• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

G?osowanie #32 - Grobowiec Faraona

Status
Zamknięty.
Odp: G?osowanie #32 - Grobowiec Faraona

Mapy nie s? zajebistych polot?w, ale ostatnie dwie - 3 i 4 s? zajebiste, czysta prostota i to mi sie w nich podoba. Pozosta?e mapy, no mo?e pr?cz dw?jki, kt?ra jeszcze co? oddaj?, ale co do 5 i 1 niestety poziom prac nie jest imponuj?cy. Oddaj? g?os na 4, poniewa? przedstawia wszystko co powienien posiadac grobowiec faraona, a ja jako znawca historii, wiem ?e w takich grobowcach b by?o wiele z?ota, urny konopskie czy jako? tak.

Wy, glosujacy, w ogole sie nie znacie na mapach. W ogole nie potaficie wyczuc tej glebi i potencjalu... Po prostu nie widzicie jak cos pieknego was w twarz uderzy, a glosujecie na jakies smietniki T.T

Ja r?wnie? sw?j g?os oddaj? na prac? nr 4. Jak wiadomo Grobowiec Faraona kojarzy si? z mas? z?ota, klejnotami itd, gdzie po prostu na innych pracach tego nie ma, jest jedynie wygl?d ale brak tego czego?.

nie g?osuje bo nie moge, nwm czy nie ?amie regulaminu. Chujj. Mysle ze robienie map powstaje z pasji dlatego dzieki ze sie w to bawicie oddalem prace robion? w 30min chcialem by to wystartowalo. N a nastempny raz cos prosi? bym cos kreatywnego. Co tez mnie rozdupia to mappowaniu na plaszczyznie. Pozdrawiam. Pisze na slepo. W tel cos mi sie zjepsulo xd o i prosze o nie usuwanie komentsrzu. Mysle ze jest prawilny.. Zachencam do glosowania. ;**

Odp: G?osowanie #32 Grobowiec Faraona

Odp: G?osowanie #32 Grobowiec Faraona

4 bo ma z?ota a w innych ma?a ilo??

Temat jest jaki jest wi?c mapy nie zachwycaj?. G?osuj? na nr.6. Urzek?a mnie ta pi?ka pla?owa.

G?os na 4.
Nie jest najebane bez sensu i generalnie najlepiej si? prezentuje.

Ja to oddaje g?osik na prac? nr 4, te nowe sprite jednak daj? fajniejszy wygl?d tej gry :)

Ja g?os oddaje na prac? z numerem 6. Dlaczego?
Wszystkie prace s?aby poziom, g?os na 6, gdy? ka?dy kiedy? zaczyna...

Oto wyniki 32 MOTM!
1.
motm.png
[user]Flitter[/user] - 13 g?os?w (praca nr. 4)
2. [user]MaSny[/user] - 5 g?os?w (praca nr. 2)

Nagrody zostan? rozdane w najbli?szych godzinach. Gratulujemy!

Status
Zamknięty.
Do góry