G?osowanie #12 - Laguna.

Status
Zamknięty.
Odp: G?osowanie #12 - Laguna.

G?os na czw?reczk?. Naj?adniejsza, wida?, ?e osoba, kt?ra to robi?a si? postara?a i najlepiej to zrobi?a. Oczywi?cie 4

Praca nr. 1 - Kwadratowa Mapa, praktycznie brak szczeg???w.

Praca nr. 2 - Pomys? jako tako dobry, lecz zbyt ma?o szczeg???w, z?e rozstawienie element?w.

Praca nr. 3 - Praca daje wypoczynek dla oczu, oraz lekko wprowadza w klimat beztroskiego lata, brak kwadrat?w, brak chaosu.

Praca nr. 4 - Chaos, Przepych, s?aba funkcjonalno?? oraz realno??. Praca przypomina raczej jaki? dziki zakamarek bezludnej wyspy.

M?j g?os oddaj? na prac? nr. 3, poniewa? nie jest ona przepe?niona, ani te? pusta. Jest najbli?sza mojemu wyobra?eniu laguny.

Oddaje g?os na prace nr. 3, gdy? najlepiej nawi?zuje do tematu nie jest pusta, jest w sam raz w przeciwie?stwie do pracy nr. 4. Jest tam za du?o upchanych ro?lin, mo?na si? pogubi?. G?os na prace nr. 3

4 nawalone inteligentnie i na prawd? fajnie to wygl?da ; D

Moj? uwage przyku?y 2 prace.
Praca 3 i 4.
Lecz na pracy 4 za du?o jest nawalonych element?w ko?o siebie przez co praca wygl?da troche kiepsko.
Za to praca 3 wygl?da bardzo dobrze.

G?os oddaje na prace 3.

1. Autoborder
2. Rzadka jak torres na boisku.
3. Monotonna.
4. Udana praca, cho? ledwo si? mie?ci w temacie.

G?os na 4.

Regards,
Korzonek.

Najbardziej podoba mi si? praca nr 4. ?adnie, estetycznie wykonana praca, mo?e troch? za du?o detali przy takim terytorium, ale prezentuje si? najlepiej w?r?d pozosta?ych prac. Numer 3, te? niczego sobie, ale troch? za ma?o jak dla mnie.

Dwoma g?osami zwyci??a praca nr.4, kt?rej autorem jest [user]Eturl Sous[/user]. Serdecznie gratuluj? i zapraszam na gg, w celu wybrania tematu na kolejn? edycj?.
Chcia?bym tak?e pogratulowa? El0on'owi za jego ?wietn? prac?, kt?ra niestety przegra?a, lecz tylko dwoma g?osami.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry