• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Galeria Yusuke

Odp: Galeria Yusuke

?wie?e pixelki prosto z painta
Kite, Ryner Lute, Ferris Eris (mam nadzieje, ?e jako? wygl?da bo pierwszy raz kobiet? robi?em), Luffy Gear Fourth
kob36r.png

Tak teraz patrze na twojego hisoke i widze moje kolorki, ziom ;v
W sumie to wyglada jak marna przerobka.

Ostatnia edycja:

Napisalem w creditsach, ze paleta nie moja, a na twoim hisoce wzorowalem kilka rzeczy

Rzeczywiscie pisales, slepy jestem. Zwracam honor.

Hisoka wygl?da bardzo spoko, chyba tw?j najlepszy sprit, jednak dalej nie jest zbyt dobry, musisz nauczy? si? jak dobrze urozmaici? wygl?d poprzez odpowiednie cieniowanie i u?ycie kolor?w, np. spodnie Hisoki:
SRcLitO.png
(na w?osy sie nie patrz, co? tam pr?bowa?em zrobi?, ale odechcialo mi sie po kilku minutach)

Ostatnia edycja:

Zaraki Kenpachi
6o0rxu.png

[MENTION=316081]Roy4lz[/MENTION]
Nigdy nie uznam w 100% Hisoke za swoj? prace, wykorzysta?em palet? z Hisoki Noyko i na tym Hisoce si? te? wzorowa?em, wi?c nie czuje tego

Ostatnia edycja:

Popraw w?osy i powinno by? spoko, a tak og?lnie to pillow = z?o.

Laxus Dreyar
4dt1il.png

---------- Tre?? dodana o 23:33 ----------

Natsu po wizycie u fryzjera
9ynwbe.png

My?l?, ?e nied?ugo go od?wie??

Ostatnia edycja:

Hikari Shimitsu, w?asna posta?
vsdlix.png

Ostatnia edycja:

Przegl?dam Tw?j temat ju? od jakiego? czasu. Grafiki s? naprawd? super, najbardziej podoba mi si? Zaraki, ten jego du?y miecz w lascie wyszed? Ci naprawd? zajebi?cie, oraz last Hikari ;). Czekam na wi?cej.

Urahara, trudno by?o mu co? wymy?li? xd
9r1i7y.png

Przegl?dam Tw?j temat ju? od jakiego? czasu. Grafiki s? naprawd? super, najbardziej podoba mi si? Zaraki, ten jego du?y miecz w lascie wyszed? Ci naprawd? zajebi?cie, oraz last Hikari ;). Czekam na wi?cej.

Dzi?ki za wsparcie, mo?e jaki? pomys? kogo zrobi? nast?pnego?

Ostatnia edycja:

Hannya Panda and Toriko
aiwtxb.png

Odp: Galeria Raezil

Odp: Galeria Raezil

qgdXhFU.png

<str?j Gintokiego > nowa posta? w tym stroju

Nie robi?em nic od oko?o roku.

Poprawiona kolorystyka
x3jvaLO.png

Ostatnia edycja:

Kisuke to moja ulubiona posta? z Bleach'a i powiem Ci szczerze, ?e z ch?ci? bym nim zagra? w Twoim wykonaniu. Wyszed? naprawd? super. Mo?e Yoh lub Hao Asakura z Shaman King'a, albo Rin Okumura z Ao no Exorcist.

[MENTION=400450]Ematerion[/MENTION] tak si? sk?ada, ?e moja te?. :D Prace bardzo podobne. Gra?o by si? na takim... :)

---------- Tre?? dodana o 16:31 ----------
[MENTION=400450]Ematerion[/MENTION] tak si? sk?ada, ?e moja te?. :D Prace bardzo podobne. Gra?o by si? na takim... :)

Dzi?ki za mi?ego s??wka, ciesze si?, ?e si? wam podoba. Przez ten czas zrobi?em tylko tyle pixelk?w, a to wszystko przez brak motywacji.
W tych pixelkach doszuka? si? mo?ecie Tsunade, 3rd Hokage, Kotetsu, Ebisu, Ichiraku, Suigetsu z Naruto oraz Ban'a z Nanatsu no taizai i Sanade Yukimure z Sengoku Basara
0xdtmj.png

Ostatnia edycja:

Nie wiem czy wygl?daj? tak jak powinny, bo nie wiem z jakich anime s? te postacie, ale nie zmienia to faktu, ?e s? cudne :D

@UP
Na avatarze Kakashi, a nie wiesz jakie to anime? :D
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic
Jak zwykle bardzo ?adne pixelki. Oby tak dalej!

Naruto, Sasuke, Sakura z Naruto
Muten Roshi i customy z Dragon Balla
s8p5z4.png

Do góry