Free items.

Free items.

• Tak, dosta?em co? warto?ciowego.

Votes: 0 0,0%
  • Tak, ale samy ?mieci.

• Nie, nigdy nic nie dosta?em.

• Nie jestem cz?stym go?ciem depo.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

• Tak, ale samy ?mieci.

Votes: 52 57,8%
  • Tak, ale samy ?mieci.

Votes: 29 32,2%

Votes: 3 3,3%

Votes: 6 6,7%

• Total voters
    90
Status
Zamknięty.
Odp: Free items.

Tyle co ja tam na free items trafi?em to z?apa?em jakie? pare gp to wszytko. Itemy typu golden legi itp niestety lata?y za daleko i by?o za du?o ludzi. Ale to ju? moje szcz??cie ;]

Tak dosta?em demon shield i inne ?mieci a raz kto? wyrzuci? mi na depo royal axe i mastermind shield :D

Ja z?apa?em vampirk? i kilka bp kusz (mia?em wtedy ~12 lvl i przez godzine nosi?em to na Fibul?- oko?o 2,5cc zarobi?em), jeszcze kiedy? towerk?, crown armora,blue robe i jakiego? axa ju? nie pami?tam jakiego. A tak to same ?mieci typu royal speary, throwing stary i addonowe.

To by?o dawno temu, podczas afkowania przy depo jaki? typek zapyta? si?, czy nie chce jaki? item?w. Oczywi?cie odrazu pomy?la?em, ?e to jaki? przekr?t, ale z ciekawo?ci poszed?em za nim. Ku mojemu zdziwieniu otrzyma?em knight legi oraz kilka cc.

To by?o dawno temu, podczas afkowania przy depo jaki? typek zapyta? si?, czy nie chce jaki? item?w. Oczywi?cie odrazu pomy?la?em, ?e to jaki? przekr?t, ale z ciekawo?ci poszed?em za nim. Ku mojemu zdziwieniu otrzyma?em knight legi oraz kilka cc.

@@UP MURIEL... Nie ladnie tak kopiowac od innych....

No ja mia?em tylko jeden raz sytuacje gdzie na Saphirze ziomek wyrzucil prosto podemnie Avanger i 2cc

ja dosta?em kiedy? free items by?o to wtedy kiedy gra?em druidem dosta?em 49 stalagmite runes kilka syf?w axe ring mia? 11 min. kilka innych ring?w i kiedy? poszed?em do depo co kole? rozdawa? itemy a on ''i tak ci nic nie dam'' ale ja poprostu do ''depo przysz?em nie jestem noobkiem jak tamci tam'' a on a za to ci dam i da? ca?e 1k jeszcze nie dawno babka da?a mi ?mieci a 1 ciekawe tortoise shield. to tyle

Chyba w tamtym roku w wigilie oko?o 12 w nocy kole? napisa? na trade ?e da bohy temu kt?ry go znajdzie exiv? :D Znalaz?em jako 1 i dosta?em bohy.
Z takich prawdziwszych free items w depo z?apa?em 4cc, typ lata? i sypa? cckami ! Wyrzuci? z 10 :D Dosta?em te? k seta, by?o tego jeszcze sporo ale nie pami?tam

No dosta?em 2 razy. Pierwszym razem (Tibia 8.54) dosta?em (no mo?e nie dosta?em bo kole? si? logn?? a na dp zostawi?) golden armor i fire sworda.

Za drugim razem nie mia?em 3 gp na parcela a ?e nie chcia?o mi si? i?? na potworki powiedzia?em do jakiego? h-lvla ?eby da? troche kasy i dal 4 cc. Nic wi?cej nie dosta?em.

