• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Galeria Simon'a

Status
Zamknięty.
Odp: Galeria Simon'a

Brakuj? mi tutaj drobnych detali typu deska czy co?. Nawet fajnie by si? to komponowa?o, ale zaskoczy?e? mnie poziomem, a amator takiej pracy nie zrobi. Powodzenia z projektem.
Czekam na wi?cej prac :)

Thx, dzi? wieczorem co? wrzuc? z tego Erebor

Prace dobre :). Ale lepiej nie robi? tego Kr?lestwa tak jak by?o w filmie, bo tam jest sporo przestrzeni itd. Ciekawi mnie jak zrobisz Shire :D o ile wgl si? za to zabierzesz :P

Ostatnia edycja:

Co do ostatniego SSa to nie podoba mi sie to ze jak masz te ciemniejsze sciany to co pietro sa te same.
A moglbys to jakos pomieszac.

Co do ostatniego SSa to nie podoba mi sie to ze jak masz te ciemniejsze sciany to co pietro sa te same.
A moglbys to jakos pomieszac.

W?a?nie robi? g?ry od ?rodka miasta jak sko?cz? to co? wymy?l? ^^ Dzi?ki za trafne spostrze?enie :wink:

Moja Zwyci?ska Praca Na [MOTM] [31] :lol2:

Motm31-1s_wrxexen.png

Motm31-2s_wrxexea.png

Motm31-3s_wrxexeq.png

Wiadomo ?e ty wygra?e? bo konkurencja by?a kiepska :) Jedynie MaSny by? dla ciebie "przeciwnikiem".

A mapki git pr0 el0 k0ksu. :D To co - teraz do zaawansowanego ci?niesz?

Nie podobaj? mi si? brzegi i bordery niekt?re. Poczytaj poradniki, a b?dzie lepiej.

Nie podobaj? mi si? brzegi i bordery niekt?re. Poczytaj poradniki, a b?dzie lepiej.

To jest troll post czy mi si? tylko wydaje? XDDD Poradniki??? :wow:
Nie pisz mi takich rzeczy skoro dobrze wiesz ?e brzegi mog? z ?atwo?ci? wykona? zajebi?cie, a ?e w tej pracy mi si? nie chcia?o bo robi?em j? z niechcenia i bez weny to wysz?y takie xd

Naucz si? przejmowac na klate krytyk?, bo zginiesz. Sam si? tego nauczy?em i Tobie tak?e to radz? zrobic. Mo?esz traktowac to jako troll, ale ja lubi? jak prace s? profesjonalnie zrobione, a nie na odpierdol. Je?eli ma si? odrodzic prawdziwy mapping to zacznijmy to robic.

Prace sa spoko, no nie jestem mapperem wiec nie moge komentowac ale i tak prace oceniam na min. 7/10 ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Po d?u?szej przerwie wrzucam kolejne screeny z moich prac nad miastem "Erebor"

014-lewo-_wxshrws.png

015-pod-w_wxshrsw.png

Zapraszam do komentarzy.
Credits :

dami1310 - > Za pomys? na podstaw? mostku :)

Pod?oga taka sobie, te kamyczki te? psuj? ten klimat. Ale og?lnie podobaj? mi si? te g?ry.

dobrze jak zazwyczaj ;]
podloga slaba, ale latwo poprawisz.

Kolejne zdj?cie tym razem ju? 1 z pomieszcze? miasta "Erebor" :)

L1MWpAG.gif

Ostatnia edycja:

Damn, ale zajebi?cie to wygl?da. Wrzucaj wi?cej. <3

Nie trzeba robi? nie wiadomo jakich prac aby ciekawie wygl?da?y. :wink:
Bardzo przypomina kazo ;d

Status
Zamknięty.
Do góry