• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

G?osowanie - WBM #2

Status
Zamknięty.

Gumiok Mieszanina

Vestia.pl
Liczba reakcji
14
WBM #2
Wielka Bitwa Mapper?w
KHOQwDE.png

Temat: Bitwa nie ma narzuconego Tematu.
G?osowanie trwa do: 26.08.2016 - do godziny 23:59
KHOQwDE.png

G?osowanie:
Praca, kt?ra uzbiera najwi?cej g?os?w przez u?ytkownik?w zdobywa 2 punkty, druga najlepsza praca zdob?dzie 1 punkt.
Dodatkowo ka?dy z juror?w (Ciamciaj Bigos oraz Gumiok Mieszanina) b?dzie m?g? przyzna? do najlepszej pracy po 1 punkcie.
KHOQwDE.png

Prace
1. #Ada?
yNfnTr7.png

2. R A H
t8PSOXe.jpg

3. Glombersik
TEUPoEL.png

Odp: G?osowanie - WBM #2

Ja g?osu nie oddaje...
Uzasadniam swoj? odpowied?, teraz wlasciwie mi sie przypomnia?o jak to kto? dumnie oszukiwa? z g?osami, wiec te g?osowanie nie ma sensu.
Dzi?kuj?.
Praca nr 3. Dyskwalifikacja, durny konkurs skoro regulamin taki samy jak na MOTM, co? bylo o in-game, jeszcze raz dziekuje.

Przed wys?aniem jego pracy, oraz twojej napisa?em wam, ?e mo?ecie zrobi? tak?e zdj?cie w grze.

Ostatnia edycja:

G?os na prac? numer 1 (i like tibia 8.6)

Bez jakiejkolwiek w?tpliwo?ci g?os na prac? nr 1. Reszta mo?e si? schowa?.

#1 Tylko, ona sie nadaje do czegokolwiek ;v

#1 bardzo dobra, ale przyznaj? punkt dla #2, kt?ra mnie rozpali?a ^^ nowoczesno?? wygrywa. Co do #3 to tam nic ze sob? nie pasuje...

Punkt oddaj? dla #2

Cyrk. Organizator konkursu nawet nie zna regulaminu konkursu, niez?a beka.
Praca nr 3 do dyskwalifikacji, well.. Po za tym dlaczego ujawni?e? nicki autor?w?
A tak og?lnie to wszystko wygl?da 3/10, wstrzymuje si? od g?osu.

Ostatnia edycja:

To nie mia?a by? dok?adna kopia MOTM.
Ka?demu z uczestnik?w napisa?em, ?e mo?e by? zdj z gry.

G?osuj? na prac? 1.#Ada?. Wszystko pi?knie wygl?da ;)!

Pierwsza praca jest schludna i wszystko sie trzyma kupy ale juz tego typu mapki widzielismy od groma
Dlatego tak jak skleja, jestem za nowoczesnoscia i praca Raha wedlug mnie najbardziej sie wyroznia.
Glos oddaje na numer 2

Trzecia praca, jeden wielki syf zrobiony w 2 minuty. Totalna porazka.

Jak wi?kszo??, g?osuj? na 1. oraz powtarzam pytania:
- dlaczego ujawnione s? nicki autor?w,
- dlaczego screeny s? niepoprawnie wykonane (nawet te z edytora),
- dlaczego cz??? ingame a cz??? edytor,
- dlaczego brak tematu?

Ja rozumiem, ?e chcieli?cie zrobi? co? innego i "cool" ale nie dziwcie si?, ?e narzekamy jak to wygl?da tak jak to co?...

[MENTION=396665]Maul[/MENTION] [MENTION=406296]Kuzyn[/MENTION]
Ja nie jestem organizatorem tego konkursu, opublikowa?em post, poniewa? nie m?g? to zrobi? inny cz?onek supportu. Nie kierowa? pretensji do mnie.

G?osowanie u?ytkownik?w dobieg?o ko?ca, wi?c dzi? wypowiem si? ja.

Wybieram prac? nr 1, poniewa? wed?ug mnie jest zdecydowanie lepsza od pozosta?ych. Doskona?e po??czenie g?r ze ?niegiem oraz wod? i natur? nieo?ywion?, dodatkowo jako jedyna jest wykonana na wi?cej ni? 1p?aszczy?nie. Przyznam si?, ?e z przyjemno?ci? ogl?da?em j? przez dobre 5minut. Utar?o si?, ?e mapy wykonane pod klienta 10+ og?lnie wygl?daj? lepiej, dzi? z tym zdaniem si? nie zgodz?. Mo?na si? domy?li?, ?e autor przeznaczy? do?? du?o czasu na dopracowanie ca?ej mapy, ?eby wszystko ze sob? gra?o. My?l?, ?e gdy przekaza?bym t? map? do poprawy profesjonalnemu mapperowi bior?cemu 50$ za taki kawa?ek mapy, to zapewne nic by w niej nie zmieni? :)

Nie twierdz?, ?e pozosta?e prace s? z?e, ale po dok?adnym przyjrzeniu si? wszystkim mapom z czystym sumieniem mog? wybra? nr 1.

Praca nr1 uzyska?a 5g?os?w, tym samym zdobywaj?c 1punkt, drugi punkt uzyskuje ode mnie. [MENTION=325140]#Ada?[/MENTION] Ju? sk?adam Ci gratulacje, jednak na og?oszenie oficjalnego werdyktu musisz poczeka?, a? zostanie przyznany ostatni punkt.
Pozdrawiam.

Ja swoj glos rowniez oddaje na prace nr 1.

1.
#Ada? - 4 Punkty,​
2.
R A H - 1 Punkt,​
3.
Glombersik - 0 Punkt?w.
KHOQwDE.png

Nagrody

Miejsce 1 - 250 Punkt?w Reputacji + Pas WBM
(Pas b?dzie trzeba broni? w kolejny rundach WBM, b?dzie on przekazywany do aktualnego Zwyci?zcy Konkursu)
Miejsce 2 - 175 Punkt?w Reputacji
Miejsce 3 - 100 Punkt?w Reputacji

Status
Zamknięty.
Do góry