Ja mialem taka sytuacje mialem low lvl i powiedzalem ze chce knife potrzebny mi byl do skilowania koles podszedl i poszedlem za nim a on mi dal :
45k Bright Sword 2xCrystal Sword 2xWywern Fang Bohy i jeszcze kiedys mialem szczescie grzebie w depo i patrze koles rzuca obok K legi i K armor podszedlem i zabralem :D

No ale ja mia?em najwi?kszego farta...
Moim 12 palkiem (zdarzy?o si? to z 5 miech?w temu) skilowa?em na rotwormach, a ?e kamyki mi si? sko?czy?y to posz?em do carlin po wi?cej. Gdy dosz?em do carlin dp wyskoczy? mi napis ?e mam za du?o rzeczy w dp i mam posprz?ta? dp. Gdy otworzy?em dp w nim by? parcel a w parcelu bp of holding a w bp of holding byly 3x softy, firwalkers, 90cc, 2x demon helmet, 1x mpa, 2x golden legs, 1x dsm i 1x mastermind shield. My?la?em ?e posikam si? ze szcz??cia. Zobaczy?em na label kto mi to wys?a? i okaza?o si? ?e to by? jakis 250 ms kt?ry ko?czy? z gr? a dzie? wcze?niej mnie widzia? jak wchodzi?em do dp i zapami?ta? m?j nick.. wko?cu mia?em go troche wyzywaj?cy :D najlepsze co mi si? zdarzy?o.

Tak, dosta?am co? warto?ciowego.
Oj, wiele razy za?apywa?am si? na free items, a przez chamskie rozpychanie si? udawa?o mi si? zawsze ?apa? najlepsze rzeczy. Kiedy? mia?am farta i schwyci?am rybk? w akwarium. Jestem po prostu mistrzyni? fast hand. :3

Ja gra?em w Tibi? dla rozrywki i zabawy z kumplami, jako? nie kr?ci?o mnie b?aganie o itemsy oraz wy?apywanie ich.. Po prostu nie cenie Tibii tak wysoko, ?eby stara? si? o dostawanie dodatkowych przedmiot?w.

Przesta?em gra? gdy koledzy przestali.
Zajmuje si? jednak zdobywaniem CC na Tibii Auto i sprzedawanie ich na Allegro.

Ja opowiem wam cos moze nie zwiazanego z tematem ale ciekawego a mianowicie:
Ostatnio polozylem na depo relic sworda i nooby zaczely sypac smieci, stalem z 10 minut i zrzucalem po chwili na moim depo wyladowalo deer trophy - moze malo warte ale zawsze bym byl 4k w przod. Po chwili na moim depo znalazly sie nastepujace przedmioty : 1cc,29platinum coins,vampire shield, k legs i DEMON HELMET!! ten ostatni item zlapalem ale nie odzyskalem mojego sworda ;/ :P i tak jestem na plus

Pami?tam, jak raz stoj?c w dp i czekaj?c na kumpla (ok godz 2 w nocy, by?em sam w DP) logn?? si? kole? i napisa? " chcesz bohy? ", pomy?la?em i tak tu czekam na tego ?ydka mojego to co mi tam, skoczy?em obok niego i jeb da? mi boszki, zaraz p??niej zapyta? czy chc? armor, ja oczywi??ie przytakuj?? zgarn??em golden arma, nast?pnie dosta?em ok 40+k, blue legi bodaj?e i du?o rupieci typu( rody, wandy, addon items, ringi, amulety). Pytaj?c go chwil? p??niej czemu mi to da?, odpowiedzia?: "ko?cz? gra?, bo laska si? czepia, ?e si? ni? nieodpowiednio zajmuj?" xD

Wczoraj 500 royalek, serpent sword, boh, 1,5cc. Nie jest ?le :D Kupi?em sobie K set, teraz tylko sprzeda? bohy i b?dzie dobra tarcza :D

Wohoho
A to MPA
A to Royal Helmet

Wi?kszo?? graczy kiedy kocz? gre to sprzedaj? konto na Allegro.
Zale?y czy on wyrzuca? loota czy k?czy? gre, chyba to pierwsze...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry