Odp: Fuzja-Evo.pl Custom Map, Real War System, Niski Exp I Wiele, Wiele Wiecej!
@Camil
Bo lubie ;]
Jestescie zazdrosni ze wy takiego ots nie potraficie ogarnac?
Nie, nie jestem zadrosny, i mam w?asnego ots'a ;* srym trwaj?, ju? prace wyko?czeniowe
Ots idealny jak dla fanow gry "for Fun"
Hmm, zwykle na FUN s? jakie? nowe czary, GOD si? loga codziennie na serva, dba i niego, dodaje new expowiska, nowe questy a tu nic, ZERO
Kurwa 99% OTS na otservie ma resety potem hosterowie zmieniaja domeny , nicki i udaja ze nic nie nie stalo !
To wiem ;] Tylko baranie, to s? rl mapki a nie w?asna -.- To jak maj? pozna?, ?e to ten ots? bravo za my?lenie
On przynajmniej ma odwage miec ten sam nick przez caly czas ^.-
A co to za odwaga? To niech zmieni ip i nie b?dzie problemu, na pewno wbije wi?cej graczy -.- I niech nie robi res?w co tydzie? max dwa...
Jak najbardziej polecam ots!
A ja nie
Jak bd grac po 50+ osob to wiadomo raczej ze resa nie bd ogary.
Uhaha i si? w?a?nie mylisz. Przecie? gra?o na mentorze po 193 osoby, wi?c czemu by? restart?
Szkoda, ?e te chary sobie god stworzy? umie?ci? je na innej wyspie i niby, ?e gra po 190 os?b, gratz dla niego za pomys?, ale co? mu to nie wypali?o
A wracaj?c do tego, no czemu zrobi? resy jak gra?o po 150 oso?b?
Napadnie na mnie "banda" 13-latk?w?
Nie nie 13, troch? starszych ;]
Ludzie nie narzekaj?, a jak ju? jeste? taki m?dry to naucz si? chocia? obs?ugiwa? windowsa.
Nie narzekaj?? Sp?jrz ile gra os?b?
Nie, nie mam kompleks?w
Widz? ?e wygadany jeste?, jak by? wiedzia? to ip te? kosztuje wi?c je?li jeden ots upadnie to podpinam domene pod to samo ip, a to ?e nie odpinam starych to nic nie znaczy.
Tak wygadany jestem - lubi? pisa? ;]
To jak mo?na takich rzeczy nie dopina?, to po co w??czasz tak w og?le stronk? jak nie jest all sko?czone?
Lookaj kolejny b??d ;[
Czemu nie ma tych nowych czar?w? Czemu si? potki ko?cz?? to ju? nie jest mentora.. ;[
Tyle jak narazie, dzi?kuje
mentora wraca po raz drugi!!! ;p
mentora back ;dd
~Refresh~ Zapraszam, nowy rekord graczy [193].
No najs i powiedz, czemu zrobi?e? reset char?w? gra?o przecie? 193 graczy -.-
P.S
Kiedy b?dzie kolejny restart?
| Notka moderatorska: |
| Panowie, sko?czcie t? wymian? zda?, bo posypi? si? warny. |
Ok, ja ju? sko?czy?em ;d
@down
Nie odp na pytanie, czemu zrobi?e? res char?w jak gra?o po 190 os?b, m?wi?e?, ?e nie b?dziesz robi? res?w jak gra du?o os?b? Hmm prosz? o odp ;*
Tw?j te? fajny: "bartaskd" hmm to arabski kr?l? czy twoje imie
Hmm o ile mi si? wydaje "fun" znaczy, ?eby si? dobrze bawi?, i ?eby by? w miar? wysoki exp, tw?j si? ko?czy na x2, pozdro... Ja Ciebie te? mam za coraz wi?kszego debila, teraz tylko odliczam, ile jeszcze zosta?o do ko?ca Mentory ;]