What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

G?OSOWANIE - PAOTM#24 - Skrzynia skarb?w!

Status
Not open for further replies.

Samna

Active User
Reaction score
9
Odp: G?OSOWANIE - PAOTM#24 - Skrzynia skarb?w!

G?os na prac? numer 5, praca numer 6 powinna otrzyma? tytu? skrzyni, ale g?wna.

nie ma to jak konstruktywna krytyka. Mo?e dla kogo? na ten moment by? to szczyt jego umiej?tno?ci, a Ty okre?lasz je mianem "g?wna"... I jeszcze dosta?e? miano experta roku..

Herless

New User
Reaction score
0

Niekt?rzy z autor?w chyba nie rozumiej? ?e skrzynia ze skarbem powinna by? jak najbardziej nijaka aby nie zach?ca? potencjalnego z?odzieja. Dlatego z?ote skrzynie lub pootwierane na o?cie? (zapraszamy, prosz? kra??) dla mnie odpadaj?. Z drugiej strony liczy si? te? efektowno?? wi?c troch? z?ota pokaza? trzeba. I z tego powodu g?osuj? na prac? nr 3. Autor stworzy? wr?cz odstraszaj?c? skrzyni?, ale przy okazji zastosowa? motyw z uszkodzeniem i wysypywaniem si? skarb?w, przez co zachowa? i zdrowy realizm i efektowno??, brawa za pomys?.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
165

Glosuje na 6 bo reszta za wysoki poziom i nie ma co wybrac.

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

praca nr 5
niby ?le dobrane s? skarby w ?rodku(piksele ra?? w oczy) ale najlepiej realizuje temat, przy okazji sama skrzynka ?wietnie wygl?da

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
165

nie ma to jak konstruktywna krytyka. Mo?e dla kogo? na ten moment by? to szczyt jego umiej?tno?ci, a Ty okre?lasz je mianem "g?wna"... I jeszcze dosta?e? miano experta roku..
To jest konkurs pixel art of the month, czyli najlepszy w tym miesiacu. Jesli sie nie myle to do konkursow wystawia sie prace mocne, a nie jakiekolwiek.

Yacoob

Active User
Reaction score
5

To jest konkurs pixel art of the month, czyli najlepszy w tym miesiacu. Jesli sie nie myle to do konkursow wystawia sie prace mocne, a nie jakiekolwiek.

Przejrza?em PAOTM'y i nigdzie nie jest napisane, ?e musz? to by? "mocne prace" jak to uj??e?. Ka?dy ma prawo bra? udzia? w konkursie.

Ludzie, dlaczego wy nie potraficie zrozumie? tematyki?
Temat: SKRZYNIA SKARB?W a nie chodzi tutaj o "skarb w skrzyni". Spoko polecieli?cie na to ?e jest tam skarb, ale ta skrzynia ni jako si? nie prezentuje. Ile wida? tej skrzyni w pracy nr 5? Prz?d i kawa?ek bocznej ?ciany, reszta to sam skarb. A temat jest podany "SKRZYNIA" skarb?w. Tak, mo?na to odebra? 2 znacznie bo mo?e to by? "skrzynia ze skarbami" lub "skrzynia na skarb".
Tak samo m?g?bym opisa? inne, jedna przypomina mi skrzynk? na narz?dzia, kolejna to skrzynia na skarb ale da? bym ja do ko?cio?a..
Jednak po d?u?szej chwili zastanowienia si? i przemy?lenia doszed?em do wniosku, ze skrzynia kt?ra najbardziej oddaje temat "dla mnie" to... 2

Last edited:

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Temat: "SKRZYNIA SKARB?W" TO NIE KURWA PUSTA ZAMKNIETA SKRZYNIA CO? jak jest zamknieta skrzynia to mo?e to by? rownie dobrze skrzynia pelna gowna -.-...
I ja kurwa glosuje na 5 i nikt mi nie b?dzie plakal ze na to glosuje bo tam skarb jest tylko dlatego ze mi si? podoba...

@down przynajmniej nie placze jak ty
@samna who cares? mnie wkurwia to ze ciagle ka?dy placze ze jest cos nie do tematyki -.- ka?dy robi tak jak uwa?a ze pasuje do tematyki i nie ma co plakac i ile razy mo?na to powtarzac jak dzieciom?

Last edited:

Samna

Active User
Reaction score
9

Panowie prosz? nie odbiega? od tematu i skupi? si? na g?osowaniu.

DawToreq niepotrzebne s? te wulgaryzmy. To, ?e napiszesz s?owo "kurwa" nie znaczy, ?e trafi to dog??bnie do innych.

aerd3

Advanced User
Reaction score
15

1 - ?adna, nie przesadzona i dobrze wycieniowana.
2 - Kolor zielony troch? nie pasuje do reszty kolor?w, ale opr?cz tego to dobra skrzynia, ale ani troch? nie wygl?da na skrzyni? skarb?w.
3 - Skrzynia nie brzydka, ale nie jaka? wybitna.
4 - Za du?o z?otego, ale c?? wygl?da bardziej na szkatu?k? ni? skrzyni?
5 - ?adnie, tylko nie podoba mi si? brak wieka przez co jest zbyt du?a ekspozycja skarbu wi?c raczej nie mo?na nazwa? tego skrzyni?, bo skrzynia s?u?y do tego aby j? zamkn??, a nie zostawia? na widoku
PS: skrzynia przypomina skrzyni? 4 bez wieka.
PPS: r?wnie dobrze to m?g?by by? st??/o?tarz z wysypanymi na niego kosztowno?ciami
6 - Zdecydowanie najlepsza praca, wida? profesjonalizm autora, jego dusz? artysty, to jak uchwyci? wszystkie aspekty skrzyni skarb?w w tak prosty spos?b, brak zb?dnych dekoracji, do tego te kolory od razu pokazuj?, ?e jest to skrzynia ze skarbami.
7 - Bardzo dobrze wykonana jednak wieko psuje ca?y efekt i z dobrej pracy robi si? ?rednia.
8 - ?adne cieniowanie, wida? detale, jednak troch? za chuda ta skrzynia si? wydaje w por?wnaniu do innych wymiar?w.
Ahh ci??ki wyb?r, waham si? pomi?dzy 1 a 8 troch? te? my?la?em nad 3.

Po zastanowieniu oddaj? g?os na 1 (ju? zmieniam zdanie po raz 3) poniewa?, mia?em do niej najmniej zastrze?e?.

Last edited:

Pico

Tak
Reaction score
19

G?os na tr?jeczk?.

PiterPosTeam

Advanced User
Reaction score
8

3 Bardziej przypomina t? z RL Tibi, takie co trza rozwala? takim m?otem na Corymach w Venore.

G?os oddaj? na prac? nr 5 ;o

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Wszystkie s? ?wietne, pierwszy raz w takim g?osowaniu nie mam poj?cia na kt?r? prac? zag?osowa? :)

---------- Tre?? dodana o 19:13 ----------

Wszystkie s? ?wietne, pierwszy raz w takim g?osowaniu nie mam poj?cia na kt?r? prac? zag?osowa? :)

frezz

Advanced User
Reaction score
21

Wszystkie prace na wysokim poziomie ale najbardziej przyku?y moj? uwag? prace nr. 5 i 8.
5 jest chyba lepiej technicznie zrobiona od ostatniego projektu, natomiast moja wyobra?nia twierdzi, ?e skrzynka nr. 8 jest bardziej pasuj?ca do tematu, ma w sobie to co?.
Kto by schowa? skarb w z?otej skrzyni? :)

Oddaje g?os na prace numer 8

Mleczko

Active User
Reaction score
16

Oddaj? sw?j g?os na prac? numer 6

Status
Not open for further replies.