Galeria PeteZa

PeteZa

User
Sierpień 22, 2015
Liczba reakcji
1
Witam,

Bawi?em si? ju? kiedy? w pixel-art, ale dalej si? ucz? dlatego mile widzane s? sugestie jak mog? si? polepszy? i jak co? Ci si? podoba/nie podoba to powiedz mi o tym.

Stwory/Wygl?dy:
2pri6wh.jpg
okspok.jpg
14j21q0.jpg

mjr6rs.jpg
110w592.jpg

Obiekty:
4l0utu.jpg
->
11l4wwk.jpg
->
6y2v5s.jpg
->
epesg0.jpg
- >
126a8ef.gif

Wierzchowce:
168skfc.jpg

Przedmioty:
13z95y1.jpg

Teren:
vxmfck.jpg
2im4081.gif

Wszystkie grafiki w tym temacie s? do mojego projektu, tak?e nie mo?esz ich u?ywa? chyba ?e Ci pozwole.​

Odp: Galeria PeteZa

Nie?le, nie znam si? na pixel art ale mi si? podoba ; D Widz? projekt opieraj?cy si? o HP; D Czekam na wi?cej...

Ostatnia edycja:

Nie jest zle :D

R?b to co lubisz nawet jak b?d? tutaj hejty.

Hagrid powinien mie? wi?kszy brzuch, Hardodziob powinien by? 2x wi?kszy. Czapk? usu? i we? jak?? z Tibii, przemaluj, dorysuj oczy i najlepiej zr?b jako efekt pojawiaj?cy si? na g?owie postaci, gdy ta usi?dzie na krze?le po ?rodku g??wnej komnaty.

Je?li rysujesz dla siebie - ok, ale je?li tworzysz HP ots zastan?w si? czy podo?asz. Narysowanie tej wierzby co atakowa?a wszystkich gdy kto? tam przeszed?, w??y czy miejsc specyficznych dla HP b?dzie dla Ciebie ogromnym problemem - przynajmniej na tym poziomie.

[MENTION=421085]Painkiller94[/MENTION]
Postaram si? poprawi? to o czym m?wisz, te? tak w?a?nie my?la?em.

A co do tego czy podo?am... Nie poda?em ?adnej nawet przybli?onej daty, podo?am na pewno, pytanie tylko kiedy :) Czasu na to mam na pewno wystarczaj?co, nied?ugo zaczn? zbiera? ekip? kt?ra mi w tym pomo?e to na pewno to jako? przyspieszy ale ots czy nawet zapowiedzi na pewno szybko si? nie pojawi? :) Dzi?ki za opinie

BUMP

Edytowany Hagrid jak radzi? painkiller94 ;)
11jouo9.jpg

Powi?kszony Hardodzi?b te? za nied?ugo przyleci..

Wiadomo , perfekcyjnie nie jest, ale podobaja mi sie Twoje grafiki. Super ?e robisz cos innego niz wszyscy , a jeszcze niezle to wygl?da. Zycze powodzenia i dzialaj dalej , a jak bedziesz juz mia? duzo prac i opanujesz jeszcze lepiej pixelart to zawsze mozesz jakies sprity ktore Ci sie nie beda podobac poprawic:)

Prace fajne, ale popraw "Objekty" na "Obiekty" :D

Fajne, b?dzie projekt Harrego?

Dzi?ki bardzo, fajnie ?e si? wam podoba i ju? zmieniam te "objekty" haha
[user]Sooh[/user] bardzo prawdopodobne ?e b?dzie, tylko kiedy.. samemu troch? mi to zajmi? ;) jak s? ch?tni do pomocy to pisa? na priv, jako? si? dogadamy.

Tym razem co? troch? innego, troch? natury dla urozmaicenia.. Trawa + drzewo
vxmfck.jpg

Ostatnia edycja:

Drzewo fajne ale jak tak ich nasadzi?e? takich samych obok siebie to to wygl?da troch? Dziwnie xD ale jako pojedyncze lub wymieszane z innymi jak najbardziej :3
a trawa mi si? osobi?cie nie podoba nwm czemu ale nei podpasowa?a mi

Zle nie jest ale popracuj troche nad tym i bedzie good :C

Ca?kiem przyzwoicie wygl?da ten teren, czekam na wi?cej [ i mam nadzieje ] cz?sciej newsy ;D

P.S Sprub?j zrobi? ?ciany hogwartu ;D

Ostatnio nie mam za du?o czasu ale uda?o mi si? zrobi? par? grafik :lol:

Prejekt g??wnej sali
9kp34p.png

(wszystko na zdj?ciu jest zrobione przeze mnie)

Co my?licie? :smile:

#Edit
Spr?bowa?em doda? lewituj?ce ?wieczki, ale nie podoba mi si? jak wysz?y, jak dla mnie wygl?daj? dziwnie...
k9dra1.gif

Musz? nad tym popracowa?.

#Edit2
w22jjp.gif

Wydaj? mi si?, ?e troch? lepiej bo nie wygl?da to teraz jakby le?a?y na wszystkim ale dalej musz? nad tym popracowa?

Ostatnia edycja:

Od?wie?am

2im4081.gif

Jak narazie ostatnia modyfikacja ?wiec, czas zaj?? si? umeblowaniem i dekoracjami :)

Back
Do góry