-Tibia 8.54 FuTuRe OTS (futureots.no-ip.org) - ?wietny serwer z w?asna map?, Ju? jest !!

Status
Zamknięty.
Odp: FuTuRe OTS (futureots.no-ip.org) - ?wietny serwer z w?asna map?, Ju? jest !!

My si? staramy z liczb? graczy jak sie da lecz no efekty tego nie s? zachwycaj?ce.
Co to jest na tak fajny serwer 10-20 osob ! :D

Chcemy zacz?? jakie?, konkursy, zabawy, walki na arenie itd.... jest wiele pomys??w ale z tak? liczb? graczy jest to nie mo?liwe ;/

Gor?co zapraszamy na OTSa!

Odp: FuTuRe OTS (futureots.no-ip.org) - ?wietny serwer z w?asna map?, Ju? jest !!

OTS jest super:) Nie tak jak na innych serwerach, ?e kto pierwszy dostaje GM...itd.
Serwer naprawd? warty uwagi. Mi?y GM. Mapka Super. I zapraszam na serwer:p:p:p

Dz za opinie na pewno nie jednego zach?ci!

Nie ma co si? zastanawia? tylko wbija? !! :P

Czekamy na ka?dego !

Mapka jest po prostu boska ! , zach?cam wszystkich do gry ;) Polecam w 100 %

ja r?wnie? zach?cam, taki porz?dny serwer a tak malo ludu gra !!

Wbija? kurrr nie ma ju? z kim sie bi? :D

OTS ?wietnie si? zapowiada. Z pewno?ci? zagram.

Ta ta, ?wietnie tylko czemu nadal tak ma?o ludzi wbija :[

powiem ci jedno

Players online:
1 / 200

w dziesiejszej dobie otsow lepiej sciagnac mapke evo przerobic dac dedyka i gra 100+ nobow a nie czlowiek sie nameczy itd a tu max 10 osob

zreszta bledy na tym ots
: bardzo trudny , lot x 2 zazwyczaj na 100 osob to ok 7 lubi gre na rpg
jakbys dal wiekszy exp lot x 3 itd to pojawilibysie gracze < ja mialem tu grac z ekipa ponad 11 osob > lecz 9 z nich odeszlo ze wzgledu na exp i trudnosc gry ja nie mowie ze to ma byc noob ots zabijesz rotworma i masz 1000 lvl ale troche wypadalo by polepszyc zreszta co ty z tym zrobisz mnie nie obchodzi to sa tylko moje rady.

chyba juz wylaczyli na amen ;/

Sorki to Rl map czy nie?

Edit: Offline?

Ostatnia edycja:

przeciez masz w temacie geniuszu napisane ze z wlasna mapka a po za tym offline jest

Status
Zamknięty.
Back
Do góry