0i.png

Wy??cznie show-off, lodowe jeziorko:
xlkv0x.png

Odp: [Frags] Troch? amatorszczyzny

Na przysz?o?? robi?c mapy staraj si? je ko?czy? a nie zostawia? czarne kratki.
Na pierwszym zdj?ciu wszystko ?adnie, lecz nic tu te? niema :D
Jeziorko na zdj?ciu drugim te? ?adne, lecz nie podoba mi si? wype?nienie g?ry, je?li g?ry s? bia?e to wype?nienie powinno by? lodowe ;) Og?lnie niez?e ale przyda?o by si? co? lepszego ! Ocenka 8/10.

Pierwsza praca fajna. Du?o detali, ?adnie wygl?da, 2 praca s?absza o du?o nic nie ma takiego w sobie, ?rodek g?r nie powinien by? skalisty tylko lodowy. A i tak jak napisa? kolega @UP jak robisz fragment mapy, map? doko?cz j? i nie zostawiaj czarnego to poprawia wygl?d. Nie wiem czy chcesz ?eby ocenia? ale daj? 5/10 pracuj dalej.

BUMP!
<znaaaczkii>

W ramach od?wie?enia:

2q9aq1j.png

Prosi?bym, ?eby?cie nie zwracali na kszta?t domku ani jego wyposa?enie, chcia?em po?wiczy? tworzenie natury w tym klimacie.

?le robisz screeny mapy, robi?c je w RME trzymaj CTRL i naci?nij na rolk? myszy wtedy pojawi si? normalne przybli?enie mapy a jako?? jest 100% lepsza. Co do mapy za du?o nie prezentuj?, pomys? z mostem dobry, wida? ?e trawa tiquandy by?a robiona auto borderem. M?g?by? umie?ci? co? sko?czonego : )

Status
Zamknięty.
Do góry