-Tibia 8.60 Fuzja-Evo.pl Custom Map, Real War System, Niski Exp I Wiele, Wiele Wiecej!

Status
Zamknięty.

Bartastkd

Advanced User
Listopad 11, 2008
Liczba reakcji
10
fuzja-evo.png

START 24 September At 17:00.

ss5.PNG

ss6.PNG

ss1.PNG

ss2.PNG

ss3.PNG

ss4.PNG

General Information:

Ip: Fuzja-Evo.pl
Port 7171
Klient: 8.60-8.61

Information About Server:

* Evolution Map,
* Real War System,
* Good Proffesion Balance:
* Exp Stage:

Exp 1-50 220x
Exp 51-100 150x
Exp 101-150 110x
Exp 151-180 60x
Exp 181-200 35x
Exp 201-250 12x
Exp 251-300 5x
Exp 301-350 3x
Exp 351+ 2x.

Odp: Fuzja-Evo.pl Custom Map, Real War System, Niski Exp I Wiele, Wiele Wiecej!

;o widze ze wlasna mapka fun <3

Super sie zabawa szykuje ;d

Wbije na 100% ;]

?al ots jak najbardziej nie polecam. Ten kole? tworzy otsy, tylko dla kasy i nic wi?cej:

enforia.eu

mentoraot.pl

dentora.pl

poqurwiony-ot.pl

devont.net

shakes-ot.eu

Mog? wymienia? tak w niesko?czono??!! -.-

Ile jeszcze b?dziesz mia? ots?w? Kt?ra to ju? edycja mentory?! 10000? sryy po 10000000 edycji ju? przesta?em liczy? ^.-

Tak w og?le macie zajebist? stronk? ots'a:

stronkab.png

Nie wspomn?, ?e napisali?cie, ?e ots jest pod tibie 8.6 a to si? wy?wietla:
kilenty854.png

Og??em jeden WIELKI ?AL I ROZPACZ. Otsa nie polecam, gdy? jego tw?rca ma najebane w g?owie i takie tematy powinny by? od razu usuwane. Kole? tworzy 10 ots?w i se zarabia a administracja nic z tym nie robi. Nie wiem czy jest tu jako? karalne, ale nie b?d? si? wtr?ca?.

Jako gracz nie polecam ots'a. Gra?em ju? na 2-3 edycjach mentory i ju? mam do??...

Otsik do?? fajny, ale jak ten debil robi rest char?w co tydzie? max 2 tygodnie no to powodzenia... -.-

Powodzenia w dalszym resetowaniu postaci i wam drodzy graczy, mi?ego grania! hah

@edit
Tak z ciekawo?ci przeczyta?em sobie tw?j post:

http://mentoraot.pl/images/fuzja-evo.png

http://mentoraot.pl/images/ss3.PNG
http://mentoraot.pl/images/ss4.PNG

Information About Server:
* Real Mapa + 3 New Lands: Gengia, Pyre, Oken,
* Real War System,
* Good Proffesion Balance:
* Exp Stage:

Exp 1-50 220x
Exp 51-100 150x
Exp 101-150 110x
Exp 151-180 60x
Exp 181-200 35x
Exp 201-250 12x
Exp 251-300 5x
Exp 301-350 3x
Exp 351+ 2x.

World Type: Open Pvp Custom Map.

To ch?opie wiesz co Ty w og?le piszesz?
Rl mapa, a p??niej wjazd z tekstem w?asna mapa, id? do szko?y dzieciaku.. a nie otsy stawiaj i ludziom ?ycie niszcz..

Zdj?cia podobno z fuzja-evo.pl a podpisane jest mentoraot.pl dziwne nie?

Pogromca Budyniu ;]

Ostatnia edycja:

Nie podoba mi si? poniewa? mapka jest za bardzo przesadzona moim zdaniem powinna by? prosta a nie taka szpanerska to samo ze stron? pierwsze wra?enie z wej?cia na stronk? przesadzona, idealny ots powinien mie? stron? tak? jaka jest w rl tibi .Ode mnie za ots 3/10

Ostatnia edycja:

@SerekMonti Po 1 prowadz? ma?y sponsoring, je?li kto? do mnie pisze i sie dogadamy to mu hostuje, tak by?o w przypadku poqurwionego, shakes oraz devonta.

Po 2. Te otsy najcz??ciej musze wy??czy? bo nie ma sensu ich hostowa? dla 10 os?b,

Po 3.
Jako gracz nie polecam ots'a. Gra?em ju? na 2-3 edycjach mentory i ju? mam do??...

Mam ju? dentore kt?ra ma 300 graczy, ludzi? si? podoba, mentora straci?a dawnych graczy wi?c zrobi?em drobny Update mapki, skrypt?w i stawiam na nowo pod 8.6 i z now? domen?.

