• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

G?ra + domek + wyspa.

Status
Zamknięty.

Sterok

User
Liczba reakcji
1
Witam, moja kolejna praca. :) Prosz? o ocen?, i komentarze.

Sry, za te czarne na 2 ss'ie ;)

Ps. Nie da?em ?rodka domu, tzn. zdj?cia ze ?rodka tego domku bo zapomnia?em. Ale to nie problem, w ?rodku domku by?o: hamak, deski oparte o ?cian?, i paj?czyna. ;) Nic wi?cej si? tam zmie?ci? nie mog?o dlatego tyle. ;)

Odp: G?ra + domek + wyspa.

Og?lnie nie wygl?da to najgorzej, ale jak si? d?u?ej przyjrze? to mapa jest marna. Kszta?t wyspy jest kwadratowy. Tory nie wiadomo w jakim celu zosta?y stworzone, mog?e? tam na ko?cu zrobi? jaki? magazyn z w?glem lub co? w tym stylu. Totalna pora?ka z ilo?ci? k?pek trawy i rozstawieniem ich. To samo z kamykami. K?pki trawy u Ciebie s? na drzewach, krzewach i kamieniach, a kamyczki na drzewach. Za og?? 3/10

Poczytaj troche poradnik?w ;) Nie jest ?le , ale przyczepi?bym si? ?e pod?o?e mog?oby by? troche lepsze namiesza? traw? , borderami , poprawi? troche t? nature. Praca estetyczna Ale nic w niej szczeg?lnego nie da si? zauwarzy? , domek te? raczej mizerny. 4/10 na zach?te , pracuj dalej !

Na samo pocz?tek ?adnie Ci posz?o z t? natur?, no nie jest ?le og?lnie m?wi?c.Poczytaj jeszcze par? poradnik?w i b?dzie gicior.Moja ocena to : 6/10 - na pocz?tek.

Pozdrawiam.

Yhm.. rozumiem. ;) Postaram to poprawi?. Dzi?ki wielkie za oceny.

Praca estetyczna, zwracaj troch? uwag? na ?d?b?a trawi i kamienie na?o?one na drzewa.
Nie podobaj? mi si? te pn?cza na ska?ach- zaczynaj? si? dopiero w po?owie, przez co nienaturalnie to wygl?da.
G?ra miejscami wygl?da, jak by le?a?a na borderze trawy- Albo zwi?ksz ten brzeg, albo postaw g?r? bezpo?rednio na wod?.
Praca nie jest wyg?rowana, ale estetyczna. Moja ocena 5/10

Nie u?ywaj tak cz?sto AB.
Jednego nie rozumiem: po co z jakiej? kopalni jedzie kolejka do morza ? Czy?by wywalali to co znale?li prosto do morza ? :)
Jak dla mnie to troch? za pusto na wodzie :)
A tak og?lnie to nawet ?adnie.

5/8

Na pocz?tek to nawet, nawet ; ).
Prace szczeg??owe i robione z pomys?em.
Jak na pocz?tek nie jest ?le ;D.

Pozdrawiam i ?ycz? powodzenia !

No, wyspa nie jest z?a, tylko czemu taka ma?a? :p
Nawet je?li nie b?dziesz jej u?ywa? w projekcie ?adnym, to r?b "troszk?" wi?ksze mapy :p Bo na ma?ych mapach, jest ma?o do oceniania...

Ocena:
6+/10;)
Nast?pnym razem postaraj si? robi? wi?ksze mapy...

50 Post! :D

na sam pocz?tek powiem tak, lepiej robisz mapki ni? ja ;) teraz do konkret?w.
wyspa jest ?adna tylko ma?a troch?.
oceniam twoje mapki na 7/10.
je?li przeczytasz wi?cej poradnik?w, wida? ?e masz ch?ci do mapek ;)
Pozdrawiam i czekam na nast?pne mapki.

Status
Zamknięty.
Do góry