• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Freeq132] Threard

Status
Zamknięty.

Freeq132

Advanced User
Liczba reakcji
25

Witam!
Chcia?bym wam pokaza? screeny z moich map, aby?cie wy je ocenili i powiedzieli mi nad czym musz? jeszcze popracowa?, co jest nie tak.
Screeny:
beztytuu1ah.png

beztytuuwe.png

beztytuudu.png

beztytuu1q.png

beztytuutc.png

domekp.png

beztytuusa.png

beztytuubnu.png

57737568.png

25574773.png

ss1e.png

ss4qd.png

beztytuuji.png

Odp: [Freeq132] Threard

Bardzo ?adne prace, najbardziej podoba mi si? ostatnia praca. My?l? ?e wstawiasz zbyt du?o drzew do swoich prac, troszeczk? mniej i b?dzie dobrze.

1. Za ma?o natury, k?pki traw, krzaczki, kwiatuszki i inne pierdo?ki o?ywi?y by t? prac?.
2. Zbyt wiele r??nych ground'?w, daje to nieciekawy misz masz. Za ma?o swamp'owej ro?linno?ci, og??em troszk? pustawo.
3. Malutko detali, mam wra?enie, ?e kryszta?y rzucane tak na chybi? trafi?, bez przemy?lenia.
4. To co 1
5. Wog?le mi si? nie podoba, zaczynaj?c od kszta?tu expowiska, ko?cz?c na szczeg??ach ustawionych gdzie popadnie.
6. Kszta?t wyspy beznadziejny, nie r?b nigdy prostych brzeg?w, nie?adnie wygl?daj?. Zbyt wiele kamieni a za ma?o tej zielonej natury.
7 i 8. Ubogie w detale, niby wszytsko jest a nie ma nic.
Og?lnie prace s? na dosy? dobrym poziomie, lecz staraj si? je bardziej rozplanowa?. ?wicz, a mo?e b?d? kiedy? z ciebie ludzie :p
Pozdrawiam

Na pierwszej prac wydaje mi si? , ?e troche za du?o zaro?li na dachu ...
Troche mi si? nie podobaj? te lodowe wyspy ;s
Miejsce z demonami jest super :D
8.5/10

tak wed?ug mnie za du?o drzew a tak bardzo ?adne screeny ;)
?ycz? powodzenia w dalszej pracy :)

Jak dla mnie to prac? bardzo ?adne tylko w naturze da?e? troch? za du?o drzew, dawaj mniej drzew a wi?cej detali jak k?pki trawy i takie tam i b?dzie spox.;) Najbardziej mi do gustu przypad?a praca numer 8, ta g?ra z wolfami :D.
Pozdrawiam, Patrykkkksw.;)

Za bardzo bawisz sie grunds, nie rozumiem po co robisz tyle rodzaji skoro to nawet fajnie nie wyglada. Po?wicz nad natur? i r?b ja bardziej w takim stylu:

No super mapki, tylko na pewno da si? wej?? do domku z pierwszej pracy? Bo ten las jest zbyt bujny:)

@4 i 7 wg. mnie najlepsze.

No c??,?adne prace ;)
Czyta?em wczesniejsze posty i zauwarzy?em ,?e ka?dy si? do czego? musi przyczepi? wi?c z mojej strony Cie to te? nie ominie :]
1 i 10 screen nie pasuj? do reszty,prace s? niedopieszczone i my?l? ,?e robione w po?piechu ;d
Og?lnie oceniam 8,5/10

Freq My Si? Chyba Ju? Znamy
Pracowa?e? Dla Mnie Jako Mapper
Znasz Moj? Ocene 10/10
Co Do Ro?linno?ci MAcie Racje Troszke Przesadzi?e?

Pozdrawiam Lastic

Najbardziej podoba mi si? mapka w kopalni :) Mapki oryginalne i mi si? podobaj? ;) Oby tak dalej :) Chcia?bym robic takie mapki ;] 9/10

Status
Zamknięty.
Do góry