Galeria Dyczka!

Status
Zamknięty.

dyczeq

User
Kwiecień 11, 2010
Liczba reakcji
3
Witajcie w mojej galerii!

Nazywam si? Micha?. Zajmuje si? tworzeniem map ??cznie mniej wi?cej 2 miesi?ce, prosz? o komentowanie/ocenianie moich prac, a wi?c bez zb?dnego gadania poka?e wam niekt?re fragmenty z mojej tw?rczo?ci :wink: :

1. Kilka zdj?? z miasta nad kt?rym ostatnio pracowa?em.
IMrYItI.png

2.
BdMGvGB.png

3.
dhjZAqD.png

4. Dopiero co zacz??em robi? t? mape; expowisko Behemoth'?w.
NubAVFO.png

5. To expowisko Bog Raider'?w jest jednym z moich najstarszych projekt?w.
FrnBTcs.png

6.
0s2pTUN.png

Pozdrawiam!

Odp: Galeria Dyczka!

Prace nie sa jakies koxz lecz b. podoba mi sie ta czystosc jaka jest na tych mapach. (chodzi o detale itd.)
Czekam na kolejne prace:)

Nie wiem czemu czemu, ale strasznie urokliwe s? dwa pierwsze screeny. B. mi si? podobaj?. :>

Mi si? r?wnie? bardzo podoba, aczkolwiek natura troch? biedna.

Prosz? o szczere opinie :smile:

7. Kolejne fragmenty expowiska Behemoth'?w.
21MN5xt.png

8.
DcMDt7V.png

9.
vYHhRi1.png

Pozdrawiam!

Praca na +
podoba mi sie styl tej pracy, taki nietypowy

no nie tak wyobra?a?em sobie prace Amatora xd. b.?adnie, schludnie, zastanawiam si? nad swoj? galeri? xd ale to ju? amatora ;d

---------- Tre?? dodana o 13:34 ----------

no nie tak wyobra?a?em sobie prace Amatora xd. b.?adnie, schludnie, zastanawiam si? nad swoj? galeri? xd ale to ju? amatora ;d

---------- Tre?? dodana o 13:34 ----------

?mia?o! Ja z ch?ci? zobacz? twoje prace :wink:

Prosz? zmian? prefixu na ?rednio-zaawansowany, ch?opak si? postara? i zas?uguj? na to.

Planuj? zrobi? swoje pierwsze miasto w stylu RPG, jak dotychczas to nie mam zbyt wielu pomys??w co gdzie i jak, lecz postanowi?em ?e przynajmniej opublikuje 2 screeny z pierwszych fragment?w mapy :smile:

10. Na tych targowiskach b?d? znajdowa? si? niekt?re sklepy (nie wiem do ko?ca czy to jest dobry pomys?, wi?c prosz? si? wypowiada? :wink:)
wGmczeS.png

11. Fragment Depo - ?rodek jeszcze nie sko?czony, wi?c postanowi?em pokaza? tylko jak b?dzie wygl?da? z zewn?trz (mo?e jakie? pomys?y na temat dachu? :confused:)
FphyhHp.png

Pozdrawiam!

Planuj? zrobi? swoje pierwsze miasto w stylu RPG, jak dotychczas to nie mam zbyt wielu pomys??w co gdzie i jak, lecz postanowi?em ?e przynajmniej opublikuje 2 screeny z pierwszych fragment?w mapy :smile:

10. Na tych targowiskach b?d? znajdowa? si? niekt?re sklepy (nie wiem do ko?ca czy to jest dobry pomys?, wi?c prosz? si? wypowiada? :wink:)
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

11. Fragment Depo - ?rodek jeszcze nie sko?czony, wi?c postanowi?em pokaza? tylko jak b?dzie wygl?da? z zewn?trz (mo?e jakie? pomys?y na temat dachu? :confused:)
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Pozdrawiam!

Fajne to miasto, czekam na wi?cej :D

Jak na amatora prace wygl?da super, ale brakuje im tego klimatu, kt?ry pokaza?by mo?liwo?ci klienta, samej gry itd. Widz?, ?e coraz lepiej idzie Ci mappowanie i oby tak dalej. Od siebie mog? zaproponowa? to by? nie pali? i ostro trenowa?, heh! :smile:
Do zobaczenia na ringu, cze??.

Zacznij inaczej miesza? te bordery, wtedy b?dzie zajebi?cie.

Singer, mo?e troch? ja?niej? Kompletnie nie rozumiem o co tobie chodzi, kt?re bordery i jak?

Dla mnie ka?da opinia jest wa?na, bo dzi?ki temu mog? robi? lepsze mapy dla graczy i czerpie z tego jeszcze wi?ksz? satysfakcje, ale dzi?kuje :smile:

Kolejne screeny z miasta, przepraszam najmocniej za czarne pola w niekt?rych miejscach. Prosz? o komentowanie! :smile:

12.
DpEePph.png

13.
GhZJhZC.png

14. ?rodek Depo :lol:
IeisJOL.png

15.
TnFr8A9.png

16.
dtgaEQV.png

17. Tak b?d? wygl?da? te "Targowiska".
XGFD9ej.png

Pozdrawiam!

Mi sie oczywiscie podoba a najbardziej ostatni ss.
Ogolnie kojarzy mi sie z Liberty Bay^^

Czekam na kolejne prace !

Wypada?oby tylko wype?ni? czym? te domki, sama pod?oga nie wystarczy : P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry