[G?osowanie] Signature Of The Week #26 - 'Lil Wayne'

Status
Zamknięty.

Viktor

ch?opiec z kijem ரு
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
55
Ze wzgledu na udzial moj, jak i Quepasa, prosze o uzasadnienie swojego wyboru.

Zamiast numeru prosz? o podawanie nicku autora pracy.

1. W g?osowaniu wzi?? udzia? mo?e ka?dy zarejestrowany u?ytkownik serwisu ze sta?em d?u?szym ni? dwa tygodnie oraz nie posiadaj?cy bana (przy podliczaniu g?os?w).
2. Uczestnik konkursu mo?e wzi?? udzia? w g?osowaniu, jednak nie mo?e g?osowa? na swoj? prac?.
3. Przedstawione tu prac? s? zgodne z podanymi wymaganiami: rozmiary 350x150 px ; tematyka 'Lil Wayne' ; format .PNG; zg?oszone na PW do 11.09.2009r. godz. 18.00; nie prezentowane wcze?niej na forum.

Je?eli Twoja praca nie zosta?a tutaj przedstawiona, albo Tw?j g?os nie zostanie policzony znaczy, ?e by? on niezgodny z powy?szym regulaminem konkursu, wszelkie skargi i za?alenia przyjmuj? na PW.
Jesli zobaczycie, ?e jaka? praca zosta?a z'RIP'owana, prosz? o natychmiastowe zg?oszenie tego poprzez zostawienie notatki w moim profilu, b?d? napisanie w temacie.

I miejsce (6 g?os?w)
autor:Geza1927
2faza.png

II miejsce (4 g?osy)
autor: Don Wakeful
166quc.png

autor: Squidy
lilwayne2.png

III miejsce (2 g?osy)
autor: Quepasa
2zivn7q.png

Pozostale prace:
autor: Viktor (1 glos)
2du049j.png

autor:Overlord3 (Vendeto)
70fl74.png

autor: Viper xD
d.png

autor: Oktobrasor
2zeh349.png

Odp: [G?osowanie] Signature Of The Week #26 - 'Lil Wayne'

Geza1927:Za du?o tego samego koloru, za du?o br?zowego i jego odcieni.
Don Wakeful: Tw?j Lil Wayne wygl?da jakby? go pali? w piecu(m?wi? o jego r?kach)
Viktor:Tw?j Lil udaje ?e trzyma papierosa? Tak wygl?da jakby udawa? ?e pali.
Squidy: Zastanawiam si? nad wybraniem twojej pracy.
Quepasa: Tak jak u Squidiego.
Vendeto: Za jasno, odda?bym na ciebie g?os jakby? go troch? przyciemni?.
Viper xD: Szary odzwierciedla styl twojego Wayna, decyzja bardzo podobna do Squida i Quepasy.

Po kr?tkim namy?le g?osuje na prac? Quepasy. ?adnie wybrane kolory, Ryj wida? bardzo dobrze, masz 1 g?os ode mnie.

Ostatnia edycja:

G?osuj? na prac? Viktora, gdy? lubi? prace z dobrym kolorem i dynamicznym

Don Wakefull t?o bardzo fajne, tylko render s?abo wtopiony wida? takie krechy..
Viper xD czy to jest w og?le Lil Wayne? bo tatua?y nie wida? na twarzy co?..
Quepasa render nie za fajnie wygl?da na tym tle..
Squidy troch? jako? kolory, jak dla mnie nie pasuj? i ten cie? na twarzy..
Overlord3 (Vendeto), hmm praca og?lnie spoko tylko czemu taka ma?a ? i troszeczk? zbyt jaskrawa..
Oktobrasor, rendery! po co wkleja? 2 takie same rendery.. i do tego bardzo zniekszta?cone, t?o te? bardzo s?abe..

Geza i Don zawsze podnosz? poprzeczk?, co? Viktorowi praca nie wysz?a. Szkoda. Oddaje na prace Don'a chocia? wyb?r by? trudny!

Najbardziej do gustu przypad?a mi praca Squidy'iego. ?adne kolory, dobrze pod?wietlony render, i przejrzysty napis. G?os na Squidy!

G?os na prac? u?ytkownika o nazwie Geza1927. Nie o ?eby mi si? jako? nadzwyczajnie podoba?a ale w por?wnaniu do innych prac poziom znakomity. Zastanawia?em, si? te? nad prac? Viktora, ale los chcia?, ?e m?j g?os otrzyma? Geza1927.

glos na don'a efekty na tle sa super a na dodatek ten napis jest bardzo fajnie wtopiony w tlo i bardzo ciekawie nie zabardzo rozmazany na tym tle co fajnie to wygloda wiec glos na Don Wakeful

Ja wybieram prac? Gezy. Jest wg mnie najlepsza ze wszystkich tych prac.

Do pozosta?ych: Nie postarali?cie si? ;p

#Geza: Widz?, ?e cz?sto u?ywasz tej teksturki w paski :p

G?osuj? na prac? Squidy'ego poniewa? spodoba?a ma si?e praca kolor?w :D

No c??, po d?ugich zastanowieniach wybieram Quepassa- jest to bardzo fajna praca, dobrze wybrane kolory.....
Votes for user Quepassa

G?os na prac? Gezy - zdecydowanie najbardziej mi si? podoba. ?adna kolorystyka i t?o oraz Lil nie?le wygl?da na tej sygnie - og?lnie, nice.

G?osuj? na prac? Squidiego, ?adne kolory, wtopiony render. Podoba mi si? ten blask dooko?a Lil'a : D G?os Na Squidy!

Zastanawiam si? nad wybraniem pracy Gezy i Squida. Obie prace przypad?y mi do gustu, jednak wybiore prac? Squida - jest bardziej dynamiczna i tajemnicza : )

po 2 posty.. a jednak tu weszli i zag?osowali na squidiego dziwne ?!?! :D n/c

Mi najbardziej przypad?a do gustu praca Don Wakeful
Moim zdaniem jest najciekawsza, dlatego te? na ni? g?osuje ;)
Pozosta?e prace, na bardzo dobrym poziomie ;)

Graty

Geza, uwa?asz Ze s? to moje konta? Je?eli jest to jakis problem, to prosz? administratora o sprawdzenie przedzia??w ip tych kont :-) A? tak bardzo mi nie zale?y na tym ?eby si? b?aznic robi?c nowe konta.

nie m?wi? ?e to twoje konta.. nie wiem sk?d to wzi??e?, m?wi? tylko ?e to dziwne, ?e nagle dwa konta, dwu postowe znajduj? ten temat i g?osuj? na twoj? prac?..

Mi si? podoba praca Gezy. Fajne tlo, i w og?le.

Mi?ej rywalizacji xP

Pzdr, An!

Oddaj? g?os na prac? Gezy. Najbardziej mi si? spodoba?a - ?adna kolorystyka, Lil ?adnie wygl?daj?cy na ca?ej Sygnaturze = Super!

Oddaje g?os na pracke gezy najbardziej mi si? podoba don wakeful te? ma fajn? ale za bardzo kolorowa moim zdaniem powinno by? ciemniej i cieplej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry