By? taki pomys? na takie co? ale nie wiedzia?em co z tym zrobi? i tak zosta?o :lol2: tak samo jest na dole.
W sumie bardzo to mi nie przeszkadza ale je?li chcesz to mo?e si? to zmieni?
Og?lnie to tak, lubi? jak jest napieprzone detalami itd, nie przepadam za du?? ilo?ci? wolnego miejsca ale wed?ug mnie w twojej pracy u?y?e? zbyt du?o r??nych ?cian kt?re nie pasuj? do siebie i po prostu brzydko wygl?daj?.
Nie ?ebym hejtowa?, po prostu kwestia gustu ^^.
No spoko spoko robi?c prace mia?em na my?li aby zrobi? co? nowego, takich okien jeszcze nie by?o albo takiego dachu.
Mo?e racja troch? to nie pasuje ale czy ja wiem. ;d praca pod pokaz na rpg servery. ;d
Masz unikalny styl mappingu, widz? ?e robisz du?o architektury ale im dalej przegl?dam twoj? galeri?, tym bardziej przesadzasz z detalami i wszystko za mocno mieszasz, przez co praca nie jest przejrzysta. Zobacz swoje screeny od strony 4 do 8, tam wszystko wychodzi?o ci lepiej.
Mo?e i racja, ale chcialem zrobic co? nowego ;d.
Na ten moment bawi? si? tym dlatego tez tak to wyszlo.
Nie mog? si? zgodzi?, z tym ?e urzylem duzo detali ;d, chyba ?e na drzewach cala droga jest zrobiona z border?w, a nie z detali jedyne detale jakie si? tam pojawiaj? to s? kamyczki trawa i grzyby ;d to nie zmienia faktu, ?e przesadzam. ;d
Zmieni? drzewa i zobaczymy jak to b?dzie wygl?da? . Wydaje mi si?, ?e one psuja wyrazisto?? mapy. :wink:
Siema ziomy nowa praca na dniach robiona jeszcze bez detali ale du?o ju? nie trzeba bo nie tutaj nie taka potrzeba. :wink:
Znowu co? nowego nawijam wam tutaj a czy si? pofarci jak jest teraz ocen sam.
;d
Moje prace to m?j ?wiat. :smile:
Nie musz? i?? jak wi?kszo?? tylko po swojemu wbrew temu co mi m?wi? inni.
by tibia non-lifer :wink:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.