• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

G?osowanie #33 - Miejskie Kana?y

Status
Zamknięty.
Odp: G?osowanie #33 - Miejskie Kana?y

Oddaje glos na prace number dwa. :)
Praca szczegolowa, deatale sa na swoim miejscu :)

Ostatnia edycja:

Przypominam ?e posty typu "g?os oddaje na prac? nr 1" itd, nie b?d? bran? pod uwag?, sw?j wyb?r trzeba uzasadni?.

Glos to glos co tu uzasadnia? glosuje na 5, bo w?a?nie ta praca przypad?a mi do gustu i ?adne uzasadnienie decyzji tego nie zmienia. Jak by ka?dy do urny wyborczej mia? uzasadnia? dlaczego glosuje na tego czy tamtego to by liczyli glosy 2 lata.

W regulaminie co prawda pisze, ?e trzeba uzasadni? sw?j glos, ale do tej pory Santo przymyka? na to oko. Powiniene? raczej przypomnie?, ?e trzeba mie? 30 post?w, aby glosowa?.:smile:

Notka moderatorska:
iSanto nie prowadzi tego konkursu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

G?os oddaje na prac? nr 1, bo tak.

480px-Troll_Face_Trollface.png

Ostatnia edycja:

Ja r?wnie? g?osuj? na prac? nr 1, bo tak.

Oddaje glos na prace namber one bo m?j styl. Chocia? zastanawialem si? nad 2 ale daje jeden poniewa? s? tam bardzo faun? mountainsy tak zwane ?ciany koloru szarego jak to zwykle ska?y w realnym RZyciu tak w?a?nie tak praca numer jeden odzwierciedla prawdziwe ?ycie! Woda wygl?da interesujaco, jest zadbane i posprzatane Nir tak jak w innych pracach. A wi?c podsumowuj?c moja opinie wybieram prace o numerze 1 poniewa? praca ta odzwierciedla rzeczywiste ?ycie a nie minecurwta. Ground tez niczego sobie. Odrzucilem prace numer dwa poniewa? praca nie przypad?a mi do gustu poniewa? by?o nasyfione i mi si? nic nie podoba. Dlatego tez wybra? em prace numer 3. Dzi?kuje za uwag? mam nadzieje ze moderator o nazwie awesome Asimov przeczyta? moja opinie i wywnioskowa? dobrze. Dzi?ki i pozdrawiam Jakub.

[MENTION=103352]nie wiem[/MENTION] kto jest g?upszy ja ze to napisa?em. Czy ty ze to przeczytales pozdro.

Nie czyta?em ?adnych komentarzy wy?ej.
Oceni? ka?d? prac? z osobna.

1. Wszystko by?oby prawie okej, gdyby nie tyle ?mieci na dole (przesadzone) i gdyby by?y jeszcze jakie? urozmaicenia, bo sami widzicie, ?e czego? tutaj brakuje.
2.Pierwszy raz chyba widz? takie kana?y i jestem serio zdziwiony, super pomys?. Wszystko dopracowane na ostatni szczeg??. PRZYNAJMNIEJtaki tam ma?y b??d by? tak ja to widz?.
3.Bez komentarza, nic ze sob? nie wsp??gra.
4.Tych sprite'?w z 10+ serio mo?na by?oby lepiej u?y?, tutaj nie zosta?o to pokazane w najmniejszym stopniu.
5.Gdyby nie screeny in-game, wygl?da?oby to b. s?abo.

Ostatecznie g?os oddaje na prac? numer 2. Bardzo oryginalnie ;)

Wybaczcie, ale stwierdzam, ze kazdy kto zaglosowal na prace inna niz 1 lub 5 nie ma gustu xD

Wybaczcie, ale stwierdzam, ze kazdy kto zaglosowal na prace inna niz 1 lub 5 nie ma gustu xD
Sory, ?e jeste? jeszcze przyzwyczajony do ci?gle tego samego. Chcia?bym zobaczy? prac? nr 5 ze zdj?ciem z RME. Ciekawe czy dalej by?by? pewien swojego wyboru.

Sory, ?e jeste? jeszcze przyzwyczajony do ci?gle tego samego. Chcia?bym zobaczy? prac? nr 5 ze zdj?ciem z RME. Ciekawe czy dalej by?by? pewien swojego wyboru.

Wlasnie mapka ma sie dobrze prezentowac in-game a nie w rme! Ogladac maja ja gracze a nie autor :D
Mapka nr 5 jest dobra, ale nie pasuje do kanalow dlatego nie zaglosowalem na nia :D

Oddaje g?os na prac? nr 1, bo przedstawia kana?y w najlepszy spos?b.

Oddaj? g?o? na prac? nr 2, poniewa? najbardziej przypad?a mi do gustu.

Oddaje g?os na prace nr 5 poniewa? si? najlepiej prezentuje.
Jest to efekt zje*anego regulaminu gdy? prace in-game zawsze wygl?daj? lepiej od tych z RME.

W takim razie oddaje g?os na prace numer 2, dlatego bo mi sie podoba.

Osobiscie to glosuje na prace number jeden gdyz bardzo fajnie zacieniowanie olowkiem i te kolory z painta mm..

Paca nr jeden si? wycofa?a ziomek. :D Autor pracy si? bardzo zdenerwowa? i podobno nawet bana dosta?. Taki wariat z niego.:wink:

2 fajne : >

Status
Zamknięty.
Do góry