-Tibia 8.54 Future OTS - ?wietny OTS z w?asn? mapk? !

Status
Zamknięty.
Odp: Future OTS - ?wietny OTS z w?asn? mapk? !

Witamy!

Zmienieli?my Exp Stages na:
1-8 x200
9-28 x150
29-50 x100
51-75 x50
76-100 x30
101-125 x25
126-150 x23
151-175 x20
176-200 x18
201-225 x16
226-250 x14
251-275 x12
276-300 x10
301-350 x8
351+ x6

My?l?, ?e to w sam raz. Co wy na to?
Nie chcemy sytuacji, ?e po 3 dniach 250 lvl b?d? chodzi? ...

Wszystko ok, tylko dla mnie troche ten exp stage za duzy na poczatku ;/. Wezcie pod uwage np. huntere
lot maly i wgl. i na 100 ek biegalem z p setem ;/. Najlepiej wedlug mnie bylo by exp x25 zalozmy do 100. Bo przy waszym stage 100 lvl wleci w dzien. To jest tylko uwaga z mojej strony bo reszta jest lux. R?bcie jak chcecie to wasz OTS, ale i tak zagram na nim :).
Pozdro :D

Chcieli?my zrobi? mniejszy exp stages... lecz musimy podpasowa? si? podwszystkich graczy ;D Nie kt?rzy.. lubi? gra? na OTS'ach typu exp. x 80(od stages x300), nie kt?rzy na exp x8(Stages od 60). :/ my dali?my tak jakby ?rodkow?.. lini? ;)
OTS'?w z takimi mapami jest bardzo ma?o spotkanie ich jest ?adko?ci?.. z free pacc, i fajna mapka.. :P

My?l? ?e na naszym Serwerze b?dzie mi?a atmosfera.. Gracze b?d? si? lubili.. ale te? nie kt?rzy.. b?d? przeciwko sobie :) Do tego mamy guild wars system :D
Tak?e mamy... Bonty hunters:
- bounty hunters polega na tym ?e..
kto? komu? podpad?, np.. 80 lvl.. 20 lvlowi. Ten 20 lvl wpisuje ;P
!hunt <nick>,ilo?c kasy> :) i kto zabije tego 80 lvl'a dostanie x kasy..

a nowy outfit macie ten Warmaster ?

za duzy exp wlasna mapa potwory czary questy itp.. 0 zabawy

Jak najbardziej posiadamy Warmaster Outfit

Co do stages:
1-100 x 30
101-125 x25
126-150 x23
151-175 x20
176-200 x18
201-225 x16
226-250 x14
251-275 x12
276-300 x10
301-350 x8
351+ x6

Uwazacie, ?e lepiej ?

tak jest najlepiej... ;P
Mam Pytanie jakie items b?d? w sms shop ?; P I Czy macie wszystko ju? gotowe ?:)

Itemki w shopie b?d? dla ka?dego (do wyboru do kolru) od lvl 10 do 100 takze kazdy znajdzie co? dla siebie. Przyk?adowo za SMS 3,66 otrzymujemy 15 pkt, koszt Royal Helmet (5 points), BOH ( 5 points), Magic Plate Armor (10 points) itd..

Teraz jak macie new outfit i aren? PVP :D to wog?le bd graccy raczej ;P POLECAM TEN OTS XD

Jutro o 10 Start jestem ciekaw ile os?b przyjdzie.. Obiecujemy konkursy i uptade !!
I gwarantujemy gr? bez lag?w i crash?w serwa :P

O 10 rano tak?
Z pewno?ci? wpadn? zobaczy? co i jak ;)
Bardzo spodoba? mi si? exp stage :) od 200 do 3 = Nawet nie wbijam na ots'a...

dzisiaj b?d? bardzo nerwowo spa? wyczekuj?c na start tego otsa.gra?em ju? na wielu ale na ?adnym nie widzia?em takiej fajnej mapki.jutro punkt 10:00 :) do zobaczenia

Dzi?kuj? za komplementy.. w sprawie mapki : ) Stara?em si? robi?c j?.. :)
Postaramy si? naprawd?.. utrzyma? tego OTS'a i zaspakaja? "g??d" graczy na nowe respy etc.. :) Wyjdzie nowy map editor :) Zrobi? wam wysp? z new grafikami etc.. :P
OTS'a mamy w 100 % gotowego :) Czekamy teraz tylko na jutrzejszy poranek.. :) i zapraszam te? was aby?cie si? przy??czyli , a tak?e do porannej gry :).:rotfl:

Nie no to jest za pi?kne ?eby mog?o by? prawdziwe RL Questy i Miasta nowe miasta questy monsterki tylko jedno jest dziwne, nazwa co w tym Futurystycznego?
Tak ?adnie si? zapowiada fajnie gdyby?cie dodali jakie? nowe profy (nawet fajnie by by?o) i zmniejszyli exp stage bo ten jest jaki? dziwny a nawet g?upi (nie chce nic m?wi? ale od 200 do 8?) trudno jutro wbije o 10.00 i zobaczymy czy nie przechwalacie ;)
Pozdrawiam!
Kajusek

ma?e sprostowanie :]

Exp stages zosta? zmieniony Exp Stages : x30-x8

pozdro

@Up
No teraz jest genialny exp stage :)
No to nie ca?a godzina do startu :) Czekamy!!

Troch? mi si? nie podobaj? itemy w sms shopie [ bronie ]
Na rl'u to axe ma zawsze najwiecej ataku lecz troszke mniej obrony.
Sword jest na r?wni a o clubie si? nie wypowiadam. Tutaj wszystkie maj? tyle samo ;/

Ostatnia edycja:

up #
Tutaj pomy?leli?my ?e jak inne bronie b?d? mieli tyle samo to Solar Sword na RL Ma 54 atk, Solar axe chya.. 52 a dark trinity Mace jak dobrze pami?tam to 51 a tak to wyr?wnane wszyscy Knighci nie b?d? bili z jedenj broni :D p?? godziny do Startu :)

future to jak mi sie wydaje nie futurystyczny tylko ots przyszlosci ;]
to gadgezgan i azghad pamietam z innego otsa tam na tej mapie niestety nie gralo wiele osob a mapa miaja ogromny potencjal mam nadzieje ze tutaj bedzie gralo sporo osob ;]
mam jeszcze pytanko sprawdziliscie wszystkie questy wazniejsze?? tzn czy anni dziala bo z tego c widze dzwignie trzeba bedzie przesowac hota tp chyba tez nie dzialal ;]

Helmet of the acients nioe robili?my ;P za to anhi : ) dzia?a ;P( i nie ktore questy z tej mapki np. ten z Elfami zosta?y p??niej je naprawi?) tego hot'a te? jak mi wska?esz pozyycje etc..
A jaki mia?e? nick na tamtym OTS :)?

hehe wiec to ekipa z tego otsa na "t" widzialem virczka jako cm ;] mielem ten sam nich
szkoda ze mapa nie jest taka jak tam ale moze to i dobrze rl tereny przyciagnom wiecej ludzi

Status
Zamknięty.
Back
Do góry