A Po 4. Jak jeste? taki wygadany to zapraszam na ventrilo, Po 5. "kozak w necie, cipa w ?wiecie".

@Knusus wid?c ?e to konto tego kretyna, lub jego kumpla.

Dzi?kuje, dowidzenia Panowie.

A Temat odswie?am.

Wydaje si? fajny server ,ale jak widz? po komentarzach ..
Nie wbije.

Dzi?ki Serek, ?e mnie ostrzeg?e?. A do widzenia pisz? si? osobno tumanie =)

@SerekMonti Po 1 prowadz? ma?y sponsoring, je?li kto? do mnie pisze i sie dogadamy to mu hostuje, tak by?o w przypadku poqurwionego, shakes oraz devonta.

To czemu ka?dy ots ma tak? sama stronk??! To te? si? wlicza w hosting? GOD serv'a nie umie stronki zrobi?? gz dla niego ^.-

Mam ju? dentore kt?ra ma 300 graczy, ludzi? si? podoba, mentora straci?a dawnych graczy wi?c zrobi?em drobny Update mapki, skrypt?w i stawiam na nowo pod 8.6 i z now? domen?.

Nom, fajnie, ?e si? ludziom podoba i tak upadnie za tydzie? mo?e max 2 tygodnie ;] Znam tw?j pro-elo hosting...

A Po 4. Jak jeste? taki wygadany to zapraszam na ventrilo

W najbli?szym czasie, nie mog? wej?? na ventrillo, bo co? mi si? w kompie zepsu?o i nic nie s?ysz?.. ;/

Po 5. "kozak w necie, cipa w ?wiecie".

Zapraszam do Krakowa, poda? dok?adny adresik? Tylko, nie gwarantuje, ?e wr?cisz ?ywy stamt?d sk?d przyjedziesz ;*

@Knusus wid?c ?e to konto tego kretyna, lub jego kumpla.

Jakie konto kolegi? Ja nie znam tego cz?owieka. Kretynem kogo nazywasz? Siebie?

Zrozum to:
Ty wystawiasz temat, ja go oceniam pamietaj to jest forum internetowe.

Tu cytat baranie:
Forum internetowe to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, kt?ra s?u?y do wymiany informacji i pogl?d?w mi?dzy osobami o podobnych zainteresowaniach przy u?yciu przegl?darki internetowej.

Ja si? wymieni? opini? z tob? co nie? Wi?c o co Ci chodzi?

Krytyka Ci nie mi?a to po h..j robisz tematy z tymi noobskimi ots'ami idioto -.-

Dzi?kuj?

Widz? ?e wygadany jeste?, jak by? wiedzia? to ip te? kosztuje wi?c je?li jeden ots upadnie to podpinam domene pod to samo ip, a to ?e nie odpinam starych to nic nie znaczy.

W najbli?szym czasie, nie mog? wej?? na ventrillo, bo co? mi si? w kompie zepsu?o i nic nie s?ysz?.. ;/

Nom, ok wszystko rozumiem.

Zapraszam do Krakowa, poda? dok?adny adresik? Tylko, nie gwarantuje, ?e wr?cisz ?ywy stamt?d sk?d przyjedziesz ;*

Napadnie na mnie "banda" 13-latk?w?

Nom, fajnie, ?e si? ludziom podoba i tak upadnie za tydzie? mo?e max 2 tygodnie ;] Znam tw?j pro-elo hosting...

Ludzie nie narzekaj?, a jak ju? jeste? taki m?dry to naucz si? chocia? obs?ugiwa? windowsa.

Krytyka Ci nie mi?a to po h..j robisz tematy z tymi noobskimi ots'ami idioto -.-

Jakie? kompleksy?

@Sk1ba ka?demu zdarza si? pope?ni? b??d, nie ma ludzi idealnych.

@Xgambit jak by ka?dy mia? taki tok my?lenia jak ty, to nie by?o by ludzi "m?drych" na tym ?wiecie.

Tyle na temat, zapraszam do gry.

Czego wy tak sracie?

Jestescie zazdrosni ze wy takiego ots nie potraficie ogarnac?

Ots idealny jak dla fanow gry "for Fun"

Kurwa 99% OTS na otservie ma resety potem hosterowie zmieniaja domeny , nicki i udaja ze nic nie nie stalo !
On przynajmniej ma odwage miec ten sam nick przez caly czas ^.-

Jak najbardziej polecam ots!

Jak bd grac po 50+ osob to wiadomo raczej ze resa nie bd ogary.

Ostatnia edycja:

@Camil
Czego wy tak sracie?

Bo lubie ;]

Jestescie zazdrosni ze wy takiego ots nie potraficie ogarnac?

