Ostatnia mo?e i fajna, ale pewnego czasu wiele os?b robi?o ten dach w taki spos?b, wi?c ogl?da? to ponownie to grrr xddd. Ale fajnie mieszasz ?ciany, a zamiast tej zielonej trawy, spr da? t? jak ja u siebie mam xdd
@Crow1920 dzi?ki wielkie, jak dla mnie troch? ten z prawej niezbyt atrakcyjny ;D @Grindelwald idzie to szybko usun?? xd. zauwa?y?em co? innego co ju? poprawi?em xd mianowicie
@ancio ma to jaki? sw?j urok xd ;D @Awesome Asimov no tak, co do tej trawy mo?e i dobry pomys? xd @temat jest to kawa?ek mapki enigmy kt?r? przerabiam w?a?nie w takim stylu xd.
witam wszystkich,
ostatnio nic nie wrzucam. jak wspomina?em jestem zaj?ty Projektem mianowicie Flarenia chce wam przedstawi? cz??? miasta mojego wykonania nie jest w pe?ni uko?czone, brakuje detali w domkach, na ?cie?kach. Polecam Mi?ego ogl?dania. [#1]
Dla od?wie?enia tematu 3 nowe ss'y z Flareni tym samym otwieramy 10stron? Gallerii, w (2str tematu Flareni s? dalsze ss;y z miasta mojego edytowania, zapraszam)
Zapraszam do komentowania ; P, czekacie na Flarenie ?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.