Gamemaster ofiar? hacka!

Status
Zamknięty.
Odp: Gamemaster ofiar? hacka!

:O prosz? :D wkoncu uda?o si? komu? :P Ciekawe jakie s? skutki tego hacka :D

@Down

Z tego co wiem GM maja inny klient Tibi wiec nie wiem jak to mo?liwe.(chyba)

Ostatnia edycja:

Hmm, mo?e jako? wi?cej informacji, wiem, ?e nie ma za bardzo o czym pisa? je?li chodzi o ten temat, ale .. troch? mo?na si? postara? :P
C??, to chyba nie pierwszy taki incydent ? Rzecz normalna, ka?demu mo?e si? zdarzy?..

Today, a gamemaster account was hacked. This incident is currently under investigation.

Le?? i p?acz?.
No c??, teraz temu GM'owi pewnie jest ?yso. ;< Jestem ciekaw co zrobili hackerzy, kiedy dostali si? do konta Nerosa Luinfaroth'a :D

PS: Nazwa tego tematu powinna brzmie? "Gamemaster ZN?W ofiar? hacka!"

Pozdrawiam.

No nie?le zrobili ciekawe kto to taki m?dry ze uda?o mu si? chakn?? Gamemastera hehe
Ciekawe co si? stanie z tym kto to uczyni?(o ile go z?api?);)

Ciekawe co si? stanie z tym kto to uczyni?(o ile go z?api?);)
Napisa?es to troch? tak, jak by go mieli z?apa?, torturowa? i poda? do s?du.
Wiadomo ?e nic mu/im nie zrobi?, ewentualnie ban/delete w tibi.

@Top:musia? by? takowy gm bardzo dumny z siebie ;p Sp?jrzcie na to z drugiej strony, pokazany jest przynajmniej w newsie na tibia.com ;]

mi sie wydaje ze cipsoft albo tego hackera przyjmie w swoje szeregi albo nie wiem

Jak go przyjm? mog? zapobiec takim incydentom w przysz?o?ci

Jakbym mia?takiego GM'a (bo hackne?em go) to bym po banowa? ka?dego :P

Ostatnia edycja:

mi sie wydaje ze cipsoft albo tego hackera przyjmie w swoje szeregi albo nie wiem
Jak go przyjm? mog? zapobiec takim incydentom w przysz?o?ci
Oi nie przesadzajmy GM to zwyk?a osoba taka jak my siedzi przed normalnym komputerem nie w jakim? biurze jedynie ma pewnie inny klient tibi, wi?c nie trzeba od razu zatrudnia? danej osoby i nigdy tak si? nie robi tak samo by?o z NASA ale to inny temat.
#topic
Kole? wchodzi? na nie odpowiednie strony i ma, lecz mo?liwe, ?e haker chcia? pozna? klient GM'?w, kt?ry podobno maj? osobny GM'i w co w?tpi?. Kole? musia? si? pewnie zabawi? pelerynk? skoro mia? okazj? ciekawe czy jakie? rare zyska? ;-)

Oi nie przesadzajmy GM to zwyk?a osoba taka jak my siedzi przed normalnym komputerem nie w jakim? biurze jedynie ma pewnie inny klient tibi, wi?c nie trzeba od razu zatrudnia? danej osoby i nigdy tak si? nie robi tak samo by?o z NASA ale to inny temat.
#topic
Kole? wchodzi? na nie odpowiednie strony i ma, lecz mo?liwe, ?e haker chcia? pozna? klient GM'?w, kt?ry podobno maj? osobny GM'i w co w?tpi?. Kole? musia? si? pewnie zabawi? pelerynk? skoro mia? okazj? ciekawe czy jakie? rare zyska? ;-)

Ka?dy lubi redtube nawet GM xD
Ciekawe czy b?dzie cofka na serwach :>

No w?tpi? ?eby zrobili cofk?, a gdyby co? takiego zrobili, musieli by jako? to nam wynagrodzi?.
No c?? ciekawe tylko czy straci pozycje Gamemastera ? :p

GMa nie straci ze 2 lata temu inny gm tez mial haka i nie stracil GMa.

Cipsoft moze wniesc doniesienie do sadu wkoncu maja ip wlamywacza. Hackerstwo to teZ przestepstwo.

Nice shackowa? gm'a co si? jeszcze stanie? Ktos shakuje serwer cipsoftu? Gm jak kto, ale powinien uwa?a? co robi, na pewno poniesie konsekwencje:(

Zal Schackowali Gm'a trzeba byc glupim gorzej teraz jak nam taki gm na harach porozrabia ;[

Tak jak up ^^ ,jak zacznie si? ten haker bawi? postaci? b?dzie kiepsko.

Ta kurwa, rary. Zw?aszcza, ?e Gamemaster nie mo?e podnosi? item?w.

Nie podniecajcie si?, bo to ju? drugi Gamemaster straci? chwilowo dost?p do postaci. Serwer?w nie cofn? na 100 procent.

Tak, Gamemaster posiada inny klient. Wystarczy do elementu docelowego dopisa? s?owo "gamemaster". Te? b?dziesz mia? ten "inny" klient.

E0t.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry