Furora Project Knight

Odp: Furora Project Knight

Ok aktualnie skile axe to 79 i 41% do 80 a shielding 79 i 50% do 80 lecimy a mlvl 34% do 38mlvl. Jazda jazda foto wrzuc? wieczorkiem bo zaraz do ko?cio?a jad? mam msze za zmar?ego znajomego rodziny : /

?adne skille, ?adnie masz rybek. Oby tak dalej. Ja teraz skilluje do 70/60 - 80/70 i id? expi?. Potem jak dobije z 30 lvl to 90/90 chc? zrobi?. ;)

Ok oto skille (od jutra exp ^^ yea)
79skille.png

No i mlvl ^^
37mlvl.png

Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie ^^

Ok oto skille (od jutra exp ^^ yea)

No i mlvl ^^

Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie ^^

Widac odrazu, ze po 70~ skille ida duzo wolniej. Chyba, ze mniej skillowales wtedy. Bo poczatek ci poszedl w momencie a koncowka sie ciagnela juz troche.
Ale gz wytrwalosci, tyle skillowac :P
Magiem to samo, taki mlvl na dlugo ci starczy, a exp na malym poziomie to tylko przyjemnosc, kiedy hity beda takie duze.
Exp recznie czy bot? A moze troche tak troche tak?
Jesli bedziesz bocic to moim zdaniem nie potrzebnie skillowales, bo w tym czasie bys wbil z 40+ lvl i zarobil troche grosza. No ale kazdy gra jak chce :P
Ja sobie raczej nie pogram, bo w ogole mi sie nie chce. A to dobrze!

Skille ca?kiem ?adnie ?adnie. Nie graj na bocie, bo to tylko psuje efekt gry i opini? o Tobie.
Poka? EQ jeszcze ;)

Z tymi skilami jest tak ze to 68 wbi?em w 3 dni wiec dlatego da?em bo nie mia?em innych foto a teraz si? to ci?gnie skile 80 wbija si? oko?o 14dni skiluj?c dziennie po 20h a ja tak skillam knightem co skillam b?d? expi? tylko r?cznie a ms tak samo tylko cash makery na bocie :D bo musz? mie? kas? :D jutro zaczynamy jazd? z lvl ^^

Ja ch?tnie mog? przyj?? MS, je?eli jest za darmo ;)

@@t

No zaraz 80/80 to exp b?dzie szed? jak ?mietana, czekasz do mass bana i jak nie wy?apiesz to pacc bedzie?

@@down
Co? sie jebie pw, jakos sie dogadamy ;D

Ostatnia edycja:

Ale za co MASS Bana mam dosta? jak od jutra nie boc? :D wi?c mog? mi naskoczy? a co do MS odezwij si? na PRiV ^^

Ostatnia edycja:

Jupi co ja PACZE :D dzisiaj po szkole zaczynamy ^^
skile80.png

No i mlvl ^^
38mlvl.png

?yczcie mi powodzenia ^^

No, no 80 / 80 jest dobrze, a nawet bardzo. Dawaj szybko do 90/90 i jazda expi?.

gorzej jak padniesz i spadnie skill :D

gorzej jak padniesz i spadnie skill :D

Na rotach ciezko pasc... a z takim skillem to juz chyba nie mozliwe, nawet z jakims wooden shieldem.
Dlatego na malym poziomie bedzie oplacalnie i szybko. A w dodatku bezpiecznie. No chyba, ze pvp albo co gorsza enfo, no ale z tym sie juz trzeba liczyc.
Poza tym wszystko wbil bot wiec i moze bot odrobic, ile to zajmie, pol dnia, albo nocke... Czyli tyle co nic.
No w koncu cos innego niz skille bedzie, chociaz to tez bylo ciekawe, bo szybko szly.
Czekam na jakiegos expa, wiekszego niz roty, co pewnie przyjdzie szybko przy takim skillu.

[...] co z tego wyjdzie miejmy nadzieje ?e dam rade a MS mog? komu? odda? bo rozsta?em si? z dziewczyn? : / [...]
G?owy do g?ry, na pewno znajdziesz sobie kogo? innego i b?dziecie razem expi? przy zachodz?cym s?o?cu! :<

Co do tematu, to na razie nic ciekawego. ?adnie i szybko wbi?e? skille, szkoda, ?e na bocie. M?wisz, ?e nied?ugo zaczynasz expi?? B?d? jakie? screeny z quest?w czy co?? Albo chocia? wsp?lnych hunt?w? Bo na razie to dostajemy g??wnie Twoj? zak?adk? "skills", co nie jest zby? ciekawe. Czekam na wi?cej. I nie nadu?ywaj tych emotikon?w, bo ci??ko patrze? na Twoje posty.

Powodzenia!

OK to to lecimy niestety tylko 3h expi?em bo na dw?r zaraz wychodz? bywa jutro nock? jebne:
10-11lvl tutaj by?em po Taska na Mionsy solo ca?a wie?a
1011lv.png

11-12lvl
1112lvl.png

12-13lvl
1213lvl.png

13-14lvl
1314lvl.png

14-15lvl
1415lvl.png

15-16lvl
1516lvl.png

16-17lvl
1617lvl.png

Ok mo?e w nocy te? chwilk? poexpie

witam temacik bardzo fajnyy,noi oczywiscie postac :p
P.S : A co do msa moglbys mi go oddac,bardzo chetnie pogram na furorze oraz zaloze na niego pacca ;-) pozdrawiam ROXEN

bump^^

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dzi? zanim poszed?em na dw?r postawi?em jeszcze tego 52 najta na mitwlandzie na bota :D po czym przychodz? z dworu patrz? a tu jeb trap i mnie bija jakie? pipki wkurwilem si? i all wybi?em zosta? jaki? 54 rp ale mu nie da?em rady ubi?em jeszcze z ziomkiem 46 sorca
Tego 46 nie mog? pokaza? nicku bo ziomek pom?g? go ubi? a nie mog? go zdradzi?
fragixd.png

Hehe ale nie pad?em ^^ to si? liczy niestety miesi?c musz? czeka? a? zniknie Black Skull ^^

Sorki ch?opaki ale dzi? nie expie zaraz na dw?r lec? i b?d? dopiero o jutro po po?udniu ^^
"Id? po drewno do lasu" Dla kumatych

Ostatnia edycja:

Ladnie zapierniczasz ;)
Ja mam juz najta 53/53 .
Dolaczy do nas ktos jeszcze ? Im wiecej ,tym lepiej.

Dzi? spokojnie na wiecz?r wrzuc? foto, w ko?cu wolne od picia.

Ok oto SS z dzi? ale jeszcze b?d? bo jeszcze expie:
17-18lvl
1718lvl.png

18-19lvl
1819lvl.png

19-20lvl
1920lvl.png

20-21lvl
2021lvl.png

21-22lvl
2122lvl.png

No i to na dzi? wszystko z mojej strony.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry