What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

G?OSOWANIE - PAOTM #23 - Cieniste Tworzenie!

Status
Not open for further replies.

Kenor

Senior User
Reaction score
21
Odp: G?OSOWANIE - PAOTM #23 - Cieniste Tworzenie!

Zdecydowanie to praca numer siedem najlepiej mi wpad?a w oko, ten rubin w ?rodku, i b?ysk najlepiej odwzorowuje upgrade. Jeszcze podoba mi si? 9 i 3. Ostatecznie jednak 7!

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

Zdecydowanie praca numer dziewi?? za pomys? oraz technik?. ;)

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
165

tr?jeczka ma m?j g?os

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155

Praca numer 3 - wygl?da intryguj?co, a je?li chodzi o technik? nie mog? nic zarzuci?.

Xinum

Never Give Up!
Reaction score
64

Oddaj? g?os na prac? numer 2! Najbardziej przypad?a mi do gustu, spodoba? mi si? jej kszta?t, kolor oraz cienie. :)

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Oddaj? g?os na prac? numer 2! Najbardziej przypad?a mi do gustu, spodoba? mi si? jej kszta?t, kolor oraz cienie. :)

Xinum :D praca nr 2? :D Zdyskwalifikowana jest :D to jak Ty na ni? g?osujesZ?:D

Kaisus

Advanced User
Reaction score
24

Praca numer 5. ;)

xNordik

Advanced User
Reaction score
32

Nine. 9
Poniewa? i? poniewa? jest najlepsza.
Reszta pr?cz 1 jest ciulowa.

Yacoob

Active User
Reaction score
5

Moim zdaniem, nie chodzi mi o to, ?e ta praca nie jest wykonana dobrze czy co?, ale nie oceniacie prac na konkursach tak jak nale?y. Wiecie co powinni?cie stawia? na pocz?tku w ocenianiu? TEMATYK? KONKURSU a nie wykonanie.

achiru

Advanced User
Reaction score
22

@up
Moze w innych tak ale tutaj nie ma tematyki...

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

Tematyka nigdy, ale to nigdy nie powinna ogranicza?. To nie jest tak, ?e w konkursach artystycznych jak si? powie: metalowy miecz, to automatycznie maj? przyj?? te z drewnian? r?koje?ci? w kszta?cie krzy?a i metalowym ostrzem, bo to by by?o nudne. Tematyka co? wyznacza, ale to, co zrobi autor, to tylko jego wola. Owszem, praca nr 9 mo?e nie jest jaka? ,,cudowna'' pod wzgl?dem ulepsze?, ale w sumie realistyczna. Kowal raczej nie b?dzie przerabia? ostrza, a ewentualnie doda jakie? dodatkowe elementy, w tym przypadku hak, a wst??ka to element ozdobny, r?wnie przydatny(mo?na wytrze? spocone r?ce xD).

Gdybym mia? wybra? tylko i wy??cznie na podstawie ulepsze?, by?aby to praca nr 1, ale to nie wszystko. Po prostu nie m?g?bym nie odda? g?osu na 9 za to cieniowanie stali :p

Yacoob

Active User
Reaction score
5

achiru jak to nie ma tematyki? ;>
Shikate: Co nale?y zrobi?? Wykona? dowoln? bro? lub przedmiot trzymany w r?kach(ksi?ga, tarcza, miecz itp.), nast?pnie dodajemy do niego jakie? ulepszenia, a do ulepszonej wersji kolejne ulepszenie, co da najsilniejszy przedmiot.

Nie zamierzam krytykowa? niczyjej pracy bo nie o to mi tutaj chodzi, tylko o wasze obiektywne patrzenie i ocenianie prac konkursowych. A nie "oo ale zaje*** zrobiony przedmiot, jakie ma kolory, jak jest idealnie wykonany, a H** z tematyk?." Tak odbieram niekt?rych ludzi tok my?lenia.

NIE ZAMIERZAM NIKOGO OBRA?A?

Semu

Active User
Reaction score
1

Praca numer 9

Samna

Active User
Reaction score
9

Ja si? zgadzam z Yaco. Jak jest tematyka podana to trzymajmy si? tej tematyki, a nie tak jak ostatnio - Masywna Tarcza - praktycznie tam chyba tylko jedna czy dwie przypomina?y masywn? tarcz?... Shikate piszesz, ?e tematyka nie powinna ogranicza?. Zgoda. Ale w takim razie po co ona jest? R?wnie dobrze m?g?by? napisa?: PAOTM#177 - Tarcza.
Albo PAOTM#178 - Zbroja.

Wed?ug mnie skoro si? podaje TEMATYK? konkursu to si? pod dan? tematyk? tworzy item, a nie jakie? widzimisi?. (czy te? ocenia)
To tak jakby? mia? napisa? prac? na temat "Zalet jedzenia jab?ek", a napiszesz sobie o gruszkach, bo w ko?cu to te? owoc, nie?

Last edited:

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Co yacoob na twoja prace nikt nie zaglosowal i trza cos z tym zrobi?? rozumem ten bol ;_; Ja nie wiem o co wam chodzi to ludzie oceniaj? a prace wszystkie sa na temat ;_;

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

Temat wyznacza co?, np. pisz?c masywna tarcza przysz?y prawie ?e same wielkie tarcze. A to, ?e za masywne uwa?acie metalow? o geometrycznych kszta?tach to ju? inna bajka. Gdy pisz?: ,,ognisty miecz'' to mo?e przyj?? nawet miecz p?on?cy na niebiesko, czy zielono, bo to te? pal?cy si? miecz, a zar?wno kolor jednego i drugiego mo?na uzyska? chemicznie.

Poza tym to od ludzi zale?y jak kto zag?osuje, ja na to nie mam wp?ywu, a je?li kto? uwa?a, ?e mam, to na pewno bardzo ma?y.

Musicie zrozumie?, ?e sztuka jest plastyczna, mo?e st?d nazwa przedmiotu szkolnego: ,,Plastyka''. Ograniczanie artyst?w to tak jakby wprowadzanie r?wna? do polskiego. Poza tym, skoro ju? m?wimy o tej nieszcz?snej 9, to tak jak m?wi?em: ja te? my?l?c: ,,ulepszenie'' pomy?l? o dodatkowym elemencie, a nie o przerobieniu np. ca?ego ostrza, bo ekonomiczniej by?oby zrobi? nowe :p No ale ta dyskusja nie ma sensu, bo to wojna pogl?d?w. Wszystko zale?y od demokratycznego oceniania.

Last edited:

Yacoob

Active User
Reaction score
5

Nie przejmuj? si? tym, ?e np nie mam ?adnego g?osu czy wygra?em. Tylko chodzi mi tutaj o to, ?e nie ka?dy patrzy racjonalnie na dan? prac?, a tym bardziej nie zwraca uwagi za bardzo na tematyk?.

Hawkhere

Advanced User
Reaction score
19

najnormalniejsza praca to nr 3 na kt?r? oddaje g?os , reszta jest kszta?tu bli?ej mi niezidentyfikowanego

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

G?osowanie zostanie zako?czone o 20, wyniki dzisiaj albo jak nie znajd? czasu to jutro. Zach?cam do g?osowania :)

Status
Not open for further replies.