Nie, nie jestem zadrosny, i mam w?asnego ots'a ;* srym trwaj?, ju? prace wyko?czeniowe

Ots idealny jak dla fanow gry "for Fun"

Hmm, zwykle na FUN s? jakie? nowe czary, GOD si? loga codziennie na serva, dba i niego, dodaje new expowiska, nowe questy a tu nic, ZERO

Kurwa 99% OTS na otservie ma resety potem hosterowie zmieniaja domeny , nicki i udaja ze nic nie nie stalo !

To wiem ;] Tylko baranie, to s? rl mapki a nie w?asna -.- To jak maj? pozna?, ?e to ten ots? bravo za my?lenie

On przynajmniej ma odwage miec ten sam nick przez caly czas ^.-

A co to za odwaga? To niech zmieni ip i nie b?dzie problemu, na pewno wbije wi?cej graczy -.- I niech nie robi res?w co tydzie? max dwa...

Jak najbardziej polecam ots!

A ja nie

Jak bd grac po 50+ osob to wiadomo raczej ze resa nie bd ogary.

Uhaha i si? w?a?nie mylisz. Przecie? gra?o na mentorze po 193 osoby, wi?c czemu by? restart?

Szkoda, ?e te chary sobie god stworzy? umie?ci? je na innej wyspie i niby, ?e gra po 190 os?b, gratz dla niego za pomys?, ale co? mu to nie wypali?o
A wracaj?c do tego, no czemu zrobi? resy jak gra?o po 150 oso?b?

Napadnie na mnie "banda" 13-latk?w?

Nie nie 13, troch? starszych ;]

Ludzie nie narzekaj?, a jak ju? jeste? taki m?dry to naucz si? chocia? obs?ugiwa? windowsa.

Nie narzekaj?? Sp?jrz ile gra os?b?

Jakie? kompleksy?

Nie, nie mam kompleks?w

Widz? ?e wygadany jeste?, jak by? wiedzia? to ip te? kosztuje wi?c je?li jeden ots upadnie to podpinam domene pod to samo ip, a to ?e nie odpinam starych to nic nie znaczy.

Tak wygadany jestem - lubi? pisa? ;]

To jak mo?na takich rzeczy nie dopina?, to po co w??czasz tak w og?le stronk? jak nie jest all sko?czone?

Lookaj kolejny b??d ;[

beztytuuprf.png

Czemu nie ma tych nowych czar?w? Czemu si? potki ko?cz?? to ju? nie jest mentora.. ;[

Tyle jak narazie, dzi?kuje

mentora wraca po raz drugi!!! ;p

mentora back ;dd

~Refresh~ Zapraszam, nowy rekord graczy [193].

No najs i powiedz, czemu zrobi?e? reset char?w? gra?o przecie? 193 graczy -.-

P.S
Kiedy b?dzie kolejny restart?

Notka moderatorska:
Panowie, sko?czcie t? wymian? zda?, bo posypi? si? warny.

Ok, ja ju? sko?czy?em ;d

@down
Nie odp na pytanie, czemu zrobi?e? res char?w jak gra?o po 190 os?b, m?wi?e?, ?e nie b?dziesz robi? res?w jak gra du?o os?b? Hmm prosz? o odp ;*

Tw?j te? fajny: "bartaskd" hmm to arabski kr?l? czy twoje imie

Hmm o ile mi si? wydaje "fun" znaczy, ?eby si? dobrze bawi?, i ?eby by? w miar? wysoki exp, tw?j si? ko?czy na x2, pozdro... Ja Ciebie te? mam za coraz wi?kszego debila, teraz tylko odliczam, ile jeszcze zosta?o do ko?ca Mentory ;]

Ostatnia edycja:

Hmm, zwykle na FUN s? jakie? nowe czary, GOD si? loga codziennie na serva, dba i niego, dodaje new expowiska, nowe questy a tu nic, ZERO
Mam Cie za coraz wi?kszego debila, nie rozumiesz poj?cia fun? nie wypowiadaj si?.
Szkoda, ?e te chary sobie god stworzy? umie?ci? je na innej wyspie i niby, ?e gra po 190 os?b, gratz dla niego za pomys?, ale co? mu to nie wypali?o
A wracaj?c do tego, no czemu zrobi? resy jak gra?o po 150 oso?b?
Niewiem czy pisa?em, ale teraz napisze.
Sw?j ?wiat i swoje kredki?
Nie, nie jestem zadrosny, i mam w?asnego ots'a ;* srym trwaj?, ju? prace wyko?czeniowe
Nom, podaj ip/domene. Zobaczymy czy wystartuje ;)
Kod:
P.S
Kiedy b?dzie kolejny restart?
Hm, pomy?le. Jest wiele ots?w kt?re maj? cz?ste resy :)
Przyk?adem mo?e byc kosmos~, vexoria, tyrania itd :)
/edit btw inteligentny nick :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry