Odp: Game: World Of Shinobi START 09.01.2016r. gwos.eu.org
Mimo, ?e nie zajmuj? si? obecnymi trendami Naruto, Bleach, DB, polecam otsa, kt?ry jako jedyny ocala? i stoi ju? d?ugo z mo?e i wcale nie d?ugimi przerwami, w ka?dym b?d? razie admin otsa nie szuka dziury w ca?ym, nie przypieprza si? do innych ots?w custom, nie ha?bi innych serwer?w, co co? od siebie w?o?yli w rozw?j sceny ots mangi. Jako jedyny dzia?a od prawie 4 lat z tego co zdarzy?o mi si? zaobserwowa?, w?o?y?e? ch?opie w to du?o pracy, szanuj? ludzi co co? robi?, nawet jak grafiki nie s? idealne lub niekt?re nie pasuj? do reszty, zawsze jest okazja by to zmieni?, jednak od razu widz? ogromny progres, bo obserwowa?em tego otsa od kilku tygodni, widz? ?e nad nim pracujecie, nie marnujecie czasu na hejting jak inni tw?rcy naruto ots?w (nie tylko z tego forum) i to si? liczy, jednak od 4 lat na rynku ots, trzeba mie? ogromn? cierpliwo??, czas i fundusze by to utrzyma?.
Nie jestem w tematyce naruto, bleach, og?lnie mangi itp., ale bawi? mnie na prawd? komentarze tego chorego pajacowego sortu, 5-10 postowe konta, co chc? zha?bi? ka?dego normalnego dopracowanego otsa, nie jest to wa?ne czy dobry maping, czy g?wno, on klika za koleg? bo tamten mu tak powie, ja na szcz??cie nie robi? jak te debile, jednak troszk? nawet jak si? nie znam, wol? waln?? ?miesznego komenta, ni? dobija? czyj? ots,
tak?e powodzenia, a ?e ots ten sta? si? tematem przewodnim w dziale serwery od kilku dni, za darmo, bez ?adnych uk?ad?w podbij? i b?d? dobry, bo widz? ?e robisz to od d?u?szego czasu i nale?y ci si? odrobina duchowego wsparcia, tak?e mi?ej pracy.